Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.798 μηνύματα σε 12.387 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 09:24:23

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 09:24:23

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Σήμερα στις 09:10]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:07]

[Χθες στις 03:41]

[Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 14:35:59]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309798
    Σύνολο θεμάτων: 12387
    Online σήμερα: 152
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 108
    Συνολικά: 111
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • Πανελλήνιοι F3A 2008,19-20 Απρ: Σάββατο, 19 Απρ 2008 - Κυριακή, 20 Απρ 2008
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πανελλήνιοι F3A 2008, 19-20 Απριλίου 2008 στον Βόλο  (Αναγνώστηκε 16663 φορές)
    Serafim
    Administrator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Τρίτη, 22 Απρ 2008, 10:36:46 »

Την φωτογραφία του Σαββάτου που είμασταν όλοι μαζί με τα μοντέλα δεν την έχει κάποιος να την ανεβάσει;

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #46 στις: Τρίτη, 22 Απρ 2008, 21:36:07 »

Συγχαρητήρια και απο μενα σε ολους τους συμμετέχοντες . Ιδιαίτερα στους φιλους που διακρίθηκαν.
    Ενα μεγάλο ευχαριστώ απο μένα και την Αερολέσχη Ιωαννίνων στους ανθρώπους της ΑΕΜΑ, για την φιλοξενία και την βοήθεια , που μας προσέφεραν.

Για μένα προσωπικά ήταν μια "αγχωτική" εμπειρία με μέτρια αποτελέσματα  Undecided
    Ελπίζω την επόμενη φορά μα πάνε τα πράγματα καλύτερα .

ΥΣ.

θελω να ζητήσω συγνώμη για το λάθος που έκανα............................ Sad Sad

« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 23 Απρ 2008, 22:57:17 από Γιάννης Παξιμαδάκης » Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #47 στις: Τρίτη, 22 Απρ 2008, 21:54:24 »

Διορθώνω και λέω για μένα...
    .....για μένα προσωπικά δεν ήταν μια "αγχωτική" εμπειρία με μέτρια κάκιστα  αποτελέσματα 
    Ελπίζω την επόμενη φορά μα πάνε τα πράγματα καλύτερα .

Ντροπής πράμα να μην βγαίνουν βασικές και απλές ακροβασίες...

θελω να ζητήσω συγνώμη για το λάθος που έκανα..........................

Αποδεικνείει πόσο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ είσαι  !
    ραντευού στη Κοζάνη ευχόμενος να έχει μερικά 4-5 μποφοράκια
    να γουστάρουμε  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    George Tokalatsidis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #48 στις: Τετάρτη, 23 Απρ 2008, 15:56:27 »

Συγχαρητήρια σε όλους αγωνιζόμενους κριτές αλητάρχες διοργανωτές.
    Για μια ακόμα φορά ο Βόλος δείχνει τον δρόμο για την διοργάνωση αγώνων υψηλού επιπέδου αλλά και την άψογη φιλοξενεία όλων όσων συμμετέχουν.
    Μπράβο Βαγγέλη, Αλέκο και σε  όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην οργάνωση και την διεξαγωγή του αγώνα. Thumbs up

Καταγράφηκε

Αεροπλάνο αξία: 258 ευρώ.
    Μηχανή αξία: 300 ευρώ.
    Τηλεκατεύθυνση αξία: 350 ευρώ.
    Παρελκόμενα αξία: 70 ευρώ.
    Το να φτιάξεις μόνος σου το δικό σου μικρό αεροπλάνο και να το πετάξεις στα ουράνια αξία: Α Ν Ε Κ Τ Ι Μ Η Τ Η

George Tokalatsidis
    http://www.aerolesxi.gr
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #49 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 15:21:24 »

Ο κος Διονυσης Σαντας εκανε calibration πτηση για τους κριτες η οποια και βαθμολογηθηκε. Εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι 100% σιγουρος πως η πτηση αυτη ηταν 2η η 3η βαθμολογικα σε σχεση με αυτες των αθλητων της κατηγοριας GR-B του πρωτου γυρου.

Μια χαρα θα ελεγα αν λαβεις υποψιν πως ο Διονυσης πεταει μια φορα το χρονο, απ'οτι λεει, κι αυτη στον αγωνα γιατι δεν εχει τη δυνατοτητα να κανει προπονηση.

Έτσι για την σωστή ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα ήθελα να τονίσω πως όπως και πέρισυ έτσι και φέτος ο Διονύσης ο Σάντας βαθμολογικά ήταν ο καλύτερος όλων αν και εκτός συναγωνισμού.
    Για την ιστορία η πτήση του συγκέντρωσε 1056 πόντους πριν το calibration τη στιγμή που ο Άκης ο Χαλκιάς πήρε το 1000αρι στην πρώτη πτήση με 888.

dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #50 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 16:11:31 »

Συγχαρητηρια τοτε! Wink Η εντυπωση μου ηταν καπως διαφορετικη εχοντας δει τις πτησεις και τα εντυπα αξιολογησης.

Θα με ενδιεφερε να δω τη βαθμολογια(ες) μπορεις να τις αναρτησεις στο forum η να μου τις στειλεις με e-mail? Θελω να δω αποκλισεις απο τους υπολοιπους διαγωνιζομενους. Θα ενδιεφερε και τους υπολοιπους διαγωνιζομενους λογικα...

Νικος
    Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #51 στις: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 10:58:46 »

Τι εγινε τελικα? Δεν εχουμε τιποτα νεοτερο για τα αποτελεσματα ετσι ωστε κι εμεις οι "χειροτεροι" να πληροφορηθουμε για τους "καλυτερους"?  Grin

Μιλωντας λιγο σοβαρα τωρα για την ιστορια που τονιζουν καποιοι τα τελευταια δυο χρονια και επειδη διαβαζουν το συγκεκριμενο θεμα και ατομα που δεν γνωριζουν τι ακριβως συμβαινει, θα ηθελα να πω πως η ιστορια γραφεται απο επισημα αποτελεσματα, συνεπως ο "καλυτερος" ειναι αυτος που πεταξε και βγηκε πρωτος συμφωνα με τους επισημους ορους και κανονες που θεσπιζει η ΕΛΑΟ και η FAI.

Για την ιστορια κι εγω με τη σειρα μου θα ηθελα να υπενθυμισω για κατι γυρους που ειχαμε πεταξει στη Θεσσαλονικη πριν δυο χρονια περιπου κι ενω καποιοι πεταξαν στους πρωτους γυρους ειδαν τα αποτελεσματα και την επομενη μερα για καποιο λογο δεν εμφανιστηκαν η ακομα εμφανιστηκαν αλλα δεν πεταξαν. Wink Ανατρεξτε λιγο στα αποτελεσματα και αναρτιστε τα αν θελετε...

Λοιπον αυτα, εν γενει δεν ειμαι ανταγωνιστικος αλλα τα γραφομενα και λεγομενα καποιων στο παρασκηνιο ισως με/μας κανουν να γινουμε κι εμεις λιγο ανταγωνιστικοι οπως αυτοι αλλωστε.... Grin.  Οσο παταει η γατα που λενε οχι πολυ... Cheesy

Ελπιζω του χρονου να γινει αγωνας FAI και να γινει λιγο πιο νοτια προς Αθηνα, γιατι οι μετακινησεις προς τα βορια τα τελευταια 3 χρονια με εχουν λιγο κουρασει. Καλη σας μερα και καλες πτησεις, αντε και του χρονου!!

Νικος
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 14:50:03 από Νικόλας » Καταγράφηκε
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 8 Μαΐ 2008, 18:49:58 »

Παιδια, αν ειναι δυνατον σας παρακαλω να δωθουν αναλυτικα οι βαθμολογιες ετσι ωστε να δει ο καθε αθλητης τι εκανε για την καθε ασκηση στους γυρους!
    Καταγράφηκε

…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #53 στις: Πέμπτη, 8 Μαΐ 2008, 21:00:54 »

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=5246.msg53943#msg53943

Eδώ υπάρχουν μόνο οι βαθμολογημένοι γύροι. Sad

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση και όχι πρόταση.
    Αν όλοι οι αθλητές ήξεραν επακριβώς πόσο βαθμολογήθηκαν
    στη κάθε άσκηση του προγράμματος ξεχωριστά,δεν θα βελτιωνώταν
    γενικότερα οι εικόνα του F3A στην Ελλάδα?
     Γιατί ο βαθμολογημένος γύρος που μαθαίνουμε στο τέλος(και καλά) του αγώνα
    βγαίνει από τις βαθμολογημένες
    ασκήσεις,που ποτέ δεν θα μάθουμε εάν δεν είναι φίλος μας ο κριτής.
     π.χ πόσους βαθμούς πήρα στο cuban eight να ξέρω κατά πόσο καλά το έκανα...
     Πως θα βελτιωθεί ένας αθλητής αν δεν ξέρει αυτό που έκανε το έκανε καλά.
    Και μη μου πείτε από την πολύ προπόνηση θα μάθει να πετάς καλά...
    ...αν μάθεις λάθος το στολ τερν
    όσο προπονήση και να κάνεις πάντα λάθος θα το κάνεις....
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #54 στις: Πέμπτη, 8 Μαΐ 2008, 21:33:47 »

Συμφωνώ κι εγώ, η αναλυτική βαθμολογία θα ήταν χρήσιμη, αν εξαιρέσουμε την περίπτωση να μην το επιτρέπει κάποιος κανονισμός.  Δεν χρειάζεται να μάθουμε και ποιος ήταν ο κάθε κριτής, απλά την βαθμολογία.

Ή τουλάχιστον ας μας πει κάποιος ότι δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιηθεί.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #55 στις: Πέμπτη, 8 Μαΐ 2008, 21:37:36 »

Φυσικά και πρέπει να γίνονται γνωστές στον αθλητή οι βαθμολογίες ανά άσκηση και κριτή.
    Καταγράφηκε
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #56 στις: Παρασκευή, 9 Μαΐ 2008, 01:43:43 »

Καλημέρα σε όλους, και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ξαναποστάρισαν στο thread μιας και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να σας διαβάσω, αλλά προπάντων να απαντήσω στα γραφόμενα....ειδικά στου νικόλα.
    Κατ αρχήν αν διαβάσεις προσεκτικά τα μηνύματα μου θα καταλάβεις πως προσωπικά πάντα μιλάω στα σοβαρά. Δεν μίλησα ποτέ για «χειρότερους»,  εσύ το είπες…
    Για τις βαθμολογίες που αναφέρεις ,(ελπίζω idiot2), πως ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό  αφορά την επιτροπή αερομοντελισμού, η οποία ήδη έχει κάνει την ανάρτηση της με τον τρόπο που γινόταν και στο παρελθόν, αν αυτό δεν σε ικανοποιεί, μπορείς κάλλιστα τηρώντας την διαδικασία και τους κανόνες  τους όποιους  επικαλείσαι να θέσεις το αίτημα σου εκεί που πρέπει, και να λάβεις την απάντηση (θετική ή αρνητική).
    Όσον αφορά την Ιστορία που υπογραμμίζεις, θεωρώ πως η ιστορία του αγωνιστικού αερομοντελισμού  και του F3A  στην Ελλάδα, δεν ξεκίνησε τα δύο τρία τελευταία χρόνια, αλλά πολύ παλαιότερα.  Και μιας ο λόγος για Ιστορία την οποία προσωπικά σέβομαι και εκτιμώ  θα περίμενα από σένα που έδειξες μέχρι  σήμερα ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης και συμπεριφοράς να μην την απαξιώνεις μιας και αυτή είναι το ζωντανό παράδειγμα που πρέπει  να βασιστεί το σήμερα για να  υπάρχει  το αύριο..
    Τώρα για  «τον καλύτερο» και τον σεβασμό των κανονισμών, θα σου θυμίσω πως στην Θεσσαλονίκη πριν δύο χρόνια, ¨κάποιος¨ την Πέμπτη ή την Παρασκευή το βράδυ πριν τους αγώνες κανόνισε λειτουργώντας στο παρασκήνιο,(το οποίο παρεμπιπτόντως κατηγορείς),  να τεθούν εκτός συναγωνισμού μοντέλα πέραν των πέντε κιλών, μιας και θεωρούσε πως «άλλοι» με δίμετρα αεροπλάνα θα χαν το πλεονέκτημα,( παρόλο που ήταν βαρύτεροι και αυτό για όσους ξέρουν, γνωρίζουν πως είναι μειονέκτημα). Κρίμα όμως γιατί η τήρηση των κανονισμών από τους επισήμως πια για σένα καλύτερους αφορούσε μόνο το όριο των κιλών και όχι το όριο του θορύβου, μιας και αυτό δεν βόλευε…
    Το ότι προσωπικά δεν εμφανίστηκα την επόμενη μέρα, στην Θεσσαλονίκη το θεωρώ τιμή μου μιας και ευτυχώς τουλάχιστο τότε έπραξα το σωστό, (κάτι που δεν έκανα εφέτος συμμεριζόμενος τις γνώμες άλλων).
    Κλείνοντας θα πω πως προσωπικά θα χαιρόμουν πολύ, του χρόνου να γίνουν οι αγώνες Νοτιότερα γεωγραφικά, , μιας και θεωρώ πως ίσως έστω και τότε οι καλύτεροι των περιοχών αυτών καταλάβουν το πώς είναι να οργανώνεται  ένας αγώνας και ίσως τότε δεχτούν να καθίσουν να βαθμολογήσουν και κάνα χειρότερο μικρότερης κατηγορίας

Πάντα φιλικά
    dapan
    ΥΓ.  ‘Όπως είδη διαβάσατε παραπάνω, αλλά και γενικότερα στα ποσταρίσματα μου, πάντα  μιλάω, γράφω, και εκφράζω προσωπικές απόψεις, άρα  δικές μου, (και όχι «μας»), και αν κάποιος τις συμμερίζεται καλό είναι να έχει το θάρρος και το σθένος  να το  λέει ο ίδιος δημόσια και όχι να χρησιμοποιεί «λαγούς».

lalala lalala lalala
    Καταγράφηκε

3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #57 στις: Παρασκευή, 9 Μαΐ 2008, 02:39:01 »

Αγαπητε dAPAN

Ευχαριστω για το φιλικο παντα μηνυμα σου. Thumbs up

Δε θα μπω στη διαδικασια να απαντησω σε ολα οσα εγραψες γιατι πολυ απλα δεν εχω το χρονο.

Την ιστορια την ξερω πολυ καλα απο τα 17 μου γιατι αυτη ηταν η ηλικια που αρχισα να πεταω pattern και να ξεφυλλιζω αμετρητες ωρες τα περιοδικα πανω στο συγκεκριμενο θεμα τοσο τα ελληνικα οσο ξενογλωσσα.  Εκτιμω τα ατομα στα οποια αναφερεσαι και οχι μονο.

Στη Θεσσαλονικη ειχε γινει μετρηση θορυβου κατι που δεν εγινε στη Λαρισα και στο Βολο. Δικαιωμα σου το οτι αποχωρησες, αλλα η κινηση σου θα ειχε αντικρισμα αν δε λαμβανες καθολου μερος.

Οσο για τους λαγους, τους ασβους και τους βατραχους δε προκειται να κανω κανενα σχολιο προσωπικα ασχολουμαι με κατι (το pattern και οχι με μυθους του Αισωπου) γιατι με διασκεδαζει πανω απο ολα και οσο με διασκεδαζει θα ασχολομαι σοβαρα με οτι συνεπαγεται αυτο. Τωρα αν εσυ βρισκεις ιδιαιτερο ενδιαφερον στους μυθους δικαιωμα σου, το μελλον του pattern ομως δεν ειναι οι "μυθοι" και η "ιστορια" που επικαλεσαι αλλα το "τωρα", η αφοσιωση , το ταλεντο και πανω απ'ολα η συνεπεια.

Και κατι αλλο στη θεση σου δε θα προσπαθουσα να υποβιβασω την αξια Νικη του συμπατριωτη σου Ακη ο οποιος μου ειναι αρκετα συμπαθης και πιστευω πως εχει μελλον, παρεμβαλοντας τη βαθμολογια του Διονυση. Πιστευω οτι δεν αξιζει τετοια συμπεριφορα ιδιαιτερα απο ενα συμπατριωτη του.

Το ποιος ειναι καλυτερος η χειροτερος το δειχνουν κυριως οι πραξεις (οι πτησεις δηλαδη) και τα αποτελεσματα (μερικες φορες σε μικροτερο βαθμο). Αυτοι που πραγματικα ξερουν και εχουν δει γνωριζουν τι συμβαινει, αυτοι που δεν εχουν καταλαβει ακομα μαλλον δε θα καταλαβουν ποτε...

Αυτο περι Νοτιας Ελλαδας δε το καταλαβα, ισως καποιοι το παρεξηγησουν, αλλα και παλι δεν ειναι λογος να μη κοιμηθω το βραδυ ξερεις... Grin

φΙΛΙΚΑ πΑΝΤΑ,
    Νικος aka 3DJunk

ΥΓ: Του χρονου αν δε γινει κατηγορια FAI σκεφτομαι να λαβω μερος στο Β γιατι το σωματειο μου χρειαζεται συμμετοχες στους Πανελληνιους Αγωνες, ελπιζω αυτο να μην ειναι προβλημα  Cheesy Cheesy devil
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 9 Μαΐ 2008, 03:04:42 από Νικόλας » Καταγράφηκε
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #58 στις: Παρασκευή, 9 Μαΐ 2008, 03:14:15 »

!!!! Thumbs up Thumbs up
    Χαίρομαι ιδιαίτερα που παρόλο που δεν είχες χρόνο έγραψες 332 λέξεις για να απαντήσεις στο μήνυμα μου.
    Εγώ πάλι που έχω χρόνο θα σου πως πως αν απο τα γραφόμενα μου κατάλαβες ότι μειώνω τον Άκη........κρίμα...Δεν πειράζει όμως...
    Για τα ταλέντα και τα σχετικά, επειδή είναι καλύτεραο να μιλούν άλλοι για τους εαυτούς μας εγώ για μένα δεν θα το κάνω..
    Και κλείνοντας, όσον αφορα την συμμετοχή σου στους αγώνες του 09 καλό είναι να λάβείς μέρος σε όποια κατηγορία θέλεις, μιας και θέλεις να βοηθήσεις το συλλογό σου, αρκεί να  δηλώσεις συμμετοχή σε ΜΙΑ κατηγορία, και όχι δηλώνω στο Α αλλά αν δεν γίνει πετάω Β, ίσως γιατί έτσι σου αρέσει.... Ξέρεις... Κανόνες?Huh? idiot2 idiot2 idiot2
    Κρίμα πάντως που ως συνέπεια  στο χώρο και στην κατηγορία μπορείς και βλέπεις ς μόνο την δική σου .. στο γραψα και ποιο πάνω...

Φυσικά
    Πάντα φιλικά
    dapan
    Καταγράφηκε

_ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #59 στις: Παρασκευή, 9 Μαΐ 2008, 03:20:16 »

Και κατι αλλο στη θεση σου δε θα προσπαθουσα να υποβιβασω την αξια Νικη του συμπατριωτη σου Ακη ο οποιος μου ειναι αρκετα συμπαθης και πιστευω πως εχει μελλον, παρεμβαλοντας τη βαθμολογια του Διονυση. Πιστευω οτι δεν αξιζει τετοια συμπεριφορα ιδιαιτερα απο ενα συμπατριωτη του.

Το ποιος ειναι καλυτερος η χειροτερος το δειχνουν κυριως οι πραξεις (οι πτησεις δηλαδη) και τα αποτελεσματα (μερικες φορες σε μικροτερο βαθμο). Αυτοι που πραγματικα ξερουν και εχουν δει γνωριζουν τι συμβαινει, αυτοι που δεν εχουν καταλαβει ακομα μαλλον δε θα καταλαβουν ποτε...

Αυτο περι Νοτιας Ελλαδας δε το καταλαβα, ισως καποιοι το παρεξηγησουν, αλλα και παλι δεν ειναι λογος να μη κοιμηθω το βραδυ ξερεις... Grin

φΙΛΙΚΑ πΑΝΤΑ,
    Νικος aka 3DJunk

ΥΓ: Του χρονου αν δε γινει κατηγορια FAI σκεφτομαι να λαβω μερος στο Β γιατι το σωματειο μου χρειαζεται συμμετοχες στους Πανελληνιους Αγωνες, ελπιζω αυτο να μην ειναι προβλημα  Cheesy Cheesy devil

Νικόλα,

Φιλικά πάντα,

Δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση ... εδω μεταξύ μας και μέσω του απρόσωπου λόγου που δίνει το Φόρουμ.

Θα ήθελα όμως να απαντήσω σε κάποια πράγματα που γράφεις.
    1. Στην Θεσ/νίκη κακώς ΔΕΝ ανακοινώθηκε πρίν τους αγώνες για τα όρια και οτι θα εφαρμοστούν, μιας και δεν γινόταν μέχρι τότε η και αν γινόταν αφηνα τον κόσμο να πετάξει.
    2. Κακία έναντι του Ακη απο πλευράς Παντελή εγώ δεν διακρίνω, ίσα ίσα που αυτοί οι δύο προπονούντε μαζί, ετσι για την ιστορία.
    3.Τα αποτελέσματα του Διονύση ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ο Παντελής και τα έβαλε έτσι ώστε να μάθει και ο Ακης πόσο πρέπει να βελτιωθεί για να τον ξεπεράσει όχι μόνο αυτός αλλά και όλοι οι υπόλοιποι.

Θα ήθελα να σου θυμίσω ότι στην Λάρισα δεν ήταν ο Παντελής που "χτυπιόταν" όταν ο Ακης πήρε την καλύτερη βαθμολογία σε μια πτήση της Κατηγορία Β !

Θυμάμαι πολύ καλά ότι όταν τελείωσε ο αγώνας στο Μελισοχώρι την δήλωσή σου ότι δεν θα ξαναπετάξεις στην Β, μάλλον ενοχλημένος απο την βαθμολογία που πήρε ο Διονύσης σε σχέση με σένα απο τους κριτές.

Αυτό που δεν κατάλαβες για την Νότια Ελλάδα, γεωγραφικά, μάλλον θα πρέπεις να ξαναδιαβάσεις το μήνυμα Wink

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Πανελλήνιοι F3A 2008, 19-20 Απριλίου 2008 στον Βόλο
    Μεταπήδηση σε: