Ο δεκτης που εχει το δυνατοτερο RSSI δεν ειναι και αυτος με την καλυτερη ληψη?
Θεωρητικα ναι. Στην πραγματικοτητα ομως μπορει το δυνατοτερο σημα να ειναι παρεμβολη στο καναλι σου. Τοτε το diversity θα επιλεξει την παρεμβολη λογω του δυνατου σηματος που θα εχει.
Να σου πω την αληθεια ο Diversity ειναι η δευτερη επιλογη μου. Το Ground Station το εχω κανει να λειτουργει με Antenna Tracking
της ImmersionRC, απλα επειδη ειναι καπως πολυπλοκο για αρχη επελεξα τον Diversity.
Και εγω το ιδιο Antenna Tracker εχω και ενω μπορει να δουλεψει και καλυτερα απο οτι τον εχω σεταρει, ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση του. Αν εχεις θεμα ισως μπορω να βοηθησω.
Αν οντως υπαρχει προβλημα με αυτον τον
Controller θα πρεπει να παρω τον Oracle γιατι ο αλλος δεν κανει για εμενα, εχω OSD της ImmersionRC και δεν ξερω αν λειτουργει
αυτονομα...
Το Eagle Tree λειτουργει αυτονομα σαν Diversity και camera switch ανεξαρτητα απο το OSD που εχεις. Αν θες ομως και την λειτουργεια του Antenna Tracker τοτε δεν σου κανει. Απο την αλλη ο Oracle ειναι πολυ ακριβος οποτε ισως επαιρνες το Eagle Tree και το χρησιμοποιουσες σαν Diversity μονο.
Τελος να σου πω οτι εαν εχεις σκοπο να στηριξεις την πτηση σου σε Antenna Tracker τοτε το Diversity που εχεις σου κανε,ι καθως θα ενεργοποιειται μονο οταν θα εισαι κοντα και πανω απο σενα (οπου η κατευθυντικη κεραια ειναι "αχρηστη") οποτε και το ισχυροτερο RSSI θα ισοδυναμει και με την καλυτερη εικονα.
Αν ομως στηριξεις την πτηση σου στο DIversity (οπου οι δυο κεραιες ειναι σταθερες) τοτε θες εναν που να συγκρινει την ποιοτητα της εκονας για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.