|
ilias
|
 |
« Απάντηση #60 στις: Τρίτη, 30 Δεκ 2008, 21:45:52 » |
|
ειναι αληθεια οτι με τα brushless κραταει πιο πολυ η μπαταρια?
σιγουρα γιατι πρωτα απο ολα ειναι ελαφρυτερο στην ιδια κατηγορια και γιατι αποδιδει περισσοτερο για το ιδιο ρευμα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
Peterpanta
|
 |
« Απάντηση #61 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 10:55:41 » |
|
Βάλε ένα κάρμπον λαμάκι στην επάνω μεριά απο το ένα φτερό στο άλλο. Σχίζεις με ένα κοπίδι το φελιζόλ, βάζεις κόλλα, τοποθετείς το λαμάκι και απο πάνω ένα κομμάτι ταινία. Με αυτή την τροποποίηση ενισχύεις τα φτερά που σπάνε και διπλώνουν εύκολα όταν φυσσάει αρκετά, ή εάν κάνεις ακροβατικά. Τα φτερά του Wilga δεν έχουν αντιρίδες όπως έχει το E-Starter...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Lama V3 /Mini Titan E-325 / Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz www.aeromodelistis.gr/
|
|
|
|
AlexVag
|
 |
« Απάντηση #62 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 12:07:27 » |
|
μα εχει ηδη καρμπον απο την κατω πλευρα...μεχρι στιγμης δεν ειχα προβλημα...στα φτερα λεω αντι για καρμπον να βαλω λιγη ταινια εκει που ενωνονται...ειναι μανουρα να λιωνω το φοαμ να ξεκολλαω αυτοκολλητα και τετοια...και αν σπασει δεν πειραζει...εχω και δευτερο ζευγαρι...  ...που ακριβως σπανε? σας εχει τυχει?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #63 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 12:54:17 » |
|
ναι .. μου εχει τυχει, μετα απο δυο συνεχομενα loops , το δεξι φτερο κοπηκε σαν πρασο στην ριζα του με αποτελεσμα να πεσει το μοντελο στην θαλασσα. .....ναι , καλα καταλαβατε το πετουσα με πλωτηρες...ολα τα λεφτα.. τωρα, αυτο που μπορεις να κανεις ειναι αυτο που εκανα και εγω. καις με την καφτρα ενος τσιγαρου μια στρογγυλη τρυπα στην ατρακτο, εκει κολλας με εποξικη ενα ξυλινο τακακι, και μετα παιρνεις μια ντιζα καρμπον που την κολλας και στις δυο πλευρες απο ενα ballink και την βιδωνεις στο τακακι που ηδη εχεις κολλησει. οσον αφορα το φτερο, την αλλη ακρη της ντιζας μπορεις ή να την κολλησεις απ ευθευιας στο φτερο με εποξικη ή να κανεις το ιδιο κολπο με τακακι και στο φτερο.ετσι αποκτας ωραιοτατες και πολυ σταθερες αντιριδες.ολη η διαδικασια γινεται ετσι ωστε να μπορεις να ξεβιδωνεις και να αφαιρεις το φτερο σου κατα την μεταφορα. επλιζω να βοηθησα..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|
AlexVag
|
 |
« Απάντηση #64 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 13:17:30 » |
|
νομιζα οτι το ενα καρμπον εφτανε...μμμ θα δω τι θα κανω...αν και εχω κανει πολλα λουπσ και δεν επαθε τπτ...αν εχεις μπορεις να βαλεις μια φωτο να δω τι ακριβως εκανες? Ευχαριστω Φιλικα Αλεξης
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 17:17:10 από AlexVag »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #65 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 19:48:17 » |
|
δυστυχως φιλε μου, μετα απο πολλες και διασκεδαστικες πτησεις , η wilga μου πηγε για ανακυκλωση...  αν και νομιζω οτι η περιγραφη μου θα σε βοηθησει.. καλη χρονια..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|
AlexVag
|
 |
« Απάντηση #66 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 20:44:00 » |
|
τελικα θα δεσω τα φτερα με ενα σκοινακι για να ειναι ποιο ελαφρυ...Δλδ εν μια ακρη θα την δεσω στο ενα φτερο μετα το σχοινι θα συνεχιζει κατω απο το αεροπλανο και το αλλο ακρο του σχοινιο θα το δεσω στο αλλο φτερο...τωρα προσπαθω να βρω μια λυση για το πως θα δεσω το σχοινι στα φτερα...να το δεσω απευθειας στο φτερο η να το κανω αλλιως? πχ να δεσω ενα σχοινι γυρω γυρω απο το φτερο και πανω σε αυτο να δενω ενα αλλο το οποιο θα συνεχιζει κατω απο την ατρακτο...η μπορω να ανοιξω τρυπα στο φτερο να περναο απο εκει το σχοινι και μετα αφου το σχοινι θα ειναι απο την επανω πλευρα του φτερου να δεσω με αυτο ενα κομματι ξυλο μπαλσα ωστε να μην βγαινει απο την τρυπα...ακουω ιδεες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #67 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 22:01:06 » |
|
δέσε τα φτερά με μπετονιά αν θές έλα κόδρα να δεις μία απο τις wilges
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
AlexVag
|
 |
« Απάντηση #68 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 22:26:20 » |
|
κοδρα θελω να ερθω αλλα το αεροπλανακι μου δεν ειναι ακομα ετοιμο...αν μπορουσατε να βγαλετε μια φωτο θα ημουν υποχρεος...ειδικα το δεσιμο στα φτερα ..εχω δει οτι εχετε βγαλει αρκετες και πολυ ομορφες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #69 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 22:35:39 » |
|
κάνεις 2 τρίπες σε κάθε φτερό με κατσαβίδι 2 εκατοστα απο την άκρη του φτερου, μετα περνάς την μπετονιά απο την μια τριπα και την αφερείς απο την άλλη και κάνεις ένα κόμπο μετά περνάς την μπετονια κάτω την ατρακτο και την περνάς σε μία απο τις τρίπες στο άλλο φτερό και ξανακάνεις κόμπο. και voila!!!! α και βάλε στις τρίπες μετα το πέρας της επέμβασης κόλλα η βενζινόκολα η εποξική
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
AlexVag
|
 |
« Απάντηση #70 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 22:52:34 » |
|
τα καημενα δεν θελω να τα τρυπισω...μπορω μετα την τρυπα να τη γεμισω με φελιζολ...το θεμα ειναι οτι ετσι δεν θα μπορω να βγαλω ξανα τα φτερα για να τα μεταφερω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #71 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 23:01:35 » |
|
λάθος μεγάλε η μπετονια πάει απο το ένα φτερο στο άλλο και περνάει κάτω απο το fuselage δεν σε εμποδίζει τίποτα να βγάζεις τα φτερά άλλοστε θα το σπάσεις σε τόσα κομμάτια που θα σου φανεί πτέσμα μια τρύπα 2mm
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
AlexVag
|
 |
« Απάντηση #72 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 23:12:18 » |
|
αρχηγε μου τωρα με μπερδεψες...λοιπον...δενω τη μπετονια στη μια πλευρα του φτερου ωραια? μετα την πετονια θα την περασω κατω απο το αεροπλανακι(δλδ κοντα στις ροδες)...και μετα θα τη δεσω στο αλλο φτερο? ηηηηηηηηηηηηη....τη δενω στη μια ακρη του φτερου και μετα την περναω διπλα απο εκει που ειναι το σερβο και το δενω και στην αλλη πλευρα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #73 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 23:33:07 » |
|
το πρώτο! στο σώμα δεν κόλάς τίποτα φαντάσου οτι όταν αποσηναρμολογίσεις τα φτερα οι άκρες τους θα είναι ενωμένες με μπετονιά
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
AlexVag
|
 |
« Απάντηση #74 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 23:46:39 » |
|
μαλιστα...οκ φιλε μου αυτο θα κανω και με την πρωτη ευκαιρια θα σας ερθω κοδρα...και αν δεν εχω μοντελο θα ερθω να γνωριστουμε...αντε τα νυστερια που πηρα για τη σχολη θα τα δοκιμασω στο wilga...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|