Καλησπέρα και πάλι,
εδώ και κανά μήνα δουλεύω τον G4 και θεωρώ ότι έχω φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο στο ε/π. Ήδη κάνω πορείες άνετα, και πολύ εύκολα ακροβατικά, όπως rolls και loops με αρνητικές μοίρες και επίσης τώρα μαθαίνω inverted πορεία και hoover. Μέσα σε ένα έχω κάνει αρκετή πρόοδο μόλις με μισή ώρα την ημέρα και κάποιες ημέρες καθόλου. Τώρα είμαι διακοπές και φυσικά όπως είναι φυσικό, λόγω ύπαρξης χρόνου θέλω να εφαρμόσω όσο το δυνατόν περισσότερο στην πραγματικότητα

Μια εύλογη απορία όμως δημιουργείται στο μυαλό μου...
Ότι κάνεις στο sim (G4) βγαίνει στην πραγματικότητα ή θα έχω οδοντογλιφίδες για κανά χρόνο ; 
θα σου απαντησω,εστω και λιγο καθυστερημενα,ελπιζω να μην εχει αποκτησει '' οδοντογλιφίδες για κανά χρόνο '' ,οπως λες.....
στον υπολογιστη με τους διαφορους εξομιωτες απλα μαθαινεις τις κινησεις των stick ,ΤΙΠΟΤΑ αλλο.στην πραγματικοτητα πολλα μπορουν να συμβουν που σε καμμια περιπτωση δεν γινονται στο pc.οταν με το καλο θα παρεις το πρωτο σου αεροπλανο και πας να το απογειωσεις θα ΤΡΕΜΟΥΝ τα χερια σου,η καρδια και η αδρεναλινη στα ''κοκκινα'' και μετα απο κανα 10 λεπτο να και η προσγειωση.....εδω αρχιζουν τα δυσκολα......και ελπιζω να εισαι με καποιον εμπειρο αλλιως.......
μιλαω εκ πειρας (εστω και μικρης) μετα 5μηνου στο g4,και μετρω ηδη ενα kyosho edge 540 κατεστραμμενο και παρολιγο και ενα calmato sport το οποιο απογειωθη τελειως ατριμαριστο και ευτηχως ενας εμπειρος φιλος ηταν διπλα μου και το εσωσε.....
με λιγα λογια η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.