Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.358 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 21:01:30

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 21:01:30

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:09]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 12:33]

[Σήμερα στις 12:22]

από dominicm
    [Χθες στις 12:17]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309358
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 816
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 604
    Συνολικά: 606
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3] 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ζωντανή Εικόνα απο τον Αέρα - Πώς μπορεί να μας Βοηθήσει ;  (Αναγνώστηκε 18922 φορές)
    Giannis Zeteko.
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

FLY-ROBIN-FLY!!!

« Απάντηση #30 στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2008, 20:27:51 »

εγω θα πεταω.........σα'ι'τα με ουρα και κουβαριστρα οπως καναμε παιδια και ας ερθουν να μου πουν
    οτι θελουν.(σε μοντελοδρομειο παντως δεν εγκλωβιζομαι  knuppel2 [οκ;δεν νωμιζω να προσβαλεσαι και τωρα;]  )

υ.γ. ελπιζω να εγινε σαφες το πνευμα μου.... lalala
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 10 Φεβ 2008, 20:03:05 από ΓΙΑΝΝΗΣ zeteko » Καταγράφηκε
    HarisH
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2008, 21:15:23 »

Τo πνευμα σου κατανοητό.

Εντελώς φιλικά θέλω να επισημάνω κάτι. Λόγω του ότι απο τότε που ξεκίνησα να πετάω είμαι σε σύλλογο και μοντελοδρόμιο, με ενοχλεί ,ή ακόμα καλύτερα με προσβάλει το "μαντρώνομαι" που χρησιμοποιείς.
    Πολύ απλά γιατί δεν είμαι ουτε πρόβατο ουτε ζώο γενικότερα να με μαντρώσει ο οποιοσδήποτε.

Δεκτό το πνεύμα σου (έτσι και αλλιώς όλοι μας έχουμε το ΣΕΒΑΣΤΟ δικαίωμα της επιλογής) αλλά σε παρακαλώ ειλικρινά να αλλάξεις την συγκεκριμένη έκφραση, μια και αυτό φόρουμ το διαβάζουν και μοντελιστές "περιορισμένοι" ή "ενταγμένοι".

Mod sorry for the off topic
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2008, 21:58:09 »

Μου φαίνεται τελικά οτι η οι προ ιντερνετ εποχές ήταν καλύτερες. Πετούσαμε και κανείς δεν ασχολούνταν μαζί μας. Τώρα ξυπνήσαν και ξαφνικά τους θίγουμε και συμφέροντα. Κατάφεραν να μας γυρίσουν μπούμερανκ οτι μας εμπνέει. Όπως κάποτε που μιλούσα με έναν απόφοιτο οικονομικής και επέμενε οτι ο μπαχτσές που είχε η γιαγιά μου ήταν παραοικονομία και έπρεπε να μπει σε πλαίσιο νόμου  Crazy2 Ρε δεν πάμε καλά τι πίνουν;
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2008, 22:08:54 »

δεν το γυριζουμε παλι στο τι συσκευες ληψης μπορουμε να χρησιμοποιησουμε ??

εκτος αν συμφωνισουμε με τον θεο Γιαννη να σταματησουμε παραπερα το θεμα αυτο
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #34 στις: Σάββατο, 9 Φεβ 2008, 00:39:56 »

Καλησπέρα σε όλους.

Παιδιά το νταβατζηλίκι "για το καλό μας", είναι σημείο των καιρών και όχι μόνο στον αερομοντελισμό. Δεν μας θυμήθηκε εκ του μη όντως η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας ,επειδή και καλά καταπατούνται τα δικαιώματα των ετερειών αεροφωτογράφησης. Ούτε πιστεύω πως  είναι μόνο τα συμφέροντα των μοντελοδρομιούχων, που έχουν βάλει δάκτυλο σε αυτή την ιστορία. Τα πλοκάμια απλώνονται πιο μακρυά. Πιάνουν και τα συμφέροντα των ασφαλιστικών ετερειών, καθώς και κάποιων άλλων ,που δεν θέλουν να ασχολείται ο κόσμος με τέτοια χόμπυ. Διότι τέτοιου είδους χόμπυ, θα προκαλέσουν πολύ μεγάλες αντιδράσεις, σε όσους έχουν βάλει στόχο να τσιμεντώσουν όλα τα πάρκα. Εξάλλου, αυτού του είδους τα χόμπυ οξύνουν το μυαλό και αυτό είναι κάτι που τα μεγάλα συμφέροντα δεν το θέλουν. Μας θέλουν ζώα. Να αποβλακωνόμαστε με την εικονική πραγματικότητα των υπολογιστών και να καταπίνουμε τα σκουπίδια ,που μας σερβίρουν στην τηλεόραση. Να μην αντιδρούμε στις άδικες φάπες, που μας ρίχνουν και να τηρούμε προσεκτικά το ISO, ακόμη κι όταν μπαίνουμε στην κρεβατοκάμαρα με τη (τον) σύντροφό μας.
      Ε λοιπόν δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς αλλά εγώ δεν θα πάρω από αυτό το μεζέ. Οσο για τη δήθεν "ασφαλειά μου", προτιμώ να βρεθώ κομματιασμένος από τον ίδιο μου το ράπτορα παρά να καταντήσω ένας ασφαλής ηλήθιος της νέας τάξης. Οσο γιαυτούς ,που θα μου πουν "...μπορεί να κομματιάσεις κάποιον άλλον..." ένα θα τους πω. Κοιτάξτε ρε να μαζέψετε πρώτα  όλους αυτούς ,που αγοράζουν διπλώματα οδήγησης από τη λαική και μετά ξαμολιούνται στους δρόμους παριστάνοντας τους οδηγούς και σκοτώνουν τον κοσμάκη κάθε μέρα και μετά ελάτε να κουβεντιάσουμε.

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    Paulos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Σάββατο, 9 Φεβ 2008, 01:04:12 »

φιλε bladekiller θα συμφωνησω με το πρωτο σκελος της απαντησης σου αλλα οχι και με το δευτερο

ξερω οτι αυτη την στιγμη σε κυριευουν τα νευρα σου και η αγανακτηση σου αλλα πιστεψε με τα ιδια κακα ξεμπερδεματα θα εχεις οταν σκοτωσεις εναν ανθρωπο ειτε με την μηχανη η το αυτοκινητο και το ιδιο ειτε αυτο γινει με ενα τηλεκατευθυνομενο ελικοπτερο η αεροπλανο

κουφια να ειναι η ωρα ελπιζω ποτε να μη μας τυχει κατι τετοιο γιατι μετα αντε να ξεμπλεξεις...

ας αλλαξουμε κουβεντα καλυτερα και ας χαρουμε το hobby μας
    Καταγράφηκε

If RC flying were drugs, it would be class A +
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #36 στις: Σάββατο, 9 Φεβ 2008, 12:14:11 »

Καλημέρα σε όλους.

Αγαπητέ Παύλο νομίζω πως δεν με κατάλαβες. Εγώ δεν είπα αν  τραυματίσεις έναν άνθρωπο, με ένα τηλεκατευθυνομενο, δεν έχεις ή δεν πρέπει να έχεις ευθύνη. Εγώ μιλάω για κάποιες πουλημένες μαριονέτες, που από τη μία εκπέμπουν μια υστερία περί ασφάλειας, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι πρέπει να περπατάμε πεζοί με κράνος ,μην τυχόν και μας πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι και από την άλλη δεν κάνουν τίποτα για τους χίλιους δυο κινδύνους ,που μας απειλούν καθημερινά γιατί βλέπεις τότε θίγονται τα συμφέροντα, που εξυπηρετούν. Κατά το κοινώς λεγόμενο "καθαρίζουν το κουνούπι και καταπίνουν την καμήλα". Πάρε τα τελευταία 10 χρόνια και πες μου, πόσα θύματα αερομοντελισμού υπάρχουν στην Έλλάδα και πόσα θύματα από τροχαία και από ελλειπή μέτρα ασφαλείας σε χώρους εργασίας. Να τα βάλουμε κάτω και να δούμε ποιοι είναι οι επικύνδυνοι.
       Αντιδράστε όσο είναι καιρός, διαφορετικά θα βγάλουν "νόμους" ,που θα μας λένε και τι θα τρώμε. Τό έχω πει εγώ... Τα νεοταξάκια πρέπει να τα σκοτώνουμε μικρά.

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    dragonsyr
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #37 στις: Σάββατο, 9 Φεβ 2008, 13:56:54 »

Καλημέρα σε όλους.

Αγαπητέ Παύλο νομίζω πως δεν με κατάλαβες. Εγώ δεν είπα αν  τραυματίσεις έναν άνθρωπο, με ένα τηλεκατευθυνομενο, δεν έχεις ή δεν πρέπει να έχεις ευθύνη. Εγώ μιλάω για κάποιες πουλημένες μαριονέτες, που από τη μία εκπέμπουν μια υστερία περί ασφάλειας, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι πρέπει να περπατάμε πεζοί με κράνος ,μην τυχόν και μας πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι και από την άλλη δεν κάνουν τίποτα για τους χίλιους δυο κινδύνους ,που μας απειλούν καθημερινά γιατί βλέπεις τότε θίγονται τα συμφέροντα, που εξυπηρετούν. Κατά το κοινώς λεγόμενο "καθαρίζουν το κουνούπι και καταπίνουν την καμήλα". Πάρε τα τελευταία 10 χρόνια και πες μου, πόσα θύματα αερομοντελισμού υπάρχουν στην Έλλάδα και πόσα θύματα από τροχαία και από ελλειπή μέτρα ασφαλείας σε χώρους εργασίας. Να τα βάλουμε κάτω και να δούμε ποιοι είναι οι επικύνδυνοι.
       Αντιδράστε όσο είναι καιρός, διαφορετικά θα βγάλουν "νόμους" ,που θα μας λένε και τι θα τρώμε. Τό έχω πει εγώ... Τα νεοταξάκια πρέπει να τα σκοτώνουμε μικρά.

Φιλικά Κώστας.

μαζι σου φιλε.... και νομιζα πως ημουν μονος.....................
    Καταγράφηκε

SCEADU Evo 37(B) SWM(A)  *  OS MAX 37 SX-H  *  GY401  *  Spectrum dx7-AR7000
                                             ....Καλές Προσγειώσεις....
    Paulos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #38 στις: Σάββατο, 9 Φεβ 2008, 14:06:49 »

ναι λαθος καταλαβα αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιος σημερα που να μην ειναι αντιθετως με το συστημα τουλαχιστον οσον αφορα τα κατωτερα κοινωνικα στρωματα

το οτι μερικους τους βολευει και ζουν απο το συστημα εδω και πολλες γενεες το ξερουμε πολυ καλα ( οποιας μορφης και να ειναι αυτο )

οι ιδεολογιες μου ειναι ιδιες με τις δικες σου εδω και πολλα χρονια
    Καταγράφηκε

If RC flying were drugs, it would be class A +
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Κυριακή, 10 Φεβ 2008, 11:12:41 »

Καλημέρα,

Λίγο περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.

Η όλη ιστορία έχει δημιουργηθεί όταν ένας αερομοντελιστής θέλησε να κάνει αεροφωτογραφήσεις επαγγελματικά. Ο συγκεκριμένος αφού έκανε όλα τα απαιτούμενα για να κάνει εταιρεία, ώστε να λειτουργεί νόμιμα, ξεκίνησε κανονικά την λειτουργία της εταιρείας του. Το θέμα όμως είναι ότι για να κάνεις αεροφωτογραφήσεις στην Ελλάδα, θα πρέπει αφενός να έχεις άδεια από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης (ΓΕΑ) και στην συνέχεια με την άδεια αυτή να πάς στην ΥΠΑ και με ένα μικρό σε ποσό παράβολο σου δίνουν την άδεια, η οποία είναι συγκεκριμένη και όχι μία γενική και αόριστη.

Στην συνέχεια επειδή οι εργασίες του συγκεκριμένου ήταν πάρα πολύ καλές με αποτέλεσμα να χάσουν "πελατεία" αυτοί οι οποίοι κάνουν αεροφωτογραφήσεις με αεροπλάνα ή ελικόπτερα, υπήρξε αναφορά στην ΥΠΑ. Επειδή μίλησα με τον συγκεκριμένο και αγνοούσε εντελώς το θέμα, και επειδή είναι σοβαρός επαγγελματίας σίγουρα στις επόμενες εργασίες του θα τηρήσει τα προβλεπόμενα ώστε να μήν υπάρχει πρόβλημα.

Υπάρχουν επίσης αιτήματα ιδιωτών προς την ΥΠΑ με τα οποία ζητούν πληροφορίες πως είναι δυνατόν να αναλάβουν νόμιμα την πραγματοποίηση "αεροπορικών εργασιών" ή aerial works όπως διεθνώς ονομάζονται. Ενα παράδειγμα aerial work για όσους διαβάζουν το forum είναι και κάτι σχετικό με RPV που είχε αναφέρει ο συμμετέχων machinist, για εναέρια επιτήρηση για προστασία δασών από πυρκαγιές κλπ.

Ο κάθε δημόσιος οργανισμός για να μπορεί να απαντήσει θα πρέπει να έχει κάποιο νομικό πλαίσο πάνω στο οποίο να στηρίζεται. Αυτό το νομικό πλαίσο δεν υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα. Και η ΥΠΑ ως αρμόδιος φορέας είναι υποχρεωμένη να το ετοιμάσει διότι ο κάθε ενδιαφέρόμενος θα μπορεί να προσφύγει και να δικαιωθεί.

Αλλη παράμετρος που πρέπει να έχουμε κατά νού. Κάποιες κατηγορίες sites, μεταξύ των οποίων και αυτά του αεραθλητισμού (όχι μόνο του αερομοντελισμού) έχουν "ειδική" αντιμετώπιση για λόγους ασφαλείας. Το γνωρίζω από τήν εμπλοκή μου για το θέμα της ασφαλείας των Ολυμπιακών αγώνων. Ειδικά στην Ελλάδα μετά και από την χρήση ελικοπτέρου για την απόδραση κρατουμένων από τις φυλακές, το "ενδιαφέρον" είναι λίγο πιο αυξημένο.

Μία τρίτη παράμετρος που θα πρέπει να λάβουμε επίσης σοβαρά υπόψη. Εκτός από τον στρατό, που κάνει χρήση UAVs, σε λίγο και η Αστυνομία σε Ευρωπαικό επίπεδο θα γίνει χρήστης. Σε εξέλιξη βρίσκεται Πανευρωπαικό σχέδιο για το θέμα της παρακολούθησης της λαθρομετανάστευσης. Και ήδη και στην Ελλάδα υπάρχουν συζητήσεις σχετικές καθώς και προτάσεις από Ελληνικές εταιρείες που κατασκευάζουν UAVs.

Αρα η ΥΠΑ σίγουρα θα πρέπει να θεσπίσει κάποιο νομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να κινούνται οι ασχολούμενοι με τα aerial works κατά βάση και λιγότερο εμείς που ασχολούμαστε με hobby ή αθλητισμό. Το θέμα είναι πως μαζί με τα ξερά να μην καούν και τα χλωρά.

Υπάρχει επικοινωνία με την ΥΠΑ, αλλά θα πρέπει να υπάρχει και προσοχή από μέρους μας. Ακόμα βρίσκονται στον χώρο της αναζήτησης του τι εφαρμόζεται διεθνώς, και κατά κύριο λόγο στην Ευρωπαική Ενωση. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω για τον αερομοντελισμό μόνο η Αγγλία έχει οδηγία για aerial works.

Αντώνης Παπαδόπουλος 
    Καταγράφηκε
    Giannis Zeteko.
    Aeromodeller Sr. Member

FLY-ROBIN-FLY!!!

« Απάντηση #40 στις: Κυριακή, 10 Φεβ 2008, 20:18:32 »

Καλησπερα,οκ μετα απο αυτο το ποστ του Αντωνη,εγω καταλαβα πως η προταση ειναι να προσεχουμε παααρα πολλυ,να μην
    προκαλεσουμε καποιο ατυχημα και μεσα στην προσπαθεια της ΥΠΑ να συνταξει τον ανυπαρκτο ακομα αυτον  κανονισμο,
    συμπεριλαβει και τον αερομ/σμο και τον περιορησει με νομο εναντιον μας. σωστα; Huh
    Καταγράφηκε
    liakos2
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #41 στις: Τετάρτη, 20 Φεβ 2008, 01:42:34 »

asta na pane
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 20 Φεβ 2008, 03:39:15 από liakos2 » Καταγράφηκε
    liakos
    Aeromodeller
    *

Πέτα γρήγορα...Ζήσε αργά..

« Απάντηση #42 στις: Τετάρτη, 20 Φεβ 2008, 02:11:19 »

Θα πάρω θέση, καλύτερα, οταν θα έχω εξελίξεις.

Βασίλης
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 20 Φεβ 2008, 03:41:41 από liakos » Καταγράφηκε

Όποιος το βλέπει σαν παιχνίδια...ας αλλάξει χόμπι
    blackrider
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #43 στις: Τετάρτη, 20 Φεβ 2008, 11:54:48 »

Φίλε CoolVag μιας και ψάχνεσαι στο θέμα της δημιουργείας ενος autopilot σε περίπτωση απώλειας σήματος
    ρίξε μία ματιά στο παρακάτω σύστημα.
    http://www.spartan-rc.com/products/ap2000i/ap2000i.php

και εδώ ένα παράδειγμα με OSD σύστημα.
    Καταγράφηκε

Football, Basketball, Tennis, Golf Require one ball.
    Flying Jets requires TWO!!
    The machinist
    Aeromodeller Sr. Member

Λαμπράκης Πάνος

« Απάντηση #44 στις: Κυριακή, 24 Φεβ 2008, 21:53:25 »

Υπαρχουν πολλες εφαρμογες για το συγκεκριμενο θεμα..
    Το φανταζομαι οτι καποιοι το κανουν για τα χρηματα,τουλαχιστον καποιοι ειναι με τους αλλους που το κανουν για το Hobby τους...
    Υπαρχουν πολλοι παραμετροι που πρεπει να ελεγχθουν.Ενα απλο OSD και ενα συστημα σταθεροποιησης ειναι καλα για να πετας το αεροπλανο πανω απο το κεφαλι σου.Αλλα οταν χανεις οπτικη επαφη με το αεροπλανο αν μη τι αλλο χρειαζεται τα απαραιτητα συστηματα και σιγουρα εκπαιδευση απο την αρχη,να μαθεις να πετας μεσω εικονας και δεδομενων(οπως οταν μαθαιναμε να πεταμε με τα trainers).

Κατω βλεπετε μια CCTV μαυροασπρη camera με φακο 6-60mm/auto iris,manual zoom/focus.Οι μαυροασπρες καμερες εχουν καλυτερη συμπεριφορα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου και βγαζουν λιγοτερο "κοκκο".Οι καμερες που κυκλοφορουν με καρτες μνημης κλπ και ευρυγωνιους φακους ειναι ενταξει για να τραβηξεις ενα βιντεακι για το youtube,οταν ομως οι απαιτησεις αυξανονται?Το μονο που μενει να προσθεσω τωρα ειναι ενα συστημα pan/tilt 135μοιρων στον καθετο αξονα και 360 στον οριζοντιο.Αν οδηγηθει με servo,θα υπαρχει η προοπτικη γυροσκοπιου(σταθεροποιουμε την καμερα,οχι το αεροπλανο).

* cctv.JPG (42.22 KB, 544x408 - εμφανίστηκε 221 φορές.)
    Καταγράφηκε

Αίεν Υψικρατείν
    Σελίδες: 1 2 [3] 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Ζωντανή Εικόνα απο τον Αέρα - Πώς μπορεί να μας Βοηθήσει ;
    Μεταπήδηση σε: