Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.430 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 3 Μαΐ 2026, 17:46:30

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 3 Μαΐ 2026, 17:46:30

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:40]

από carapis
    [Χθες στις 11:31]

από carapis
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 19:45:33]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 14:36:08]

από DIGI
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 10:30:08]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309430
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 305
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 193
    Συνολικά: 193
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Εκδήλωση Αερολέσχης Λάρισας  (Αναγνώστηκε 23041 φορές)
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #180 στις: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 10:24:55 »

Για να καταλάβουν οι νεώτεροι ένας αγώνας που έγινε στην περιοχή............................................

Για να καταλάβουν οι νεώτεροι κ. Κωνσταντακάτε  πρέπει να τους λέτε την αλήθεια!!! και όχι να τους σερβίρετε ψέματα.

Ακολούθησε ένσταση αρχηγού ομάδας, 

ΨΕΥΔΕΣΤΕ δεν έγινε ΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ

Αν κόπτεστε για να μάθουν την αλήθεια οι νεώτεροι καλό είναι να απαντήσετε στα ερωτήματα που σας θέτω και ΕΠΙΜΕΛΩΣ  το αποφεύγετε.

ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ??

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ??

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ??

και για να εμπλουτίσουν ακόμη πιο πολύ τις γνώσεις τους πείτε στους νεώτερους και:

ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΓΩΝΑ  ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ?? ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ 4ο !!! ΤΟΝ 1 ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΡΙΤΟ ?? Grin Grin Grin

Απαντήστε, δώστε την ευκαιρία στους Νέους να μάθουν ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

Μπορείς να ζητήσεις και ''ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ''  Grin Grin κι αυτός ξέρει... είδες πως πετάχτηκε παραπάνω....

Θα περιμένω έως τις 7 το απόγευμα, η θα απαντήσετε, η θα μου ζητήσετε Δημόσια Συγνώμη για όσα προσβλητικά έχετε γράψει για μένα. Επτά και ένα το γράφω εγώ.

ΥΓ. Δεν το ξέχασα, μετά την απάντηση του κ. Κωνσταντακάτου,  θα απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα που μου έχουν τεθεί, απαντώ σε ΟΛΑ.

Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #181 στις: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 10:48:22 »

Προσέξτε καλά αυτό που θα σας πω κύριε Μπαγλατζή.

Ψέματα δεν λέω ποτέ.

Αν βγει σε μήνυμά μου κάτι λάθος ευχαρίστως να μου το τεκμηριώσετε και θα το διορθώσω.

Αλλο η λάθος ανακοίνωση και άλλο το ψέμα που υποκρύπτει και δόλο.

Πάντως όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι διακρίνουμε ότι έχετε ένα μεγάλο εκνευρισμό.

Πρέπει οπωσδήποτε να αποδείξετε ότι για όλα φταίει ο Α. Παπαδόπουλος. Και όσο δεν το επιτυγχάνετε τόσο πιό πολύ εκνευρίζεσθε.

Και αν λοιπόν έχει υποπέσει σε κάποιο ακούσιο λάθος; Τι θα κάνετε; Θα στείλετε επιστολή στον κ. Υφυπουργό; Θα στείλετε επιστολή στον κ. ΓΓΑ; Θα στείλετε επιστολή στην FAI; Θα στείλετε επιστολή στον κ. Μάστορα; Προσδοκάτε ότι έτσι θα τον καθαιρέσουν από τις τιμητικές θέσεις που κατέχει κατόπιν εκλογής;

Σας ενοχλεί μήπως ότι ο  Α.Π. εκλέγεται για σειρά θητειών στην θέση το Προέδρου της Επιτροπής Αερομοντελισμού CIAM της FAI;

Θα σας θέσω όμως και εγω δύο ερωτήσεις. Εχει σημασία μεγάλη να μου απαντήσετε για να εξασφαλίσουμε ότι δεν φταίει ο Αντώνης,.

Ποιός ήταν αυτοκράτορας όταν αλώθηκε η Πόλις;

Ποιός ήταν επικεφαλής των τριακοσίων που έπεσαν "της κοίνων ρήμασι πειθόμενοι";

Και όμως.... έγινε ένσταση, απλά δεν ελήφθη υπ' όψη στην εξέταση της υπόθεσης. Τα υπόλοιπα στοιχεία, ήταν τόσα πολλά και τόσο ισχυρά, που επαρκούσαν για την τεκμηρίωση των αποκλίσεων. Εγώ την υπέγραψα, λέτε να μην θυμάμαι;
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 11:11:29 από Γιάννης Κωνσταντακάτος » Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #182 στις: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 10:59:52 »

Ψέματα δεν λέω ποτέ.

Δείξτε μας την ΕΝΣΤΑΣΗ, για να σας πιστέψουμε.

Σας είναι τόσο δύσκολο να πείτε ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ?? ΠΟΣΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΟ??

Σας είναι ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, να γράψετε τον Σύλλογο που είναι Μέλος?? Τι φοβάστε μην εκτεθεί ο σύλλογος?? Μην εκτεθεί το ΔΣ του συλλόγου??
    που ακόμα τον έχει υπό ''την προστασία του''??

Έχετε νωπή  την εντολή των μελών σας να διοικήσετε τον σύλλογο για ακόμη τρία χρόνια, με την συμπεριφορά σας, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ  τους εκθέτετε.

Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #183 στις: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 11:15:37 »

Ξαναδιαβάστε την τροποποιημένη απάντηση μου που προηγήθηκε.

Με την φόρα που έχετε πάρει, όπου νάναι θα μου ζητήσετε να σας δείξω την φορολογική μου δήλωση, και τους τραπεζικούς λογαριασμούς μου.

ευχαριστώ

Υ.Γ. Λένε ότι αν ένας συνταξιούυχος δεν βρει εγκαίρως κάτι να απασχολήσει τον εγκέφαλό του, τελικά τα χάνει.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #184 στις: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 11:16:41 »

Δεν θέλω να ξανά χρησιμοποιήσετε το Επίθετο μου σε απάντησή σας, συνηθίζεται στα φόρουμ οι χρήστες να επιλέγουν το όνομα που θέλουν να τους προσφωνούν τα υπόλοιπα μέλη.
    Εγώ έχω επιλέξει όνομα, το ''Bocian'' αυτό μ' αρέσει αυτό με εκφράζει. Η ταυτότητά μου είναι γνωστή από την πρώτη μέρα, δεν κρύβομαι και σέβομαι αυτούς που έχουν επιλέξει να κρατήσουν
    το ''κανονικό'' τους όνομα.
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #185 στις: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 11:26:22 »

Δεν θέλω να ξανά χρησιμοποιήσετε το Επίθετο μου σε απάντησή σας, συνηθίζεται στα φόρουμ οι χρήστες να επιλέγουν το όνομα που θέλουν να τους προσφωνούν τα υπόλοιπα μέλη.
    Εγώ έχω επιλέξει όνομα, το ''Bocian'' αυτό μ' αρέσει αυτό με εκφράζει. Η ταυτότητά μου είναι γνωστή από την πρώτη μέρα, δεν κρύβομαι και σέβομαι αυτούς που έχουν επιλέξει να κρατήσουν
    το ''κανονικό'' τους όνομα.

Μα σας είπα ότι δεν λέω ψέματα την αλήθεια λέω Δεν σας λένε Απόστολο Μπαγλατζή;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #186 στις: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 11:28:42 »

Και όμως.... έγινε ένσταση, απλά δεν ελήφθη υπ' όψη στην εξέταση της υπόθεσης. Τα υπόλοιπα στοιχεία, ήταν τόσα πολλά και τόσο ισχυρά, που επαρκούσαν για την τεκμηρίωση των αποκλίσεων. Εγώ την υπέγραψα, λέτε να μην θυμάμαι;

Υπογράψατε ΕΣΕΙΣ?? Ένσταση από 300 χιλιόμετρα μακρυά  !!!!!!!!! Γιατί στο μέρος διεξαγωγής του αγώνα ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ !!

Εστω και έτσι. Δείξτε μας την ΕΝΣΤΑΣΗ που υποβάλατε

Σαν πολλές ''δυσκολίες''  δεν μαζεύονται κ. Κωνσταντακάτε.........

Δυσκολεύεστε να μας πείτε :    ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕ Η ΕΛΑΟ
                                              ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ
                                              ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΣ  Ο ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ
                                              ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

* Ο χρόνος τρέχει.....................................................
    Καταγράφηκε
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #187 στις: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 11:38:51 »

Υ.Γ. Λένε ότι αν ένας συνταξιούυχος δεν βρει εγκαίρως κάτι να απασχολήσει τον εγκέφαλό του, τελικά τα χάνει.

Εχετε δίκιο, για αυτό όπως είδατε στο Facebook, εγώ την Κυριακή πήγα με φίλους και πέταξα.

ΕΣΥ??     Πληκτρολόγιο και χάπι ??
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #188 στις: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 11:58:38 »

Αξιότιμε κύριε Μπαγλατζή,

Εχω ήδη απαντήσει στις ερωτήσεις σας, όσες είναι απλά ερωτήσεις και όχι υπονοούμενα.

Την ένσταση δεν είμαι υποχρεωμένος να την ξεθάψω και να σας την δείξω.
    Το ΑΣΕΑΔ εξέδωσε την απόφαση του και ήταν ενήμερο για το τι είχε γίνει.

Εσείς με ποια ιδιότητα, με ποιο δικαίωμα ζητάτε να σας κάνουμε επίδειξη εγγράφων;

Τι ρόλο παίζετε ;  γιατί πραγματικά παίζετε…

Και τι σαχλαμάρα είναι η ανακοίνωση ότι πήγατε να πετάξετε την Κυριακή; Αν θέλετε να σας πούμε μπράβο σας το λέμε Μπράβο. Τι σας νοιάζει το τι έκανα εγώ; Συμμαζευτείτε λίγο, και επικεντρωθείτε σε σοβαρότερα θέματα.

Δυστυχώς επαληθεύονται οι προηγηθείσες διαπιστώσεις μου.

Αν και είναι πλέον εμφανής ο λόγος που δεν θέλετε να σας αποκαλούμε με το όνομά σας αλλά με το ψευδώνυμό σας.  
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #189 στις: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 12:23:14 »

επικεντρωθείτε σε σοβαρότερα θέματα. 

Μα δεν είναι σοβαρό θέμα : ΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ??

Διαψεύδετε τελικά ότι τον 4ο τον έβγαλε Πρώτο??  ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ !!!! Αν είναι ψέμα, πείτε το να σταματήσω να το πιστεύω και εγώ.

Εσείς με ποια ιδιότητα, με ποιο δικαίωμα ζητάτε να σας κάνουμε επίδειξη εγγράφων;

Μα για να αποδειχθεί Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, γιατί άλλο ??
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #190 στις: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 13:01:25 »

Αξιότιμε κύριε Μπαγλατζή,

Για να αντιληφθεί ο αναγνώστης τι εννοείτε πρέπει να πείτε ότι κατηγορείτε τον Α. Παπαδόπουλο (πάλι) ότι έβγαλε άλλο αποτέλεσμα στους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ αγώνες F5J που έγιναν το 2000  στην Κέρκυρα.

Εγιναν 4 τελικοί γύροι. Τα αποτελέσματα βγήκαν προσμετρώντας τους τρεις καλύτερους γύρους και απορρίπτοντας τον χειρότερο γύρο για κάθε αθλητή.

Για να μας πείσετε ότι έγινε πράγματι λάθος θα πρέπει να μας πείτε τον αριθμό της διάταξης του κανονισμού που δεν τηρήθηκε.

Και κάτι ακόμα … στον αγώνα υπήρχε  Ελλανόδικος Επιτροπή αποτελούμενη από τρεις κορυφαίους αερομοντελιστές, τον πρόεδρο του CIAM,  τον αντιπρόεδρο του CIAM  και τον πρόεδρο της επιτροπής των ανεμοπορικών κατηγοριών του CIAM
    Τα επίσημα αποτελέσματα φέρουν τις υπογραφές και των τριών. Αν ήταν λάθος γιατί τα υπέγραψαν;

Αν έγινε λάθος γιατί δεν υπεβλήθη καμμία ένσταση;

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #191 στις: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 14:07:53 »

Απόστολε κατά την γνώμη μου τζάμπα αναλώνεσαι, γιατί ότι και να λέμε θα σου τα παρουσιάζει όλα βούτυρο. Η δουλειά του είναι αυτή και είναι και περήφανος για αυτό.

Ολοι γνωρίζουμε ότι "το παιχνίδι ήταν από πριν στημένο και ξεπουλημένο" Και είχε έναν και μόνο στόχο. Να βγάλουν από το παιχνίδι του F5J τον Σκαργιώτη.......ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ο ένας γιατί θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο, ο άλλος γιατί έχει προσωπικούς λόγους, άλλος γιατί θέλει το F5J για την έδρα του, άλλος γιατί το F5J του χαλάει την σούπα.

Οι υπόλοιποι που τους στηρίζουν έχουν πλήρη άγνοια, και για το τι έγινε στον αγώνα που ακύρωθηκε, και γιατί δεν γνωρίζουν τον Σκαργιώτη. Οι "εκλεκτοί" έστησαν μια ωραία παρουσίαση σε μια συνέλευση και χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τίποτα, τι έλεγε ο ειισηγητής και τι έδειχνε στον προτζέκτορα, συμφώνησαν, και μάλιστα ακούστηκαν και φωνές...δόλος...δόλος.
    Δηλαδή ότι ο Σκαργιώτης μαγείρεψε τα αποτελέσματα του αγώνα όπως τον βόλευε.

Η υπόθεση στην συνέχεια πήγε δικαστικά, δεν έχει καμία σημασία ποιος δικαιώθηκε και ποιος όχι.

Σημασία έχει ότι από τότε μέχρι και σήμερα τα ίδια άτομα "οι εκλεκτοί" και εκλεγμένοι [με πιθανή εξαίρεση τον Θείο που έκανε πίσω όταν είδε ότι θα γίνει μεγαλύτερη ζημιά, κάτι που σίγουρα δεν το θέλει] συνεχίζουν να καταστρέφουν το άθλημα, γιατί συνεχίζουν να έχουν τους ίδιους σκοπούς. Να πετάξουν έξω τον Σκαργιώτη από τις διοργανώσεις του F5J, και μαζί να εξοντώσουν όσους τον υποστηρίζουν και τον ακολουθούν. Και το αποτέλεσμα το είδαμε σήμερα...πριν λίγες ημέρες.
    Παράνομος αγώνας επίσημα από την ΕΛΑΟ και απειλές σε συλλόγους και αθλητές σε όσους συμμετέχουν.

Αυτοί οι "εκλεκτοί" και εκλεγμένοι συγκεκριμένοι κύριοι, δεν βγαίνουν να τοποθετηθούν ποτέ, δεν κάνουν κανέναν διάλογο, δεν απαντούν σε επιστολές, δεν δίνουν λογαριασμό....παρά έχουν πιάσει και πάλι το φτυάρι και σκάβουν τον επόμενο λάκκο.   

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #192 στις: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 14:25:09 »

Να βγάλουν από το παιχνίδι του F5J τον Σκαργιώτη.......ο καθένας για τους δικούς του λόγους.  

Το F5J δεν είναι κανενός Σκαργιώτη.............  Ο Σκαργιώτης από την πρώτη στιγμή που το είδε, προσπάθησε να το φέρει και να διαδοθεί στην Ελλάδα.
    Αφιερώνοντας Πολύ Χρόνο και Πολύ Χρήμα, πράγμα που δεν έκανε κανένας άλλος. Κι αυτό είναι μια αλήθεια.

Το F5J έχει πολύ μεγάλη Διάδοση Παγκοσμίως γιατί είναι το μοναδικό άθλημα στον αερομοντελισμό, που ο κάθε αγωνιζόμενος
    παίρνει ότι του αξίζει
    , ούτε παραπάνω, ούτε παρακάτω, σε βαθμολογία εννοώ. Και ο ''πατέρας'' σου να είναι Αλυτάρχης ΔΕΝ μπορείς να βαθμολογηθείς
    παραπάνω από αυτό που αξίζεις... Προσωπική εμπειρία από τον αγώνα κριτηρίου στις Σέρρες, στην μία πτήση ήμουν Over Time, σε μιά άλλη μου έφυγε
    η καλύπτρα κατά την απογείωση.... βγήκα τελευταίος όπως μου άξιζε, τι να πώ?? φταίει ο Αλυτάρχης??? Το προηγούμενο καλοκαίρι στο Samba Cup στην
    Τσεχία, βγήκα 61ος, ανάμεσα σε 123 αθλητές, αυτό πέταξα αυτό πήρα, πέταξα με όλους τους αθλητές ισάριθμες φορές?? σε αγώνα επτά γύρων?? Γίνεται??
    Ας πέταγα στους γύρους μου δεκάλεπτα, να έκανα 50 στην προσγείωση, να έκοβα όχι πολύ χαμηλά στα 90 μέτρα, λέω εγώ, και θα έμπαινα στα Flyof.
    Απλά πράγματα.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 14:57:25 από Bocian » Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #193 στις: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 15:05:28 »

Αγαπητοί αναγνώστες, φίλοι αερομοντελιστές, λάτρεις ή όχι του ανεμόπτερου, φάτε άλλη μία δόση πριμο-σεκόντο το ανέκδοτο με τον γρύλλο.

Εγώ ήμουν παρών στον παγκόσμιο αγώνα στην Κέρκυρα ως το αναπληρωματικό μέλος της ελλανόδικης επιτροπής. Είναι δυνατόν να μην ξέρω τι συνέβη; Αλλά να ξέρουν καλύτερα άτομα που ούτε ήταν εκεί, ούτε είχαν τότε ιδέα τι σημαίνει F3J (διορθώστε στο προηγούμενο μήνυμα το F5J σε F3J).

Λάσπη να πέφτει στον Α. Παπαδόπουλο και τον Κωνσταντακάτο και καλό είναι να ακούγεται και λίγο το F3J και F5J για να δείξουμε ότι είμαστε in.

Βέβαια όσο σκυλιάζουν τόσο κατρακυλάνε σε αρλουμπολογίες, ειρωνίες, προσωπικές επιθέσεις, ψιλο-πιέσεις. Λες και συναγωνίζονται ποιός θα γίνει πρώτος ρεζίλι. Αλλά όπως είπε και ο κ. Μπαγλατζής, γι’ αυτό υπάρχουν τα ψευδώνυμα.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #194 στις: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2021, 15:09:53 »

Η υπόθεση στην συνέχεια πήγε δικαστικά, δεν έχει καμία σημασία ποιος δικαιώθηκε και ποιος όχι.

Οταν κάνεις προσφυγή και απορρίπτεται είναι πολύ βολικό να ισχυρίζεσαι ότι:  "δεν έχει σημασία ποιός δικαιώθηκε"

Κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για το rexona.

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Σελίδες: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Εκδήλωση Αερολέσχης Λάρισας
    Μεταπήδηση σε: