Επέλεξα αυτοκόλλητο carbon αν και μετά το μετάνιωσα γιατί είχα πρόβλημα με τα εκτυπωμένα αυτοκόλλητα που έβγαλα από τυπογραφείο. Δυστυχώς το υλικό που χρησιμοποιούν για εκτυπώσιμο βινύλιο δεν κολλάει καλά σε όχι εντελώς λεία επιφάνεια. Το carbon δεν έχει λεία επιφάνεια και πέταξα δυστυχώς τα πρώτα γιατί ξεκόλλησαν.. Τα άλλα που εχω βάλει στα γράμματα τα μονόχρωμα κόλλησαν μία χαρά. Επέλεξα 7ετίας που είναι αρκετά ανθεκτικά. Για το πρόβλήμα με τα εκτυπώσιμα αυτοκόλλητα βρήκα ένα κολπάκι και κόλλησαν μια χαρά. Τα κόλλησα σε μαύρο βινύλιο πάνω 7ετιας όπου η επιφάνεια είναι λεία και μετά περιμετρικά το έκοψα με νυστέρι ξεκόλλησα το βινύλιο και το κόλλησα αυτό πάνω στο carbon αφού πρώτα φυσικά πέρασα το σημείο με οινόπνευμα. Δεν έχουν ξεκολλήσει ακόμα

Για την βάση των αεροπλάνων βρήκα Αφρόδες πολυαιθυλένιο που το είχα κρατήσει απο παλιά δέματα που μου είχαν στείλει και κατασκεύασα στην ουσία ένα Π και το κόλλησα στο κουτί. Έκανα μία σχισμή στην μέση να μπορεί να περνάει το σώμα του αεροπλάνου. Μόλις μπούν και σε απόσταση ασφαλείας μην ακουμπάνε το ένα με το άλλο τα ασφαλίζω με σκρατς που έχουν αρσενικό θηλυκό και τα σφίγγω κάθε ένα ξεχωριστά μπρός και πίσω.
Μέσα στο κουτί έμεινε και λίγο χώρος για να βάλω ένα σακουλάκι με τις κόλλες, χρονόμετρο, ανταλλακτικά Rudder - Elevator, πλαστελίνη, νυστέρι κ.α. και αυτά ασφαλίζουν με τον ίδιο τρόπο. Βίδωσα στο ξύλο σκράτς και αγκαλιάζοντας το σακουλάκι ασφαλίζουν.
Ξέχασα να αναφέρω για το χερούλι που το έβγαλα απο μία παλιά βαλίτσα που είχε χαλάσει και συγχωρέστε με που δεν έχω φωτογραφίες απο την τοποθέτηση καταβάτες και μπουκάλες