|
Pilot Haris
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Δευτέρα, 16 Ιουν 2008, 00:38:39 » |
|
δυστηχος απο την τρελα μου που ηθελα να το δοκιμασω δεν προλαβα να τραβιξω video. την επομενη φορα.
αμααααννννν. ειπα ψεματα. εχω ενα μικρο Video. αλλα αυτος που τραβουσε αφερεθηκε και πατησε stop. δεν τραβηξε την πτηση αλλα........ ουτε την πτωση. εχει πλακα. θα το ανεβασω το video.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
http://www.facebook.com/pilot.haris.5Aurora- Raptor X50- Gemini Multiplex- Fun Jet Multiplex- Twin Jet Multiplxex- Minimoa ArtTech- Yak 54 Thunder Tiger- DogFighter Multiplex- Tucan Multiplex- EasyStar II Multiplex-
|
|
|
|
STRATOS77
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Δευτέρα, 16 Ιουν 2008, 00:43:12 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
|
|
|
|
Pilot Haris
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Δευτέρα, 16 Ιουν 2008, 00:51:32 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
http://www.facebook.com/pilot.haris.5Aurora- Raptor X50- Gemini Multiplex- Fun Jet Multiplex- Twin Jet Multiplxex- Minimoa ArtTech- Yak 54 Thunder Tiger- DogFighter Multiplex- Tucan Multiplex- EasyStar II Multiplex-
|
|
|
|
Pilot Haris
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Δευτέρα, 16 Ιουν 2008, 01:08:04 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Δευτέρα, 16 Ιουν 2008, 07:35:32 » |
|
pilot haris Πολυ ωραια τα μοντελακια σου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
...every day for us something new...
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Δευτέρα, 16 Ιουν 2008, 08:26:02 » |
|
Καλημερα παιδια... Mιας και πιασαμε συζητηση με derponενια jetακια, βρισκω την ευκαιρια να σας δειξω και το δικο μ το οποιο δεν εχει κατασκευαστει πληρως λογο εξετασεων  που θα παει θα το τελειωσω...  F117 ημιdepronατο
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
...ΑSP engines 4ever...hehehe...
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Δευτέρα, 16 Ιουν 2008, 08:27:24 » |
|
Μερικες ακομα...
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pilot Haris
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Δευτέρα, 16 Ιουν 2008, 13:13:06 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Δευτέρα, 16 Ιουν 2008, 13:58:40 » |
|
Φιλε Χαρη... λοιπον.... ειναι το 75% depron και το υπολοιπο balsa ολο μαζι ζυγιζει 400grams+ μαζι με το μοτερ... Το μοτερ που φοραει απανω ειναι αυτο που εχει το phandom της rip max το M21-10L Brushless Motor το speed control το εκαψα καταλαθως  Αυτα... Θα ειναι ασταθες...? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pilot Haris
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Δευτέρα, 16 Ιουν 2008, 14:08:14 » |
|
αν δεν κανω λαθος θα σου βγει περιπου κοντα στα 600 γραμμ. 400 + μπαταρια (140) + δεκτη + servo. βαση με αυτα που εχω φτιαξη εγω πυστευω οτι θα ειναι ασταθες γιατη δεν εχει αεροτομη στο φτερο. βεβαια θα ειναι γρηγορο αλλα θελει συνεχεια γκαζη. εγω ειχα βαλει μοτερ με 3000 στροφες και πηγενε καλα. ειταν τα δοκιμαστικα. οταν εχω χρονο θα φτιαξω αλλο με μπαλσα και depron. ποιο λιγη μπαλσα ομως απο το δικο σου και θα προσπαθησω να του φτιαξω και αεροτομη στο φτερο. αυτα.
Φιλικα Haris
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
STRATOS77
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Δευτέρα, 16 Ιουν 2008, 14:15:38 » |
|
φιλε νεκταριε μια παρατηρηση.. κατ αρχην 1.απ οτι βλεπω εχεις παει πολυ πισω την καλυπτρα με αποτελεσμα ολο το σκαφος να σου βγει πιστοβαρο...σε περιπτωση πτωσης δεν θα μεινει τιποτα...φροντισε να φερεις τα μουτρα εμπρος στο ρυνχος του σκαφους..δενει πολυ,ασε που ειναι ακαμπτο.. 2.θα πρεπει απο την μυτη μεχρι το τελος(δεν ξερω εαν το εχεις κανει)θελει καρμπονοτιζα τουλαχιστον 3mm γιατι το σκαφος εχει την ταση να ριχνει μουτρα..οποτε καταλαβαινεις,ετσι δεν θα εχεις ολοκληρωτικη καταστροφη.(μου ετυχε και στο λεω)σκαψε το depron και με εποξικη κολησε την.. δεν θελω να παρεξηγηθω....απλα δεν θελω πτωσεις!!!!!  καλα πεταγματα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Δευτέρα, 16 Ιουν 2008, 14:47:25 » |
|
Ακυρο συνολο ειναι 450grams... Αεροτομη που θα μπορουσα να βαλω σ αυτο το μοντελο? Με την μπαταρια οπως ειναι στη φωτο θα ειναι πισωβαρο...? Το εχω σκαψει ηδη πως φαινεται και στην αλλη φωτο...καλα ειναι?
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Δευτέρα, 16 Ιουν 2008, 14:50:45 » |
|
Ααα και που ζυγιαζει περιπου.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pilot Haris
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Δευτέρα, 16 Ιουν 2008, 14:53:21 » |
|
και παλι νομιζω οτι θα βγεις πισωβαρος. στο δικο αλλα και ο stratos νομιζω οτι η μυτη ξεκιναει απο μπροστα και δεν εχουμε τοσο βαρος πισω. και να υπολογισεις οτι εγω ,μπροστα μπροστα εβαλα μπαταρι 11.1 1800 mah. και μου ζυγισε χωρις extra βαρος.
Φιλικα Haris
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Δευτέρα, 16 Ιουν 2008, 15:00:46 » |
|
Oσο για τισ ντιζες καλα θα ειναι εκει που το εχω σκαψει...? εμενα βγαινει 82cm σε μακρος και 72 νομιζω σε πλατος... Το μοτερ που εχει πανω πεταει 550- 600grams το δικο μ εινια 400 αρα αμα ειναι πισωβαρο το ζυγιαζω με βαριδια... δν ξερω ομως που το ζυγαιζω... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|