Παιδια καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις!
Eβαλα τριπλο διακοπτη στο aux και ολα καλα, αλλα στο FBW mode οταν το βαζω δεν ακουει το ruder μηπως ξερει κανεις γιατι?
το εχω συνδεσει στο rvocd στην εισοδο aileron και η εισοδος ruder ειναι κενη, για να μπορω να το πεταω με το δεξιο stick.
Φιλε canopus πολυ ωραιο το μοντελο σου και το βιντεακι επισης.Μπορεις να μου πεις τι βαρος σου εχει βγει και με τι μπαταριες?
Τελικα οι ir sensor μπορουν να ρυθμιστουν εν πτηση? αν ναι πως?
Αυτα προς το παρον, αυριο θα κανω την πρωτη πτηση και ελπιζω οταν ενεργοποιησω το auto pilot να μην αρχιση το μοντελο να κανει τιποτα τρελα !!!
Θα ποσταρω βιντεο παντως .
Καληνυχτα!!!
Καλως ηρθες στον FPV κοσμο..

Αν δεν ακουει το Ruder sto FBW μάλλον πρεπει να κανεις αναβαθμηση με PICkit 2 USB programmer αλλα προσοχη εδω ..μπες στο
http://www.rangevideo.com/forum/showthread.php?t=383 και διαβασε προσεκτικα πως θα κανεις την αναβαθμηση..Το βαρος φιλε μου ειναι στο κιλο και εχω περιπου 45 λεπτα πτηση με 2200 μαη μπαταρια..1 βαζω..οι ir sensors μπορουν να calibraristoun εν πτηση μονο στο να ευθηγραμιστουν οι 2 μπαρες στο κεντρο της οθονης σου...η διαδικασια να κανεις το καλιμπραρισμα στο εδαφος ειναι καλυτερη..μπαινεις στο autopilot menou και... IR sensors equalization: Before starting it, make sure that you are in a location with unobstructed view to the sky. When this option is initialized, the OSD will display the steps and actions you need to do. First it will ask to get the plane leveled, during this stage the system it’s checking the Z sensors values and storing the biggest value detected. Second it will ask for keep the plane nose down, during this stage the system is checking the pitch aligned sensors maximum (if value is greater than 127) or minimum (if value is less than 127) and storing it to make the appropriate XY to Z on. After this the system should improve if you had sensors mismatch. If you are not satisfied with this correction and the AHI is working worst after the calibration (make sure to test this while flying). You can go to the menu “IR XY head position” and try to change it with your transmitter, It will not change because it is not allowed to be changed by the transmitter, but still will eliminate any change done by the AHI equalization.
Τωρα προσοχη στις πρωτες πτησεις ..
μην ενεργοποιης τον αυτοματο πιλοτο σε χαμηλο υψος καλυτερα σε μεγαλο υψος 200 μετρα ειναι καλα γιατι χαμηλα δεν θα προλαβεις να επαναφερεις..βαλε καλα σερβο και UBEC για να μην εχεις προβλημα τασης στον δεκτη σου..μην πετας μακρυα στην αρχη θα χαθεις ..το speed control μακρυα απο gps θα το τρελανει..
Ελπιζω να σε βοηθησα ..Σωκρατης