Fer De Lance
|
 |
« στις: Πέμπτη, 23 Μαΐ 2024, 20:38:27 » |
|
Long time no see, που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικανοί. Αλλά να που υπάρχουμε ακόμα.
Έχω ένα ερώτημα που αφορά κυρίως το eflite Viper 70mm, το πρώτο που βγάλανε, το ασπρομπλέ (όχι το καινούργιο το ασπροπορτοκαλί, αν και δεν φαντάζομαι να έχουνε και πολλές διαφορές μεταξύ τους).
Αν και το έχω πετάξει πολλές φορές, ποτέ δεν αισθάνομαι ότι πετάει όπως πρέπει. Έχω αρχίσει να εντοπίζω το πρόβλημα στο expo, αλλά δεν μπορώ να το διασταυρώσω από πουθενά. Συγκεκριμένα στο manual λέει ότι το expo πρέπει να είναι 10% για High Rates (100%) και 0% για Low Rates (70%). Είναι δυνατόν; Τόσο λίγο Expo? Σε όλα τα μοντέλα μου βάζω ένα 40% expo και πετάνε καταπληκτικά.
Κάπου διάβασα ότι οι δέκτες αυτοί της eflite ΙΣΩΣ έχουν ενσωματωμένο expo, και πως το expo παρεμβάλει στη λειτουργία του γυροσκοπίου, μπλα μπλα μπλα…, το ίδιο το manual γράφει σε ένα σημείο «after the first flights, you may adjust the expo in your transmitter». Τι θέλουν να πουν με αυτό; Ότι «άμα δεν το σπάσεις στις πρώτες πτήσεις με το expo που σου προτείνουμε και γλυτώσεις, βάλε ότι καταλαβαίνεις μετά». Δεν είναι λογικό σαν οδηγία manual αυτό. Τελικά τι ισχύει; Που ξέρει η eflite πόσο expo μου αρέσει εμένα για να το έχει ενσωματώσει στον δέκτη;
Το έχει κανένας το αεροπλανάκι αυτό; Με τι rates και expo πετάει; Ευχαριστώ.
|