hlsat
|
 |
« στις: Τετάρτη, 9 Νοέ 2022, 16:19:35 » |
|
Σας περιμενω να την δειτε και να την απολαυσετε. Ειναι Ελληνικη 3 ημερων ακομη εχει πολυ δουλεια. Μην την ψαχνετε ακομη στον google https://flyinghlsat.com/
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 9 Νοέ 2022, 17:23:19 » |
|
ωραία προσπάθεια! εύγε  έχω κάμποσα σχέδια αεροπλάνων για depron, αν σε ενδιαφέρουν μου λες να στα στείλω για να τα ανεβάσεις στη σελίδα σου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 9 Νοέ 2022, 18:27:01 » |
|
Καλησπερα και ευχαριστω. Καλοδεχουμενα μπορεις να μου τα στειλης εδω hlsat57@yahoo.gr
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
DEPRON MANIAC
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 9 Νοέ 2022, 22:25:12 » |
|
καλησπέρα Μόνο 3 ημερών;;;; Πω πω!!! άμα χρονίσει δεν θα το χωράει ο σέρβερ...  Πάντα τα καλύτερα 
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν τελειώνουν ποτέ
Βρε μανία με το depron
Ο flight controller είναι θαυμάσιο μηχάνημα αλλά δεν κάνει θαύματα και προπαντώς δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου
Όσο πιο smart γίνεται η τεχνολογία τόσο πιο χαζός γίνεται ο άνθρωπος
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 10 Νοέ 2022, 10:54:17 » |
|
καλησπέρα Μόνο 3 ημερών;;;; Πω πω!!! άμα χρονίσει δεν θα το χωράει ο σέρβερ...  Πάντα τα καλύτερα  Καλημερα ευχαριστω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 10 Νοέ 2022, 10:55:52 » |
|
ωραία προσπάθεια! εύγε  έχω κάμποσα σχέδια αεροπλάνων για depron, αν σε ενδιαφέρουν μου λες να στα στείλω για να τα ανεβάσεις στη σελίδα σου Καλημερα Αντωνη τα παρελαβα και ανεβασα δυο απο αυτα και τα πιστωσα στο ονομα σου. Τα υπολοιπα σιγα σιγα με την σειρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
CMarkop
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 10 Νοέ 2022, 12:32:53 » |
|
Υπέροχη πρωτοβουλία  Εύχομαι να δούμε κάποια να παίρνουν σάρκα και οστά  Κώστας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
μοντελισμός = κατασκευή._
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 10 Νοέ 2022, 14:33:06 » |
|
Καλημερα Αντωνη τα παρελαβα και ανεβασα δυο απο αυτα και τα πιστωσα στο ονομα σου. Τα υπολοιπα σιγα σιγα με την σειρα.
 Είχα φτιάξει 2-3 από αυτά (τις καλές εποχές που είχα χρόνο και όρεξη...), αν βρω καμιά φωτογραφία θα σου στείλω να τις βάλεις και αυτές
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 10 Νοέ 2022, 19:01:21 » |
|
Σας περιμενω να την δειτε και να την απολαυσετε. Ειναι Ελληνικη 3 ημερων ακομη εχει πολυ δουλεια. Μην την ψαχνετε ακομη στον google https://flyinghlsat.com/Παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ξανά και δώστε ιδέες τι άλλο θέλετε στην τοποθεσία Ελληνικός Μοντελισμός. Σημερα εκανα αυτην την προσθηκη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 10 Νοέ 2022, 19:34:16 » |
|
Σας περιμενω να την δειτε και να την απολαυσετε. Ειναι Ελληνικη 3 ημερων ακομη εχει πολυ δουλεια. Μην την ψαχνετε ακομη στον google https://flyinghlsat.com/Παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ξανά και δώστε ιδέες τι άλλο θέλετε στην τοποθεσία Ελληνικός Μοντελισμός. Σημερα εκανα αυτην την προσθηκη. Εχουμε ενα μικρο προβλημα γιατι ο σερβερ δεν υποστιριζη Ελληνικα και ετσι οτι δημοσιευετε θα εχει Αγγλικα στους τιτλους. Δεστε σχεδιο Τηλεμαχου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akiste
Aeromodeller Jr. member

Συνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 10 Νοέ 2022, 21:11:14 » |
|
Mπραβο πολυ καλο 
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gliderguider
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 13 Νοέ 2022, 08:56:06 » |
|
Μπράβο Ηλία, πολύ ωραία δουλειά!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Seize your day!
|
|
|
kgiova
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 16 Νοέ 2022, 16:53:53 » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 16 Νοέ 2022, 18:45:06 » |
|
Σας ευχαριστω ολους παιδια. Σημερα πριν απο λιγο στο μενου περισσοτερα πανω δεξια στην κεντρικη σελιδα τοποθετηθηκε κατι νεο για τους Ελληνες χρηστες και ειναι το πρωτο κομματι αυτης της σειρας. Απο σημερα αρχισα να προγραμματιζω και για την υπολοιπη Ελλαδα. Αν εχετε καποιες παρατηρησεις η διορθωσεις παρακαλω στειλτε σε αυτο το θεμα εδω οτι θελετε ακομη. Παρακαλω επισης και τους καταστηματαρχες να δηλωσουν εδω αν θελουν να τοποθετηθουν στην νεα αυτη ιστοσελιδα και αν ναι τοτε να δηλωσουν εδω τις συμμετοχες τους με τα στοιχεια τους. Το aeromodelling ειναι το πρωτο στην Ελληνικη σελιδα του σαιτ μου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SV1COD
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 16 Νοέ 2022, 21:42:17 » |
|
Γειά σου Ηλία. Μπράβο.
Είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείς.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ζωή δεν είναι να ξυπνάς να τρως να θέτεις πάλι. Ζωή είναι να'σαι ξυπνητός όταν κοιμούνται οι άλλοι.
|
|
|
ioannispar
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
Αν δεν παθεις... δεν θα μαθεις...
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 18 Νοέ 2022, 08:22:53 » |
|
Μπράβο!!! Ωραία δουλειά!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 18 Νοέ 2022, 10:19:41 » |
|
Καλημερα σε ολους.
Σημερα τελειωσα με τις Αερολεσχες για ολη την Ελλαδα. Τις εχω μοιραση σε πεντε κατηγοριες - περιοχες και ειναι πλεον μονιμα στην Ελληνικη Σελιδα του σαιτ στο κατω μερος της κεντρικης. Παρακαλω τους υπευθυνους της καθε Αερολεσχης και του καθε σωματειου να ελενξουν τα στοιχεια τα οποια εχω παρει απο την σελιδα της ΕΛΑΟ τα περισσοτερ, αν ειναι σωστα η εαν θελουν καποια διορθωση καποια απο αυτα.
Παρακαλω τους υπευθυνους των μαγαζιων που θελουν να προβληθουν μεσα απο το σαιτ να δηλωσουν εδω παρων και στοιχεια το συντομοτερο για να αρχισω τον προγραμματισμο.
Το σαιτ μου ειναι στον αερα δοκιμαστικα λογο εργασιων που κανω αλλα απο την ερχομενη βδομαδα γινετε κανονικοτατο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Σάββατο, 26 Νοέ 2022, 12:40:58 » |
|
Καλημερα σε ολους.
Μηπως γνωριζη καποιος τι εγινε ο Γιαννης το μαγαζι με το κοψιμο με ρουτερ και λεισερ? Δεν απαντα στο σταθερο τηλεφωνο και δεν εχω αλλο τηλεφωνο του.
Ευχαριστω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nikolas K
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Δευτέρα, 28 Νοέ 2022, 18:34:24 » |
|
Τρομερή δουλειά, συγχαρητήρια! Γνωρίζω την δουλειά σου και μέσα από τα ξένα σάιτ με σχέδια. Το μόνο προς το παρόν που έχω να παρατηρήσω είναι να αντικαταστήσεις το "Aciatic" στα σχέδια από την Άπω Ανατολή με το σωστό "Asian". 
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το να φτιάξεις ένα αεροπλάνο είναι εύκολο. Το θέμα είναι να φτιάξεις το αεροπλάνο που ΘΕΛΕΙΣ!
Δεδομένων των συνθηκών, μία μόνο σχεδίαση πληρεί τις προδιαγραφές, ανεξάρτητοι δε σχεδιαστές θα συγκλίνουν σε αυτήν την σχεδίαση μετά από εξελικτική διαδικασία.
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Δευτέρα, 28 Νοέ 2022, 19:02:45 » |
|
Ευχαριστω Νικολα θα το κανω αντικατασταση τωρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Δευτέρα, 12 Δεκ 2022, 13:16:29 » |
|
Γεια σας. Σημερα εμαθα πως ενας φιλος συνονοματος μας αφησε και ανεβηκε εκει ψηλα να μας βλεπει ολους. Πιθανως ειμαι απο τους τελευταιους φιλους του που μου εμπιστευτηκε τα σχεδια τα δικα του και του πατερα του για να τα ανεβασω στο σαιτ. Εγω το Σαββατο ανεβαζα τα πρωτα απο αυτα στο σαιτ και αυτος ταξιδευε για εκει ψηλα. Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπασε και ευχομαι ολοψυχα στους δικους του τα θερμα μου συλλυπητηρια. Ηλια μου εγω θα σε τιμησω για την προσφορα σου στο νεο μου σαιτ και θα σε θυμαμε καθε φορα που θα βλεπω τα σχεδια σου. Καλο ταξιδι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|