|
Paulos
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Κυριακή, 25 Μαΐ 2008, 19:38:22 » |
|
ευχαριστω για την πληροφορια και απ'οτι καταλαβαινω πρεπει σιγα σιγα να μετακομιζουμε  παλι προς ανατολη μερια αντε να δουμε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If RC flying were drugs, it would be class A +
|
|
|
Stefanos-106
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
Ο Μοντελισμός δεν είναι playstation
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Κυριακή, 25 Μαΐ 2008, 20:29:50 » |
|
Παραλια" Ασπροπυργου.  Ο Παντελης μου σεταρει το θερμικο,και ο Ζετεκος παλι κολαει τις ροδες του. 25/5/08
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αν δεν έχεις χρόνο να το κάνεις σωστά, πρέπει να 'χεις χρόνο να το κάνεις ξανά!
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Κυριακή, 25 Μαΐ 2008, 22:24:19 » |
|
ο χωρος εχει γινει πολυ μικρος λογω εργασιων του ΟΣΕ
καλο ειναι να μην γινονται πτησεις σε ωρες εργασιας των υπαλληλων γιατι η φυλαξη του χωρου μας αφηνει καλη θεληση αλλα αν γινει καποιο ατυχημα ....αντε γεια
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
STRATOS77
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 00:41:35 » |
|
σημερα εγινε η τελευταια μας πτηση στην αλανα...ηρθαν security και μας ειπαν οτι ηταν η τελευταια φορα που πεταμε..φυσικα για να μην μας την χαλασουν σημερα ειπαν να πεταξουμε αλλα ηταν η τελευταια φορα γιατι εχουν εντολη απο την εταιρια (μοχλος)και δεν θα μας ξανααφησουν λογω εργασιων απ οτι ειπε....τωρα θα ψαξουμε κατι αλλο.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 00:55:49 » |
|
τι ωρα εγινε αυτο γιατι το πρωι που ημουν εκει δεν ειπαν τιποτα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
Spak73
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 00:59:38 » |
|
Ναι ρε παιδια ουτε εγω καταλαβα τιποτα !!! Τι ωρα εγινε αυτο ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
STRATOS77
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 01:10:18 » |
|
το απογευμα γυρω στις  4 με 5
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
|
|
|
|
Spak73
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 10:30:08 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Paulos
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 12:20:42 » |
|
η μοναδικη ελευθερη αλανα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι αυτη στην Αναβυσσο - να πω την αληθεια πριν αρχισω να πεταω στον ασπροπυργο εκει πηγαινα μιας και απο εδω που μενω ειναι μια η αλλη με τον ασπροπυργο με την μονη διαφορα οτι για τον ασπροπυργο ειχα την αττικη οδο και μου φαινοταν πιο μικρη η αποσταση βασικα παρεα να εχεις και ολα γινονται @ τι ηθελα και ρωτησα μας την χαλασα  @ επισης εχω ακουσει για μια τεραστια αλανα στην περιοχη της Λουτσας - οπως φτανεις Λουτσα κανεις αριστερα και ολο ευθεια και εκει που θα σε βγαλει ο δρομος εχει ενα τεραστιο χωρο ξεραμενο - αν καποιος γνωριζει κατι ας μας ενημερωσει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 18:19:04 » |
|
αν καταλαβαινω πρεπει να λες για τις αλυκες που κανει τερμα και το λεωφορειο αλλα δεν νομιζω να ειναι καταλληλος χωρος
Ισως μονο για μικρα ηλεκτρικα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Σάββατο, 31 Μαΐ 2008, 11:32:32 » |
|
kanena νεοτερο απο ασπροπυργο?
Πηγε κανεις μεσα στη βδομαδα? εχει εμπαργκο τελικα ή όχι??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
Paulos
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Σάββατο, 31 Μαΐ 2008, 12:22:43 » |
|
αν καταλαβαινω πρεπει να λες για τις αλυκες που κανει τερμα και το λεωφορειο αλλα δεν νομιζω να ειναι καταλληλος χωρος
Ισως μονο για μικρα ηλεκτρικα
Ηλια μαλλον δεν λεμε την ιδια - η αλανα που ξερω ειναι τεραστια και πετανε και μεγαλα θερμικα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Σάββατο, 31 Μαΐ 2008, 13:51:13 » |
|
kanena νεοτερο απο ασπροπυργο?
Πηγε κανεις μεσα στη βδομαδα? εχει εμπαργκο τελικα ή όχι??
\\ θα κανω και εγω την ιδια ερωτηση δοκιμασε σημερα κανενας να παει Απροπυργο??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Spak73
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Σάββατο, 31 Μαΐ 2008, 14:54:52 » |
|
Εγω παντος θα παω αυριο το πρωι !!! Θα κανω τον σταυρο μου και ο θεος βοηθος,και εαν ερθει κανενας securitας θα τον πιασω με το καλο  !! Αν δω ομως οτι δεν ειναι κοσμια η συμπεριφορα του, το πολυ-πολυ να του φερω την πατεριτσα μου στο κεφαλι !!! ( Παντος πρεπει να ειμαι ο πρωτος που παει με πατεριτσα να πεταξει !!!  )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Σάββατο, 31 Μαΐ 2008, 15:08:32 » |
|
( Παντος πρεπει να ειμαι ο πρωτος που παει με πατεριτσα να πεταξει !!!  ) Λυπάμαι φίλε, την πρωτιά την πήρα εγώ το 1976, που πέταγα control line με γύψο και πατερίτσα, και το μοντέλο τράβαγε τόσο πολύ που κόντεψε να με ρίξει κάτω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος Πρόεδρος Ε.Α.Α.
|
|
|
|