Ilias K
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« στις: Δευτέρα, 15 Μαρ 2021, 01:33:36 » |
|
Καλησπεριζω το φορουμ
Ειπα να ασχοληθω ξανα με το αθλημα μετα απο χρονια, αλλα με απογοητευση βλεπω οτι δεν υπαρχει τιποτα σε κιτ η ετοιμο 6καναλο. Εχω παρει σβαρνα τα e-shop, ουτε align, eflite, ουτε καν esky..τι γινεται? Δεν αχολειται κανεις πια?..οκ καταλαβαινω οτι τα drones σαρωνουν την αγορα, αλλα αλλο φρουτο αυτο, αλλο το ελικοπτερο..καμια σχεση..
Υπαρχει κανενα μαγαζι που να εξακολουθει να πουλαει κιτ?..ψηνομουν για κανενα μικρο, για μεσα στο σπιτι στυλ blade 120 και αργοτερα για 500ρι η μεγαλυτερο..αλλα δε βρισκω τιποτα..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Durafly P51 Bixler 2 Parkzone mini P51 Lama v3 Blade MSR Turnigy HAL
|
|
|
jnkmilos
|
|
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 15 Μαρ 2021, 01:57:01 » |
|
Για μαγαζί αλφα σπορ στο Κερατσινι. Omphobby m2v2 από banggood το έχω 2 μήνες και για χατήρι του άφησα στην άκρη το logo μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τι είναι το σημερα παρά το χθές του αύριο.
|
|
|
Skynet
|
|
« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 22 Μαρ 2021, 11:10:17 » |
|
Καλημέρα και από εμένα. Μία από τα ίδια, μετά από χρόνια λέω να πετάξω ξανά ελικόπτερο. Το Omphobby το έχω δεί και μου φαίνεται ενδιαφέρον. Από ανταλάκτικά τι γίνεται? Έχει σπασίματα-στραβώματα στις πτώσεις? Τα αγοράζεις από banggood? Να πάρω από πριν 1-2 άξoνες στροφείου? Grips?
Ευχαριστώ, και χαιρετισμούς στους φίλους από τα παλιά!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τα ελικόπτερα είναι σαν τις ταινίες τρόμου. Ξέρεις ότι κάτι κακό θα συμβεί, απλά δεν ξέρεις το πότε.
Skype --> mastroxalastis (Συνήθως όταν είμαι στο Skype, μαστορεύω στον πάγκο)
|
|
|
ant1971
|
|
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 22 Μαρ 2021, 13:25:03 » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
η ασχολία με το ε/π συχνά είναι παράδεισος & κόλαση μαζί
|
|
|
Skynet
|
|
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 22 Μαρ 2021, 14:55:32 » |
|
Χαίρομαι και εγώ Αντώνη που τα λέμε ξανά! Έχοντας καμιά 10ριά ελικοπτερα Eflight-Blade (μικρά-μεγαλύτερα) στον στόλο μου, έχω δώσει για ανταλλακτικά ίσως και περισσότερο από την αξία αγοράς τους. Θα ήθελα λοιπόν να ξέρω: α) Τι βλάβες βγάζει το 230-S? Από που αγοράζω ανταλλακτικά πλέον? β) Πέρα από το όνομα, είναι σίγουρα καλύτερο από το π.χ. Omphobby? Πάντως το γεγονός ότι το το Omphobby είναι direct drive μάλλον καλό το λες, αφού δεν θα κουρεύει γρανάζι στις πτώσεις...
Και πάλι χαίρομαι που σας βρίσκω!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τα ελικόπτερα είναι σαν τις ταινίες τρόμου. Ξέρεις ότι κάτι κακό θα συμβεί, απλά δεν ξέρεις το πότε.
|
|
|
kolotoympas
|
|
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 22 Μαρ 2021, 18:34:13 » |
|
Γειά σου Αντρέα! Ελπίζω να είσαι καλά φίλε!
Τελικά το μικρόβιο δεν φεύγει με τίποτα 🤣
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ant1971
|
|
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 23 Μαρ 2021, 07:43:20 » |
|
γιατρέ μου (kolotoympas) return of the magician (Skynet) των μικρών κλίμακας ελικοπτέρων.
Ανδρέα το 230 απλά τις 9 από τις 10 φορές πέφτει το σηκώνουμε και έιναι πάλι στον αέρα.
Άσε που στα χέρια σου δεν θα πέσει ποτέ.... πέρα από βράχος που είναι έχει και το safe που είναι πραγματικό (λειτουργεί άψογα).
Θα τα πούμε και στο τηλ όποτε θέλεις
την καλημέρα μου
υγ. εμείς στα blade χέλια μπήκαμε δυστυχώς όταν η εταιρία στο AS3X ήταν στα εφηβικά της χρόνια τώρα πλέον έχει ενηλικιωθεί
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Skynet
|
|
« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 24 Μαρ 2021, 20:16:03 » |
|
Ευχαριστώ για τις συβμουλές. Θα τα πούμε ξανά, επιστρέφω!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Giannis_Pap
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 25 Μαρ 2021, 09:16:35 » |
|
Χαίρομαι και εγώ Αντώνη που τα λέμε ξανά! Έχοντας καμιά 10ριά ελικοπτερα Eflight-Blade (μικρά-μεγαλύτερα) στον στόλο μου, έχω δώσει για ανταλλακτικά ίσως και περισσότερο από την αξία αγοράς τους. Θα ήθελα λοιπόν να ξέρω: α) Τι βλάβες βγάζει το 230-S? Από που αγοράζω ανταλλακτικά πλέον? β) Πέρα από το όνομα, είναι σίγουρα καλύτερο από το π.χ. Omphobby? Πάντως το γεγονός ότι το το Omphobby είναι direct drive μάλλον καλό το λες, αφού δεν θα κουρεύει γρανάζι στις πτώσεις...
Και πάλι χαίρομαι που σας βρίσκω!
Εγώ ανταλλακτικά για το 230s αγοράζω απο το lindinger, συμφέρει 10ευρω μεταφορικά και σε μια εβδομάδα τα έχεις με ΕΛΤΑ κουριερ. https://www.lindinger.at/en/DRONES-HELICOPTERS/MODELS/Helicopters/BLADE-230-S-Smart-BNF-Basic/9781120
|
|
|
Καταγράφηκε
|
MIKADO LOGO 480XXTREME
|
|
|
Ilias K
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 26 Μαρ 2021, 11:16:04 » |
|
Για το Blade 230 v2 που αναφερθηκε πιο πανω, το εχει δουλεψει κανεις με DX7 η DX8 Gen1? Γιατι διαβαζω οτι δεν υπαρχουν setup files και θελει λιγο παιδεμα για να το σεταρεις..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Durafly P51 Bixler 2 Parkzone mini P51 Lama v3 Blade MSR Turnigy HAL
|
|
|
Giannis_Pap
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 27 Μαρ 2021, 14:40:13 » |
|
Για το Blade 230 v2 που αναφερθηκε πιο πανω, το εχει δουλεψει κανεις με DX7 η DX8 Gen1? Γιατι διαβαζω οτι δεν υπαρχουν setup files και θελει λιγο παιδεμα για να το σεταρεις..
Κάνε μια ερώτηση εδώ: https://www.facebook.com/groups/901445429949195
|
|
|
Καταγράφηκε
|
MIKADO LOGO 480XXTREME
|
|
|
socratesb
|
|
« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 3 Απρ 2021, 10:55:28 » |
|
Το πρόβλημα θεωρω οτι είναι οτι ο δέκτης-gyro είναι dsmx και οι παλιες dx7 ειναι dsm2. Να φτιαξεις τις. ρυθμίσεις σε spectrum είναι πολύ εύκολο. Ότι χρειαστεις στην διάθεση σου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
socratesb
|
|
« Απάντηση #12 στις: Σάββατο, 3 Απρ 2021, 11:01:45 » |
|
Ευχαριστώ για τις συβμουλές. Θα τα πούμε ξανά, επιστρέφω!
Με το καλό Ανδρέα να τα ξαναπούμε! Κι εγω θεωρω οτι το omp είναι next generation! Εννοείται οτι το 230 εξακολουθεί και είναι κορυφαίο ειδικά για τον νεοεισερχομενο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ant1971
|
|
« Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 3 Απρ 2021, 16:11:05 » |
|
Σωκράτιους άσε τα τυπικά ¨Με το καλό Ανδρέα να τα ξαναπούμε! ¨ ένα καλό σπρώξιμο θέλει ......τον Ανδρέα και τα μάτια σου τώρα που είναι ζεστός να ξανά μπουκάρει στο χόμπι...περιμένω να σε δω να του δόσεις την καθοριστική σπρωξιά για να εισέλθει...εγώ δυστυχώς είμαι μακριά
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panelpni
|
|
« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 8 Απρ 2021, 11:19:17 » |
|
Και που μαζευεστε τωρα για ελικοπτεροπτησης ρε παιδια?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kolotoympas
|
|
« Απάντηση #15 στις: Πέμπτη, 8 Απρ 2021, 15:36:48 » |
|
Νέα Σμύρνη πλατεία!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ant1971
|
|
« Απάντηση #16 στις: Σάββατο, 10 Απρ 2021, 21:40:10 » |
|
στην από κάτω πλευρά της πλατείας ή πλατεία πλατεία εκεί που έπεφταν οι γκλομποσφαλιάρες ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
foncam
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος