|
Αντώνης Παπαδόπουλος
|
 |
« Απάντηση #60 στις: Πέμπτη, 22 Ιουν 2006, 19:36:28 » |
|
Καλησπέρα ilias,
Ισως έκανα λάθος στην λέξη. Το σωστό θα ήταν να έγραφα ΄προσκλητήριο. Δηλαδή μετά τον τεχνικό έλεγχο όπου καλούνται οι αθλητές που δήλωσαν να παρουσιαστούν να κάνουμε και το ίδιο για τους συμμετέχοντες στο forum.
Φυσικά αυτό είναι αστείο. Αλλά καλό είναι σε τέτοιες συναντήσεις, όπως σωστά αναφέρει ο jkon, δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κάλεσμα από την στιγμή που γίνεται ανακοίνωση και στο forum, να γνωριζόμαστε και μεταξύ μας ώστε το ilias ή το jkon ή το stavros ή dapan να έχουν και φυσική επικοινωνία.
Εύχομαι καλή επιλογή και του χρόνου συμμετοχή.
Αντώνης Παπαδόπουλος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #61 στις: Πέμπτη, 22 Ιουν 2006, 22:31:03 » |
|
Αντωνη  σωστα τα λεγομενα σου εχω αρχισει να νοιωθω το forum σαν ειναι παρεα μου και δεν υπαρχει μερα που να μην μπω μεσα Γιαυτο αν μου επιτρεπεις θα βγαλω το ''κυριε '' 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
Αντώνης Παπαδόπουλος
|
 |
« Απάντηση #62 στις: Παρασκευή, 23 Ιουν 2006, 00:10:44 » |
|
Καλησπέρα ilias,
Μόνος σου το έβαλες, μόνος σου μπορείς και να το βγάλεις. εμένα δεν με ενοχλεί. Το αντίθετο μάλιστα.
Πότε είχες έρθει? πέταξες μήπως σε κάποιο διάλειμμα? προσπαθώ να θυμηθώ τους επισκέπτες μήπως και σε φέρω στην μνήμη μου.
Κατέληξες σε μοντέλο? αν δεν εντόπισες μαγαζιά στείλε ένα pm να σου πώ τι γνωρίζω εγώ.
Αντώνης Παπαδόπουλος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #63 στις: Παρασκευή, 23 Ιουν 2006, 17:51:28 » |
|
Καλησπερα Αντωνη ειχα ερθει στον αγωνα την Κυριακη στο Ακραιφνιο αλλα δεν πεταξα γιατι δεν εχω ανεμοπτερο γιαυτο και εχω βγει στο ψαξιμο Για το ποιος ειμαι  , ..ειμαι αυτο που ρωταγε λεπτομερειες τον κατοχο του Cumulus που συμμετειχε:smiley6600:  Η μονη φορα που συμμετειχα σε εκδηλωση ηταν στο αερομοντελιστικο πανηγυρι που ειχε γινει πριν καμποσο καιρο και ειχα πεταξει με ενα formoza To Cumulus μαλλον ειναι αυτο που μου ταιριαζει αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καποιον που φαιρνειι Graupner στην Αθηνα. Οταν λες να σου στειλω ενα pm αν δεν εχω εντοπισει μαγαζια τι εννοεις?? ευχαριστω γαι το ενδιαφερον
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
Αντώνης Παπαδόπουλος
|
 |
« Απάντηση #64 στις: Παρασκευή, 23 Ιουν 2006, 18:12:29 » |
|
Καλησπέρα Ilias
PM είναι personal message ή προσωπικό μήνυμα στην ορολογία του forum. Κάνε click στο όνομα μου και θα εμφανιστεί το profil όπου από κει έχεις την δυνατότητα να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα. Στείλε μου έτσι το τηλέφνο σου να τα πούμε δια ζώσης. γράψε και το ώρες σε βολεύει.
Αντώνης Παπαδόπουλος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος
|
 |
« Απάντηση #65 στις: Παρασκευή, 23 Ιουν 2006, 19:57:05 » |
|
Ο Κώστας Παπαδόπουλος (Hellenic Model Supplies) στο 210-8235405 έχει ένα ωραίο ανεμόπτερο Floh στο 1,80 και ένα στο 2,30, όπως και το Youngster που πετάνε πολύ ωραία.
jkon
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος Πρόεδρος Ε.Α.Α.
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #66 στις: Παρασκευή, 23 Ιουν 2006, 23:13:09 » |
|
ποιας εταιριας ειναι το floh και ποας το youngster
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #68 στις: Σάββατο, 24 Ιουν 2006, 22:43:05 » |
|
Κυριε Γιαννη στο http://www.frankenmodellbau.de/ δεν μπορω να βρω το youngster μηπως εχει αλλη ονομασια και δεν το βλεπω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κώστας Κωστόπουλος
|
 |
« Απάντηση #69 στις: Κυριακή, 25 Ιουν 2006, 00:47:02 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon; Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
|
|
|
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος
|
 |
« Απάντηση #70 στις: Κυριακή, 25 Ιουν 2006, 06:42:17 » |
|
Αν και το Youngster είναι καλό ανεμόπτερο, ίσως να μην το έχει πλέον στη σειρά του ο Franken.
jkon
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #71 στις: Κυριακή, 25 Ιουν 2006, 07:24:33 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #72 στις: Τετάρτη, 5 Ιουλ 2006, 07:20:30 » |
|
Καλημερα σε ολους Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει πεταξει το Soarus 1600 της KYOSHO ή αν το εχει δει να πεταει και γενικοτερα ποια ειναι η γνωμη του για αυτο το ανεμοπτερο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος
|
 |
« Απάντηση #73 στις: Τετάρτη, 5 Ιουλ 2006, 08:41:42 » |
|
Είναι πολύ βαρύ, και πολύ γρήγορο.
Ξέχνα το.
jkon
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #74 στις: Τετάρτη, 5 Ιουλ 2006, 19:06:12 » |
|
Ο κατασκευαστης δινει για βαρος 700 γρ. με μοτερ 380. Θεωρειτε οτι για αυτο το μοντελο ειναι μεγαλο το βαρος αυτο?? Το εχετε δει να πεταει και το θεωρειτε πολυ γρηγορο??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|