Αγαπητοι φιλοι καλησπερα,
Μολις γυρισα απο Ιταλια, ειχα προγραμματισει να μεινω παραπανω αλλα ενα προσωπικο θεμα καθως και το γεγονος οτι ειμαι στεναχωρημενος με το αποτελεσμα με εκαναν να γυρισω πιο γρηγορα εστω κι αν λαμβανω μερος για πρωτη φορα σε κατι τετοιο.
Ειμαι στεναχωρημενος και αισθανομαι ασχημα οχι τοσο για τη θεση αλλα για το οτι προσωπικα δεν απεδωσα αυτο που μπορουσα και ειχε φανει στις προπονησεις του Πολυκαστρου με τον Ηλια. Το post δεν εχει σε καμια περιπτωση απολογητικο χαρακτηρα αλλα καλο θα ηταν να γνωριζετε 5 πραγματα παραπανω. Οι βασικοι λογοι της χαμηλης αποδοσης ηταν κατα κυριο λογο η κουραση, το αγχος και φυσικα η ελλειψη του αεροπλανου με το οποιο εκανα προπονηση τον τελευταιο καιρο. Δυστυχως καλουμαι να παιξω ως αθλητης πολλαπλο ρολο (πιλοτος, caller, βοηθος, οδηγος , κυριος χορηγος κτλ), τελικα κουραστηκα και ειχα το αναπαντεχο γεγονος του dead stick με το Integral το οποιο συνετελεσε σε επιπελον κουραση και πτωση της ψυχολογιας.
Σχετικα με τις δικες μου πτησεις, εχω να πω πως εκανα δυο αρκετα μετριες, μια πολυ κακη λογω ηλιου (δε καταλαβαμε πως μπορουσαμε να χρησιμοποιησουμε σκιαστρο) και τελος μια αρκετα καλη πτηση στην οποια μου μηδενισαν το snap roll λογω υπερβασης χρονου (8 λεπτα), ειχα ενα προβλημα με την ντιζα του γκαζιου και εφαγα γυρω στο ενα λεπτο πριν την την απογειωση. Η συγκεκριμενη πτηση αν προσμετρουσαν το SR με μια βαθμολογια γυρω στο 4-5, η βαθμολογια μου θα ηταν γυρω στους 415+ βαθμους. Περιττο να σας πω πως ο Κυπριος αθλητης ειχε ως μεγιστη βαθμολογια τους 402 αλλα ηταν σταθερος σε ολους τους γυρους (370-390 ποντους). Το γεγονος του μηδενισμου μου εριξε ακομα περισσοτερο το ηθικο και αυξησε το τρεμουλο στα ποδια.

Ο Ηλιας πεταξε αρκετα καλα και εκανε μια πολυ καλη 4η πτηση στην οποια του μηδενισαν τα Reverse 4 point roll για αγνωστο λογο. Ακομα προσπαθουμε να καταλαβουμε το γιατι. Η πτηση αυτη ηταν για ανω των 415 βαθμων αλλα πηρε μηδενισμο η μανουβρα που προανεφερα. Ο Ηλιας μπορει να γραψει περισσοτερα για την αποδοση του.
Οι top πιλοτοι επαιζαν απο 480 βαθμους και πανω μεχρι 515+. Τι θελω να πω με ολα αυτα? Θελω να πω πως NAI μπορουμε, μπορουμε με σωστη οργανωση και προπονηση να εχουμε πτησεις γυρω στο 400+ και συνεπως μια καλυτερη θεση γυρω στο 40 και ισως παραπανω. Προσωπικα υποσχομαι στον εαυτο μου σε επομενη διοργανωση και αν ειμαι μελος της ομαδας μια καλυτερη θεση. Ευχομαι επισης το κριτηριο Εθνικης ομαδας να γινει και να μπορεσει να φανει τοσο η προπονηση που εχουμε κανει και θα κανουμε οσο και οι εμπειριες που αποκομισαμε απο το συγκεκριμενο αγωνα τοσο εγω οσο και ο Ηλιας.
Χαιρετισμους, ευχαριστω για τις ευχες σας και πραγματικα επιφυλασσομαι για κατι καλυτερο σε δευτερη συμμετοχη (αυτο το εννοω πραγματικα)

. Ελπιζω σε πρωτη φαση τη χρονια που ερχεται να συμμετασχω στο Open του San Marino και εν συνεχεια αν ολα πανε καλα στην Πορτογαλια.
Με εκτιμηση,

Νικος
ΥΓ: Θα σταλουν φωτογραφιες και αλλες περιγραφες απο τον αγωνα και τις προπονησεις που καναμε με τον Stephane Carrier, το Νικολα Γεωργιαδη και το Γερμανο Ulsamer.