spirost
|
|
« Απάντηση #45 στις: Τρίτη, 1 Οκτ 2024, 11:56:46 » |
|
Μέχρι τα πιο περίπλοκα......F3P
|
Τερζήμπασης Σπύρος. Πρόεδρος του εαυτού μου. Οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι. Βιβλίο του Δρ. Άγγελου Ραδαφήνου
|
|
|
spirost
|
|
« Απάντηση #46 στις: Τρίτη, 1 Οκτ 2024, 11:57:13 » |
|
....
|
Τερζήμπασης Σπύρος. Πρόεδρος του εαυτού μου. Οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι. Βιβλίο του Δρ. Άγγελου Ραδαφήνου
|
|
|
spirost
|
|
« Απάντηση #47 στις: Τρίτη, 1 Οκτ 2024, 11:57:45 » |
|
ΠΟΛΥ χαμηλά!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
spirost
|
|
« Απάντηση #48 στις: Τρίτη, 1 Οκτ 2024, 11:58:14 » |
|
ΕΝΤΕΛΩΣ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
spirost
|
|
« Απάντηση #49 στις: Τρίτη, 1 Οκτ 2024, 11:58:58 » |
|
Μέχρι και Hover χωρίς χέρια.......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
spirost
|
|
« Απάντηση #50 στις: Τρίτη, 1 Οκτ 2024, 11:59:25 » |
|
Αυτά για τώρα...... Μέχρι την επόμενη εβδομάδα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
spirost
|
|
« Απάντηση #51 στις: Τρίτη, 1 Οκτ 2024, 20:20:17 » |
|
Υ.Γ. Μοναδική πτήση indoor Controlline απο τον Παναγιώτη Σοφό!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
3DJunk
|
|
« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 3 Οκτ 2024, 18:12:58 » |
|
Ωραία Σπύρο καλή συνέχεια και σαιζόν. To gym είναι τεράστιο... Κάποτε πετουσαμε σε πολυ μικροτερα .... ...και με πολυ βαρυα μοντελα, ειμασταν μικροτεροι ομως κατα 10 χρονια. @4:15 Παντοτε για fun no competition flying...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
spirost
|
|
« Απάντηση #53 στις: Πέμπτη, 3 Οκτ 2024, 21:54:32 » |
|
Αυτά είναι……. Τα καλύτερα χρόνια μας φάγαμε……🤣🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
3DJunk
|
|
« Απάντηση #54 στις: Δευτέρα, 7 Οκτ 2024, 00:09:45 » |
|
Πριν 11 χρονια ακομα καλυτερα, στο μεγαλυτερο hall που έχω πεταξει ποτε και μαλλον δεν προκειται να βρεθει ξανα κατι τετοιο στο Ατιτικα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
spirost
|
|
« Απάντηση #55 στις: Δευτέρα, 7 Οκτ 2024, 09:32:00 » |
|
Αυτά είναι......... Τέτοιο μέρος ούτε στα πιο άγρια όνειρα μας........
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
spirost
|
|
« Απάντηση #56 στις: Σάββατο, 19 Οκτ 2024, 18:04:47 » |
|
Από ότι φαίνεται η συμμετοχή αύριο θα είναι μεγάλη!!!Τα υπόλοιπα σε φωτογραφίες και βίντεο για αυτούς που θα το χάσουν…..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
spirost
|
|
« Απάντηση #57 στις: Δευτέρα, 21 Οκτ 2024, 09:36:22 » |
|
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ένα "μικρό" βίντεο απο τη χθεσινή μας συνάντηση στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
spirost
|
|
« Απάντηση #58 στις: Κυριακή, 10 Νοε 2024, 09:01:56 » |
|
Και απόψε, το μπαλέτο θα συνεχιστεί!!! Τα λέμα απο κοντά!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
spirost
|
|
« Απάντηση #59 στις: Δευτέρα, 11 Νοε 2024, 09:09:56 » |
|
Εκπληκτική βραδιά!!!
Θα ακολουθήσεις και άλλο βίντεο με όλες τις δραστηριότητες.........
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|