Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.430 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 3 Μαΐ 2026, 19:05:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 3 Μαΐ 2026, 19:05:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:40]

από carapis
    [Χθες στις 11:31]

από carapis
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 19:45:33]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 14:36:08]

από DIGI
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 10:30:08]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309430
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 305
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 79
    Συνολικά: 80
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 15     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Εκδήλωση Αερολέσχης Λάρισας  (Αναγνώστηκε 23073 φορές)
    @Nikos@
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #135 στις: Κυριακή, 4 Ιουλ 2021, 21:24:36 »

ΟΧΙ το φόρουμ δεν το αφορούν διαμάχες και αντιδικίες άλλο που σας ανέχεται .......

Καταγράφηκε

funtana x100, bossanova, spirit 3d, easy glider,prelude 2.50 m.
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #136 στις: Δευτέρα, 5 Ιουλ 2021, 00:17:37 »

Το Θέμα της υποχρεωτικής αδειοδότησης των χώρων άθλησης προέρχεται από την   ΓΓΑ. Αφορά όλα τα αθλήματα. Ισχύει και για τις πτήσεις αερομοντέλων, οπωσδήποτε όταν γίνονται επίσημοι αγώνες, συναντήσεις αθλητών και προπονήσεις. Σίγουρα δεν εννοούν όταν θα κόψουμε την πίτα τον Ιανουάριο, ή όταν θα φάμε σουβλάκια ή θα γιορτάσουμε τα γενέθλια του  «Τηλέμαχου». Ατυχή τα παραδείγματα, περιττές οι φωτογραφίες.

Και επειδή όπως όλες οι διατάξεις που πρωτο-κυκλοφορούν αφήνουν χώρο για διευκρινήσεις, περιμένετε λίγο να πάρουμε όλοι μας τις τελικές οδηγίες.
    Που θα προστεθούν σε αυτές που γνωρίζουμε ήδη, για κάρτα υγείας αθλητή, υγειονομικά πρωτόκολλα, ασφαλιστικές καλύψεις, διπλώματα χειριστή ίσως και άλλα που μου διαφεύγουν. Η προσπάθεια των φορέων να κρατήσουν την νομιμότητα, είναι δύσκολη. Αλλοι δεν εννοούν, άλλοι δεν δέχονται, άλλοι αδιαφορούν. Πάντως δεν είναι χώρος για χλευασμούς, αμφισβητήσεις και αντάρτικο.

Το θέμα της αδειοδότησης των νόμιμων χώρων μας είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας, η οποία εκδίδει και την άδεια αφού προσκομίσει κανείς όλα τα απαραίτητα έγραφα. Ενα από αυτά τα έγραφα είναι η  βεβαίωση της οικείας ομοσπονδίας για την καταλληλότητα και την ασφάλεια του χώρου,......... κάρτα υγείας αθλητή, υγειονομικά πρωτόκολλα, ασφαλιστικές καλύψεις, διπλώματα χειριστή κτλ δεν έχουν καμία σχέση με το έγγραφο της Ομοσπονδίας που χρειάζεται η Περιφέρεια.

Οι τελικές οδηγίες απο την ΓΓΑ έχουν δοθεί. Δεν πρόκειται να προστεθεί τίποτα άλλο, ούτε να αλλάξει η νομοθεσία προς το παρών.

Οι Σέρρες έχουν πάρει την άδεια από την Περιφέρεια. Οπου βάση νόμου για να πάρουν την άδεια προσκόμισαν το ζητούμενο από την Περιφέρεια έγγραφο της Ομοσπονδίας.

Σωστά τα λέω κ Γιάννη .......η κάνω λάθος ?
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #137 στις: Δευτέρα, 5 Ιουλ 2021, 06:28:37 »

Σωστά τα λες Δημήτρη,

αναφερόμενος στις κάρτες υγειας κ.λ.π., δεν εννοούσα ότι τις εκδίδει η περιφέρεια.

Απλά ήθελα να τονίσω ότι οι νόμοι έχου έρθει από παντού για να μας κάνουν την ζωή λίγο πιό δύσκολη.

Και προσθέτω με την ευκαιρία, ότι όσο κι αν ένα σωματείο θέλει να κάνει αγώνα, πρέπει να βρει ένα αδειοδοτημένο χώρο (ναι υπάρχει και μία περίοδος χάριτος). Η ιδιαιτερότητα αυτή είναι ο μεγαλύτεροπς ανασταλτικός παράγοντας για τους αγώνες ανεμοπτέρων, που συνηθως τελούντο σε ένα απλό χωράφι, εδώ την μία χρονιά, εκεί την άλλη.

Αλλά είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #138 στις: Δευτέρα, 5 Ιουλ 2021, 08:47:19 »

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.

Δεν ξέρω αν κάποιος έκανε τον κόπο, να επισκεφθεί το λινκ της FAI που παρέθεσα, όποιος θέλει μπορεί να το κάνει και τώρα.
    Εκεί λοιπόν όποιος μπει θα μετρήσει ΟΚΤΩ  Διεθνής Διοργανώσεις από την γειτονική χώρα, σε μιά χρονιά πανδημίας μάλιστα.

Στη δίκή μας χώρα έφτασε Ιούνιος και ακόμα δεν ξέρουμε αν θα πετάξουμε και πότε.
    Στη δική μας χώρα εκλιπαρούμε για έναν Τοπικό αγώνα, και ''πέφτουμε στα τέσσερα'' για Περιφερειακό.

''Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα χρόνια κοσκινίζει''.......

Μια μικρή ιστορία.......

Θέλησα (αφού βέβαια πήγαιναν κατ ευχήν τα πράματα) να κάνω ζωντανή μετάδοση μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
    τα flyof της εκδήλωσης?, του meeting?, του αγώνα? όπως θέτε πες το.
    Προμηθεύτηκα λοιπόν την απαραίτητη συσκευή για να περνάει την εικόνα από την κάμερα στο κινητό. Χρειάστηκα όμως την βοήθεια ενός ηλεκτρονικού,
    για μια μικρή μετατροπή, στην κουβέντα μας επάνω και αφού πληροφορήθηκε ότι θα γινόταν αυτή η ''εκδήλωση'', εκδήλωσε και αυτός το ενδιαφέρον του,
    να φέρει τα δύο του παιδιά, ηλικίας 14 και 10 ετών.

Εγώ, και αφού τα πράγματα δεν φαινόταν ευοίωνα, ήμουν λιγάκι ''αποτρεπτικός''.

Στην αρχή του λέω : Νίκο είναι στη Λάρισα... Μου απαντάει:  ε και ??  Του λέω: Ξέρεις τα παιδιά ''ενθουσιάζονται'' με αεροπλανάκια που κάνουν ''σβούρες'' ''τούμπες'' και άλλα διάφορα ''κόλπα''.
    τα δικά μας ''αεροπλανάκια'' πετάνε ήσυχα, μάλλον δεν θα τους αρέσουν.
    Εγώ, μου λέει, θέλω να τα φέρω για να δουν, θέλω να δώσω στα παιδιά μου, αν τους αρέσει, την ευκαιρία να ασχοληθούν με κάτι δημιουργικό.

Τι να του πεις αυτουνού του ανθρώπου?? ότι απειλήθηκες με τιμωρία αν πας την Κυριακή να πετάξεις!!!
    Στο τηλέφωνο τον πληροφόρησα, ότι τελικά ''αναβάλλεται''  λόγω κόβιντ....................

Σκόπια -  Ελλάδα
                                                       8          0

Βαρύ το σκόρ, δεν νομίζεται!!!
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #139 στις: Δευτέρα, 5 Ιουλ 2021, 09:54:56 »

Σκεφθήκατε πόσο καλύτερα θα είμασταν όλοι, και στο αποτέλεσμα και στις σχέσεις μας αν αντί να κάνετε αντιπολίτευση, συμπλέατε έμπρακτα με την συμπολίτευση;

Το ερώτημα δεν είναι αν θέλω να ξεκινήσω διάλογο με εσάς. Γνωρίζετε ότι το έχω επιχειρήσει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά αντί για Δημήτρη έβρισκα απέναντί μου έναν άλλο άγνωστο. Δυστυχώς ο Δημήτρης «δεν ήταν εκεί».

Δυστυχώς κ Γιάννη ο Δημήτρης πέταξε και έγινε πουλί που το θέλουνε πολλοί.  Cheesy

Και για να συμπλεύσω με κάποιους πρέπει να έχουμε κάτι κοινό που δεν είναι τίποτα άλλο από την ειλικρίνεια, τιμιότητα, διαφάνεια, ηθική.

Εχουν περάσει τα πέτρινα χρόνια, που ο επικεφαλής μιας αστικής, πολιτιστικής, αθλητικής, η ακόμα και πολιτικής οργάνωσης, έραβε και έδενε με βάση των προσωπικών του αντιλήψεών και πεποιθήσεων. Ζούμε την εποχή της άμεσης ενημέρωσης και της συμμετοχής του πολίτη στα  κοινά. Οποιος δεν συμβαδίζει με την νέα εποχή έχει τελειώσει.

Δεν μπορεί να μας κοροϊδεύει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αερομοντελισμού λέγοντας ότι καθυστερεί το πρόγραμμα των αγώνων μας λόγω covid και από την άλλη ο Αιωροπτερισμός και τα Αλεξίπτωτα πλαγιάς να έχουν προκηρύξει αγώνες.

Δεν γίνεται να ανακοινώνει ότι τα fly in θα απαγορεύονται σε μη αδειοδοτημένους χώρους πτήσεων χωρίς να βγαίνει γραπτή επίσημη ανακοίνωση για να μπορούν οι σύλλογοι να καταθέσουν τις όποιες διαφορετικές απόψεις τους. Οι εκδηλώσεις δίνουν ζωή στους συλλόγους και στα μοντελοδρόμια, αποφέρουν έσοδα, δημιουργούν σχέσεις, συμβάλουν στην ανάπτυξη της αεροπορικής ιδέας και του αερομοντελισμού....βασικά άρθρα των καταστατικών μας.

Δεν γίνεται να ανακοινώνει ότι ο μοναδικός σύλλογος που έχει αδειοδότηση για το πεδίο του με το απαραίτητο έγγραφο της Ομοσπονδίας είναι οι Σέρρες, ενώ άλλοι σύλλογοι που έχουν έτοιμο τον φάκελο για την αδειοδότηση να τους λέει η Ομοσπονδία ........περιμένετε και θα δούμε.

Δυστυχώς με το πολύ άσχημο ιστορικό που έχουμε, και με αυτά που ακούμε είναι σοβαρότατος λόγος να δημιουργούνται υποψίες από όλους μας.
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #140 στις: Δευτέρα, 5 Ιουλ 2021, 10:13:31 »

Η ιδιαιτερότητα αυτή είναι ο μεγαλύτεροπς ανασταλτικός παράγοντας για τους αγώνες ανεμοπτέρων, που συνηθως τελούντο σε ένα απλό χωράφι, εδώ την μία χρονιά, εκεί την άλλη.

Κύριε Κωνσταντακάτε, τον περασμένο Αύγουστο (2020) ταξίδεψα στην Τσεχία, μαζί με τον Παντελή Νταναβάρα και τον μικρό του γιό  και λάβαμε μέρος στο γνωστό πλέον Samba Cup.

Σε χωράφι μας έβαλαν και πετάξαμε!!!! Πως αυτοί δεν έχουν τέτοια ''προβλήματα'' με αδειοδοτήσεις κλπ που αναφέρονται εδώ??

Μακάρι η ευχή σας  ''όλα πάνε κατ΄ευχήν'' να πιάσει τόπο.

Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #141 στις: Δευτέρα, 5 Ιουλ 2021, 11:13:56 »

Κύριε Κωνσταντακάτε, τον περασμένο Αύγουστο (2020) ταξίδεψα στην Τσεχία, μαζί με τον Παντελή Νταναβάρα και τον μικρό του γιό  και λάβαμε μέρος στο γνωστό πλέον Samba Cup.
    Σε χωράφι μας έβαλαν και πετάξαμε!!!! Πως αυτοί δεν έχουν τέτοια ''προβλήματα'' με αδειοδοτήσεις κλπ που αναφέρονται εδώ??
    Μακάρι η ευχή σας  ''όλα πάνε κατ΄ευχήν'' να πιάσει τόπο.

Αν δεν πιάσει τόπο εσείς ξέρετε τι να κάνετε. Να πάτε να ζήσετε στον αερομοντελιστικό παράδεισο της Τσεχίας ή της Βόρειας Μακεδονίας και να μας γράφετε πόσο πολύ πετάτε εκεί για να σας ζηλεύουμε.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #142 στις: Δευτέρα, 5 Ιουλ 2021, 11:27:46 »

Το γράφω για μία ακόμα, και τελευταία φορά.

Οποιο σωματείο θέλει να πληροφορηθεί πως σκέπτεται, πως ενεργεί, και τα μελλοντικά σχέδια της Ομοσπονδίας ας σηκώσει το τηλέφωνο, ας στείλει ένα e-mail.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ μιλάνε οι συνάδελφοι. Ούτε Τσέχικα, ούτε μία απο τις Νότιες Σλάβικες γλώσσες.

Μην λερώνετε το φόρουμ με "κροκοδείλια δάκρυα".
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #143 στις: Δευτέρα, 5 Ιουλ 2021, 13:15:31 »

Να πάτε να ζήσετε στον αερομοντελιστικό παράδεισο της Τσεχίας ή της Βόρειας Μακεδονίας και να μας γράφετε πόσο πολύ πετάτε εκεί για να σας ζηλεύουμε.

Ελπίζω κύριε Κανδυλάκη, με το παραπάνω, να απαντήθηκαν  τα παρακάτω ερωτήματά σας..

Ώστε οι αγώνες ακυρώθηκαν γιατί κάποια συγκεκριμένα άτομα μπορούσαν να τους ακυρώσουν? Έτσι αυθαίρετα? Με το έτσι θέλω? Χωρίς βάση? Χωρίς λόγο?  

Οι άνθρωποι, έχουν τα κλειδιά της χώρας!!!

ΥΓ. Βέβαια οφείλω να ενημερώσω τόσο εσάς όσο και τους υπόλοιπους αναγνώστες ότι υπάρχουν και τρεις μάρτυρες γι αυτό, (Με το έτσι θέλω?) που μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να το επιβεβαιώσουν.
    Την αναγγελία των ονομάτων την αφήνω στην διακριτική ευχέρεια του κ. Κωνσταντακάτου.
    Καταγράφηκε
    MOGOLOS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #144 στις: Δευτέρα, 5 Ιουλ 2021, 13:16:34 »

Η ιδιαιτερότητα αυτή είναι ο μεγαλύτεροπς ανασταλτικός παράγοντας για τους αγώνες ανεμοπτέρων, που συνηθως τελούντο σε ένα απλό χωράφι, εδώ την μία χρονιά, εκεί την άλλη.

Μακάρι η ευχή σας  ''όλα πάνε κατ΄ευχήν'' να πιάσει τόπο.

Να φύγετε κύριε να πάτε αλλού. Τρομάζετε τα παιδιά μου! Ουστ βρωμόσκυλο. Όποιος δεν γουστάρει να φύγει από την χώρα.Ακούς εκεί να εκφέρει άποψη και γνώμη!!
    Εδώ είναι το τσιφλίκι μου και κάνω ότι θέλω ΕΓΩ.
    Μέσα φυσικά από δημοκρατικές διαδικασίες.

Αυτή έπρεπε να είναι η απάντηση θείο.

ps: Θείο με πολύ αγάπη σου λέω ότι πλέεις σε νερά επικίνδυνα
    Καταγράφηκε

Γιατί εαν δεν εχει πολυβόλα δεν πετάει
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #145 στις: Δευτέρα, 5 Ιουλ 2021, 13:47:11 »

Έχω να γραψω τουλαχιστον δύο χρόνια μέσα εδώ, ξέρεται γιατί επειδή σας βαρέθηκα.

Σταματήστε να τσακώνεσται ..........απο εκεί που το φορουμ αυτό έμπαινες και το χαιρόσουν τώρα απλα δεν μπαίνεις γιατι σε χαλα.

Σιγά μην περάσει απο τον αντμιν αλλά εάν περάσει να ξέρεται ότι οι μισοί είναι καμένοι με αυτά που λέτε ,αερομοντελιστές είστε παιδιά όχι ποδοσφαιριστές,
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #146 στις: Δευτέρα, 5 Ιουλ 2021, 14:40:21 »

Καλημέρα φίλε Γιάννη, τι φοβάσαι μήπως μου πετάξουν βιτριόλι;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #147 στις: Δευτέρα, 5 Ιουλ 2021, 14:45:28 »

Παράθεση
    Ώστε οι αγώνες ακυρώθηκαν γιατί κάποια συγκεκριμένα άτομα μπορούσαν να τους ακυρώσουν? Έτσι αυθαίρετα? Με το έτσι θέλω? Χωρίς βάση? Χωρίς λόγο?  

Παράθεση
    Οι άνθρωποι, έχουν τα κλειδιά της χώρας!!!

ΥΓ. Βέβαια οφείλω να ενημερώσω τόσο εσάς όσο και τους υπόλοιπους αναγνώστες ότι υπάρχουν και τρεις μάρτυρες γι αυτό, (Με το έτσι θέλω?) που μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να το επιβεβαιώσουν.
    Την αναγγελία των ονομάτων την αφήνω στην διακριτική ευχέρεια του κ. Κωνσταντακάτου.

Θυμόσαστε ότι όταν κάποια κυβέρνηση επιθυμεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, ξεθάβει το θέμα της εκτροπής του Αχελώου; Εδώ ξαναπιπιλάνε την καραμέλα του ακυρωμένου πανελλήνιου αγώνα ανεμόπτερων.

Για να καταλάβουν οι νεώτεροι ένας αγώνας που έγινε στην περιοχή της Φθιώτιδας ακυρώθηκε. Ο αγώνας δεν ήταν της Αερολέσχης Φθιώτιδας, αλλά ο Πανελλήνιος που προκηρύσσει η Ομοσπονδίας, και που ανέθεσε στην αερολέσχη Φθιώτιδας να τον διεκπεραιώσει στο τεχνικό μέρος.

Ακολούθησε ένσταση αρχηγού ομάδας, εισήγηση της προέδρου της Ελλανόδικης επιτροπής προς ακύρωση, ένσταση Δ.Σ. σωματείου, ακυρωτική πρόταση της επιτροπής αερομοντελισμού, ακυρωτική απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ.

Α, ξέχασα: προηγήθηκαν τα λάθη του κ. αλυτάρχη που τίναξαν τον αγώνα στον αέρα..

Αλλά συμφέρει να λέμε ότι τον αγώνα τον ακύρωσε ο Κωνσταντακάτος μαζί με άλλους δύο.
    Μη με προσβάλετε κύριε Μπαγλατζή, δεν υπάρχουν άλλοι, μόνος μου το έκανα,
    Εγώ ειμί η ΕΑΑ, εγώ ειμί ο πρόεδρος της Ελλανόδικης επιτροπής, εγώ ειμί η επιτροπή αερομοντελισμού, εγώ ειμί το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας,  εγώ ειμί το ΑΣΕΑΔ.

και κάτι τελευταίο: όλα αυτά με τις προσπάθειες του κου αλυτάρχη. Προφανώς εγώ δεν ειμί ο αλυτάρχης
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    MOGOLOS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #148 στις: Δευτέρα, 5 Ιουλ 2021, 15:21:57 »

Καλημέρα φίλε Γιάννη, τι φοβάσαι μήπως μου πετάξουν βιτριόλι;

Πολλά μπορεί να είσαι θείο, χαζός δεν είσαι.
    Νομίζω πως καταλαβαινόμαστε Thumbs up
    Καταγράφηκε

Γιατί εαν δεν εχει πολυβόλα δεν πετάει
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #149 στις: Δευτέρα, 5 Ιουλ 2021, 15:38:03 »

Θυμόσαστε ότι όταν κάποια κυβέρνηση επιθυμεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, ξεθάβει το θέμα της εκτροπής του Αχελώου; Εδώ ξαναπιπιλάνε την καραμέλα του ακυρωμένου πανελλήνιου αγώνα ανεμόπτερων.

Επιπλήττεται τον κύριο Κανδυλάκη?? Γιατί (αυτός) ο κ. Κανδυλάκής στις 3 Ιουνίου με την απάντηση 105 επανέφερε πάλι το θέμα του ακυρωμένου αγώνα...φαίνεται όντως να υπάρχουν ''ζόρια'' στην  ''ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ'' Grin      
    Βέβαια είναι φως φανάρι για εμάς που γνωρίζουμε ότι το ''πακέτο'' των ερωτήσεων ταχυδρομήθηκε από την Αθήνα.

Πάρε και το λίνκ.....

@Bocian - κ. Μπαγλατζή,

Ρωτάω με τη σειρά μου.

Έγιναν Πανελλήνιοι Αγώνες στους οποίους είσασταν Αλυτάρχης?

Ακυρώθηκαν αυτοί οι αγώνες από την ΕΛΑΟ ως μη σωστά εκτελεσθέντες?

Υπήρξε προσφυγή κατά της ακύρωσης από τα θιγόμενα σωματεία?

Υπήρξε δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ για την απόφαση της ΕΛΑΟ?

Υπήρξε προσφυγή κατά τηε απόφασης του ΑΣΕΑΔ?

Απλά παραδεχτείτε ότι δεν κάνατε σωστά τη δουλειά σας τότε και ας πάμε παραπκάτω.

Δεν ξέρω αν ο κ. Κανδυλάκης έμαθε επιτέλους  πόσους αγώνες ακύρωσε η ΕΛΑΟ??

Μπορείται κ. Κωνσταντακάτε ΕΣΕΙΣ να μας πείτε:  

ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕ Η ΕΛΑΟ??

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ??  ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ??

Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 15     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Εκδήλωση Αερολέσχης Λάρισας
    Μεταπήδηση σε: