Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.934 μηνύματα σε 12.395 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 25 Αυγ 2026, 16:35:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 25 Αυγ 2026, 16:35:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:04]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 23 Αυγ 2026, 16:44:30]

από carapis
    [Σάββατο, 22 Αυγ 2026, 10:15:19]

[Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 15:32:58]

από coach
    [Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 14:40:09]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309934
    Σύνολο θεμάτων: 12395
    Online σήμερα: 176
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 141
    Συνολικά: 144
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Απογοητευση με Ηoney Bee King 2  (Αναγνώστηκε 3140 φορές)
    Anapodos
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Παρασκευή, 21 Μαρ 2008, 19:12:27 »

Γεια σας παιδια.
    Ειμαι καινουργιος στο χωρο μπορω να πω οτι μολις τωρα αρχιζω και ψαχνομαι και μαζι με ενα φιλο μου πριν 2 μερες παραγγειλαμε 2 ΗΒΚ 2 .
    Διαβαζα το φορουμ και απο οτι καταλαβα μονο προβληματα βγαζει το συγκεκριμενο μοντελο και εχω απογοητευτει ενω ακομη δεν το εχω παρει στο χερι μου (το παρηγγειλα απο ebay και θα το εχω σε μια βδομαδα).

Ηθελα λοιπον να σας ρωτησω αν θα ηταν καλυτερο να αγορασω ενα σετ με ενα brushless 3100 και ενα esc 25 και να τα τοποθετησω ωστε το μοντελο να ειναι ετοιμο και να μην αντιμετοπισω τα προβληματα που οφειλονται στο εργοστασιακα εξαρτηματα.

Ελπιζω να με διαφωτισετε.
    Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 21 Μαρ 2008, 19:18:51 »

φιλε μου η συμβουλή μου είναι να μην ρήξης ούτε euro σε αυτό το πράγμα που λέγεται honey bee.

καλύτερα μάθε όσο μπορείς με αυτό και μετά "γιρνατο" σε κάνα "beltaki" η κατευθείαν ένα πενηντάρι πχ raptor
    Καταγράφηκε
    akritas
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 21 Μαρ 2008, 19:30:23 »

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΕΝΑ 3100 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ESC 25A ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΚ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΕΡΑΚΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΝΕΥΡΙΚΟ.

ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ 2 ΜΗΝΕΣ ,ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΥΡΟ 401 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΤΑΕΙ.

Καταγράφηκε

AVANT aurora
    Anapodos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 21 Μαρ 2008, 19:34:34 »

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Τα uprgrades τα προμηθευεστε απο μαγαζια αερομοντελισμου στην Ελλαδα ή πρεπει να τα κανω παραγγελια απο το εξωτερικο?
    Καταγράφηκε
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 21 Μαρ 2008, 19:46:30 »

Είναι δύσκολο να κρίνεις ένα ελικόπτερο όταν δεν το έχεις καν πετάξει  idiot2 Επίσης το κάθε ελικόπτερο έχει κατασκευαστεί για συγκεκριμένη πτήση, όταν ζητάμε παραπάνω από αυτά που μπορεί να μας δώσει σίγουρα δεν θα ήμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, επίσης μεγάλο ρόλο σε αυτά που ακούς είναι από ποιον τα ακούς, δηλαδή στα λέει κάποιος που ξέρει να πετάει ή κάποιος που δεν μπορεί να το πετάξει Undecided. Συνήθως αυτά τα απλά ελικόπτερα είναι για μια απλή πτησούλα, για παραπάνω θα χρειαστείς κάτι μεγαλύτερο ή θερμικό  .

Φιλικά Χρήστος
    Καταγράφηκε

Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 21 Μαρ 2008, 19:59:13 »

φιλε γιατράκο σύμφωνο απόλυτος με τα παραπάνω, όμως επειδή κανεις δεν θέλει μια απλή "πτισουλα" σίγουρα θα χρειαστεί κάτι καλύτερο ίσος και μεγαλύτερο.

θυμάμαι εμενα στην αρχή πήρα το lama και μόλις έκανα αλλαγή στο belt μου φαινόταν τεράστιο μόλις πέρασε μια βδομάδα και άρχισα να το ευχαριστιέμαι τότε ήταν πολύ μικρό στο μάτι μου μετά ένα 50ari και μετά από λίγο καιρό και αυτό μου φαίνεται μικρό αλλα μου κανει ολα ta κεφια
    Καταγράφηκε
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 21 Μαρ 2008, 20:39:53 »

φιλε γιατράκο σύμφωνο απόλυτος με τα παραπάνω, όμως επειδή κανεις δεν θέλει μια απλή "πτισουλα" σίγουρα θα χρειαστεί κάτι καλύτερο ίσος και μεγαλύτερο.

θυμάμαι εμενα στην αρχή πήρα το lama και μόλις έκανα αλλαγή στο belt μου φαινόταν τεράστιο μόλις πέρασε μια βδομάδα και άρχισα να το ευχαριστιέμαι τότε ήταν πολύ μικρό στο μάτι μου μετά ένα 50ari και μετά από λίγο καιρό και αυτό μου φαίνεται μικρό αλλα μου κανει ολα ta κεφια

Φίλε μου συμφωνώ, αλλά μην φτάσουμε να αγοράσουμε 5 μοντέλα και να τα αναβαθμίζουμε κλπ....μέχρι να καταλήξουμε σε θερμικό  worry ...καλό είναι μετά το πρώτο ελικόπτερο να δούμε τι είναι αυτό που ζητάμε τελικά και όχι να παιδευόμαστε με απλά ελικοπτεράκια προσπαθώντας να τα κάνουμε super dooper, γιατί πιστεύω ότι θα χαλάσουμε πολύ χρήμα σε αναβαθμίσεις, μετά θα το πουλήσουμε τσάμπα και αν το αγοράσει κανείς και θα ξαναπληρώσουμε κάτι μεγαλύτερο κλπ.... αυτό βέβαια είναι δική μου άποψη, πολύ έχουν ξεκινήσει κατευθείαν με θερμικό αλλά με την βοήθεια κάποιου, άλλοι έχουν μείνει στο LAMA κλπ, οπότε συμφωνώ με όσα γράφεις και επαυξάνω  Thumbs up...αλλά δεν πάω σε 90άρι  devil είπα να σταματήσω στο 50άρι χαχα...μην το ξεχειλώσουμε κιόλας το πορτοφόλι  Crazy2 lalala
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 21 Μαρ 2008, 20:43:00 »

Γιατράκος +100 Thumbs up
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 21 Μαρ 2008, 20:50:20 »

Γιατράκος +100 Thumbs up
    Koσμά θα με φάνε οι επαγγελματίες  που λέω να μην πάρουνε 5 ελικόπτερα  Grin ...απαράδεκτος  Tongue laugh
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 21 Μαρ 2008, 20:52:29 »

teasing
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 22 Μαρ 2008, 01:06:16 »

Καλησπέρα σε όλους.

Λοιπόν συνάδελφε (γιατί και εγώ ανάποδος είμαι) εγώ έχω να σου δώσω δύο ακόμη συμβουλές.

1). Το αν πετάει το ελικόπτερο και τι προβλήματα έχει θα το δεις μόνος σου. Γιατί όπως πολύ σωστά σου είπε και ο Χρήστος εδώ τα πράγματα είναι και υποκειμενικά και πολλά εξαρτώνται από το τι είδους πτήση κάνει ο καθένας και ποιο είναι το πτητικό του επίπεδο. Εγώ έχω το walkera 60 και έχω ακούσει τα χειρότερα. Στου κουφού την πόρτα όμως πάρε την πόρτα και φύγε. Εγώ μια χαρά το πετάω και ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Κι αν το έχω "συναρμολογήσει" 'απειρες φορές δεν έφταιγε το ελικόπτερο αλλά η δική μου η απειρία.
      2). Είναι το πρώτο σου ελικόπτερο? Αν ναι τότε καλύτερα να το βάλεις στο ράφι προς το παρόν και να δώσεις 120-130 ευρώ για ένα λάμα ν3. Θα τα βγάλει τα λεφτά του από τις λιγότερες φορές που θα "συναρμολογήσεις" το χόνευ αν μάθεις καλά το λάμα πρώτα.

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    Anapodos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 22 Μαρ 2008, 02:16:28 »

Φιλε Κωστα

Το ΗΒΚ μου κοστισε συνολικα με μεταφορικα 135 ευρω και να σου πω την αληθεια μου κακοφαινονται πολυ τα 130 ευρω για να παρω ενα λαμα αν και μπορει να εχεις δικιο στο ζητημα της συναρμολογησης.
    Απο τα παραπανω θα κρατησω το θεμα της εμπειριας που τεθηκε οποτε θα μεινω με το ΗΒΚ μεχρι να παρω τον αερα της πτησης (δηλαδη μετα απο 10 πτωσεις  idiot2 idiot2 Grin Cheesy Thumbs up ) και μετα βλεπουμε και πρατουμε.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας γιατι με αυτα που διαβαζα ειχα απογοητευτει ενω τωρα τα βλεπω απο αλλη οτικη γωνια (αναποδα  laugh  Cheesy ).

Θα εχετε νεα μου απο τις πρωτες εντυπωσεις και πτησεις συντομα.  Thumbs up

Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Σάββατο, 22 Μαρ 2008, 02:37:40 »

φιλε μου ανάποδε δοκίμασε το στην πρώτη πτήση σου και μετά πες μας τις εντυπώσεις σου. όπως πολύ καλά είπε ο φίλος γιατράκος είναι και τι πτήση θέλει και κάνει ο καθένας. οποτε για μια normal πτήση με λίγο αεράκι πιστεύω πως θάσε μια χαρά
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Απογοητευση με Ηoney Bee King 2
    Μεταπήδηση σε: