Συνεχιζεις ....
Εσυ δεν ψαχνοσουν για JETI η CORE που φοβόσουν για το JET

Τζαμπα οι συζητήσεις μας πήγαν !
Πονηρούλη εισαι και μαρτυριάρης

και όχι μόνο αυτό πετάς τη μπαλίτσα στην εξέδρα όταν ενώ αρχικά ισχυρίζεσαι ότι και καλά ξέρεις ότι ο Niklass πετάει Jeti, μετά κάνεις ανάποδη κυβίστηση με snap roll και λες ότι οντως ηξερες πως πετάει με την Dubai Choco Futaba T32MZ.

Οσοι διάβασαν κατάλαβαν.

Φυσικά επί της αρχής δεν ενδιαφέρουν τόσο οι λεπτομέρειες αλλά οι κυβιστήσεις.

Είμαι μάλλον φτωχός ΑΜ για να μπω στη Λιγκα των Γετι και Πιτσα

. Το σκέφτηκα σαν εύκολη λύση για να μου περάσουν οι Γερμανοί τα settings των Gyro τους για 3D Mode (μόνο) σε Jet αλλά μετά άλλαξα γνώμη. Σέταρα το μοντέλο εκ νέου με Futaba το δοκίμασα αρχικά (με περιθώρια βελτίωσης στα settings) αλλά μετά εγκατέλειψα τα ακριβά αυτά ιπτάμενα αντίκειμενα όντας φτωχός ΑΜ. Από τότε έχουν βέβαια γίνει αρκετές ως πολλές πτήσεις με Futaba σε Indoor, Gas, F3A, Jet κτλ απροβλημάτιστα καταλήγοντας στο slogan: Futaba μέχρι να σβήσει ο Ηλιος

Ενα videaki λοιπόν που πετάω την 9η ή 10η πτήση μου το συγκεκριμένο Jet και Futaba T18MZ (εως ότου σβησει ο Ηλιος επαναλαμβάνω)

. Αναμένω με ανυπομονησία να δω κάτι αντίστοιχο με Γετι και Πιτσα εντός της χώρας μπας και μπω λίγο στη πρίζα και ασχοληθώ πάλι. Φαίνεται ωστόσο ότι θα περιμένω μάλλον πολύ...