hlsat
|
 |
« στις: Κυριακή, 25 Ιούν 2023, 13:57:46 » |
|
Πολλους χαιρετισμους σε ολους. Εχω μια ερωτηση. Ποιος ειναι υπευθυνος για τις διορθωσεις στο φορουμ? Π.Χ Η σελιδα με τα λινκς χρειαζεται πολλες διορθωσεις γιατι πολλα απο αυτα τα λινκ εχουν κλειση και πολλα εχουν αλλαξη οποτε χρειαζονται πολλες αλλαγες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
Serafim
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 26 Ιούν 2023, 14:26:23 » |
|
Ηλία καλησπέρα,
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, θα πρέπει να το δούμε. Θα κάνουμε έναν αρχικό έλεγχο και θα επανέλθω.
Σεραφείμ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
There is no greater force in the world than wrong rudder
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 28 Ιούν 2023, 20:16:05 » |
|
Καλησπερα Σεραφειμ.
Θελεις να σου φτιαξω το βασικο πρωτο html με τα λινκς αφαιροντας αυτα που εκλεισαν και προσθετοντας καινουργια και να στο στειλω σε προσωπικο μηνυμα να το ανεβασης στον σερβερ στην θεση του παλιου'
Ηλιας Ξανθη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Yiannis_S
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 29 Ιούν 2023, 17:58:11 » |
|
 πολλα λινκ των πωλητων το προιον δεν ειναι προς πωληση εαν δεν ειναι διαθεσιμο και σε οδηγει σε σελιδα "δεν ειναι ενεργο"
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το μάτι δειλό αλλά το χέρι τολμηρό, Η βελτίωση δεν τελειώνει ποτέ..
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 29 Ιούν 2023, 18:33:17 » |
|
 πολλα λινκ των πωλητων το προιον δεν ειναι προς πωληση εαν δεν ειναι διαθεσιμο και σε οδηγει σε σελιδα "δεν ειναι ενεργο" Καλησπερα. Εγω μαστορευω το βασικο λινκ αυτο https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?page=4 και το διορθωνο ολο απο την αρχη. Οταν το τελειωσω μπορω να το στειλω σε ενα διαχειριστη να το ανεβαση στην θεση του παλιου. Μετα θα πιασω να διορθωσω το επομενο και παει λεγοντας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 30 Ιούν 2023, 12:21:35 » |
|
Καλημερα σε ολους.
Το html page 4 με τα λινκς ειναι ετοιμο απο εμενα. Ποιος ειναι αυτος στον οποιον θα το στειλω για να το ανεβασει στον σερβερ στην θεση του παλιου. Περιμενω απαντηση και εμαιλ αποστολης και εγω συνεχιζω στο επομενο απο αυτο που ειναι η δευτερη σελιδα με τα λινκς η συνεχεια της πρωτης με τα αταξινομητα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 1 Ιούλ 2023, 09:58:23 » |
|
Καλημέρα σε όλους.
Δουλεύοντας αυτές τις μέρες για να διορθώσω και να ανανεώσω τα λινκς στα δυο html που υπάρχουν στο φόρουμ, κατάλαβα ότι υπάρχουν πολλοί προγραμματιστές που τα μαστορεύουν. Θα δώσω μια συμβουλή σε όλους όσους ασχολούνται με αυτό χωρίς παρεξήγηση, να χρησιμοποιούνε στάνταρ γραμματοσειρές και σύμβολα για να υπάρχει ομοιομορφία στις σελίδες του φόρουμ. Όταν κάνουμε ένα html πάντα στην επικεφαλίδα (Top) βάζουμε την φωτο λογότυπο του φόρουμ όπως και το όνομά του. Στην συνέχεια μέσα στο σώμα (Body) χρησιμοποιούμε ιδίες γραμματοσειρές και σύμβολα για να γράψουμε τι θέλουμε και τέλος στην υποσέλιδα ( Footer ) βάζουμε πάλι αυτά που υπάρχουν στο φόρουμ. Τα δυο λοιπόν νέα html με τα λινκς είναι έτοιμα από εμένα και περιμένω να μου απαντήσετε σε ποιον θα τα στείλω για να ανέβουν στον σερβερ στην θέση των παλιών.
Ηλιας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Serafim
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 4 Ιούλ 2023, 10:18:22 » |
|
Ηλία καλημέρα,
Κάθε βοήθεια είναι φυσικά ευπρόσδεκτη, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στα τόσα χρόνια λειτουργίας του Aeromodelling.gr αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτές οι σελίδες δεν έχουν πειραχτεί εδώ και αρκετά χρόνια.
Θα σου στείλω με pm το mail μου για να μου στείλεις ότι έχεις φτιάξει.
Σεραφείμ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 4 Ιούλ 2023, 12:06:33 » |
|
Σεραφειμ οκ μπηκα με αλλο μπρονσορα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Serafim
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 4 Ιούλ 2023, 12:07:45 » |
|
Ηλία, Να σε ευχαριστήσω κι από δω για τον κόπο σου  Σεραφείμ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 5 Ιούλ 2023, 09:08:10 » |
|
Σεραφειμ καλημερα.
Σου εστειλα και τα html με τις Αερολεσχες σε προσωπικο μηνυμα για να τα ανεβασης στον σερβερ.
Ηλιας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 5 Ιούλ 2023, 18:48:32 » |
|
Καλησπερα σε ολους.
Οι διορθωσεις μεχρι στιγμης τελειωσαν και η ενημερωση εγινε.
Ηλιας.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 5 Ιούλ 2023, 19:40:37 από Serafim »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 17 Ιούλ 2023, 12:33:07 » |
|
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.
Εγινε και η ενημερωση στην σελιδα των καταστηματων.
Καλη συνεχεια σε ολους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|