Μετά και την πρόσφατη ανταλλαγή μηνυμάτων μελών που οδήγησε σε προσωρινό αποκλεισμό και των δύο, αλλά και λόγω της διαπίστωσης μου ότι το forum μάλλον δεν χρησιμεύει όπως παλιά, θέτω το παρακάτω ερώτημα προς συζήτηση.
Υπάρχει λόγος ύπαρξης του πλέον?
Ουσιαστική συνεισφορά από μέλη είναι ελάχιστη πλέον.
Προτιμάμε να βλέπουμε καβγάδες και αντιπαράθεση και να το διασκεδάζουν κιόλας.
Κατασκευαστής άρθρα ελάχιστα και αν.
Καλή η ιστορική του αξία αλλά μέχρι ένα σημείο.
Δε μιλάω για διαγραφή αλλά για αδρανοποίηση.
Παρακαλώ για απόψεις, σοβαρές αν γίνεται
Νομίζω ότι εν θερμώ μπορεί να παρθούν λάθος αποφάσεις !
Θα πρέπει να σκεφτούμε γιατί φτάσαμε εδώ και γιατί θέλουμε να διαγραφούν κάποια μέλη.
Προς ενημέρωση όλων έχω να καταθέσω εδώ τα εξής:
Όταν είχα συναντηθεί με τον αείμνηστο Κώστα Κωστόπουλο μου περί το 1997-98 μου είχε αναφέρει ότι σκεφτόταν να δημιουργήσει ένα web site για τον αερομοντελισμό και ήθελε την βοήθειά μου αλλά και όλων των αερομοντελιστών, όπως και το έκανε. Το site στηρίχθηκε από τρια άτομα, αυτά ήταν ο Κώστας Κωστόπουλος, ο Βαγγέλης Μιχαηλίδης και ο Γιάννης Κωνσταντακάτος.
Οι γνώσεις που διατέθηκαν στην αερομοντελιστική κοινότητα ήταν πολλές και ποικίλες καθώς η συνδρομή γνώσεων των μελών του αλλα και το "βιβλίο του αερομοντελισμού" του Γιάννη Κωνσταντακά του φιλοξενείτο στις σελίδες του aeromodelling μέχρι κάποια χρονική στιγμή. Δυστυχώς το βιβλίο έπαψε να φιλοξενείται και δεν γνωρίζω τον λόγο.
Διαπιστώνω μια επιθετική συμπεριφορά απέναντι σε "διαφορετικές" απόψεις αλλά και έλλειψη σεβασμού σε παλαιούς μοντελιστές που θέλουν να προσφέρουν σε υλικό, γνωσεις αλλά και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο στην κοινότητα μας.
Ας αναλογιστούμε όλοι μας πώς θέλουμε να πορευθούμε γιατι η έπαρση ότι μπορούμε να προσγειώσουμε ένα αερομοντέλο δεν μας κάνει αερομοντελιστές !