Παρόλο που δεν έχω παιδεία και μου αρέσει να είμαι γραφικός,
Αξιότιμε κύριε Τερζήμπαση
Ο όρος «γραφικός» είναι μία κλασσική έκφραση. Που μπορεί να κρύβει και άλλα ανθρώπινα βιώματα, όπως: εμπάθεια, ζήλεια, κακή πληροφόρηση, αδικαιολόγητη αντίδραση, σχολικές αναμνήσεις, ανάγκη επιβεβαίωσης, απλή φιγούρα, εκπλήρωση υποχρεώσεων κ.α.
Δεν πιστεύω ότι όταν παραδέχεστε ότι είσαστε γραφικός, παραδέχεστε και όλα τα συμπαραμαρτούμενα.
Δεν σας κατηγορώ για τίποτε το μεμπτόν. Απλά σας προτρέπω να ρωτήσετε κάποιον σοβαρό για να μάθετε τι σημαίνει «αιρετός πρόεδρος σωματείου».
Για να σταματήστε να εκθέτετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Αξίζετε περισσότερα απ’ ότι εκτιμάτε τον εαυτό σας.
Σαν φίλος, και σαν καλός πρόεδρος που είμαι, σας υποδεικνύω ότι ο δρόμος που έχετε διαλέξει δεν σας ταιριάζει, ούτε σας αξίζει.
Η ενασχόληση με τον αερομοντελισμό πλάθει χαρακτήρες δεν τους διαστρέφει.
Και έχετε αποδείξει ότι είσαστε δεδηλωμένος αερομοντελιστής. Και σαν αερομοντελιστής δεν πρέπει να διαφοροποιείστε από κανέναν άλλο αερομοντελιστή