θα παρακαλούσα τους κ. Συντονιστές να κλείσουν - ( να διαγράφει ) το συγκεκριμένο θέμα ....
δεν μπορω να καταλαβω το πεισμα μερικων να μην θελουν τη κατηγορια αυτη και να προσπαθουν να την σαμποτάρουν με πολλους τροπους
τα λεγόμενα απο κλειστη ομαδα ...... ( τα καλουπωτα ειναι για τη πάρτη μας ... τα ξύλινα - λαστιχοκινητα ειναι για τον κοσμάκη)
τελικά, είμαστε άξιοι της τύχης μας… καλη συνεχεια σε ολους
Αγαπητέ Ikaros14, όχι, δεν θα κλείσει το θέμα.
Το ότι οι αερομοντελιστές έχουν στις τάξεις τους αντιδραστικούς από συνείδηση, ή βλάκες εκ γενετής, είναι γνωστό.
Το κόμπλεξ μερικών που δεν έχουν κολλήσει ποτέ δύο ξύλα, και που γι’ αυτούς αερομοντελισμός είναι η απόδειξη της αγοράς, με όσο μεγαλύτερο ποσό, είναι γνωστό.
Το ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν πως είναι δυνατόν εσύ να νοιώθεις την ικανοποίηση της συναρμολόγησης και της πτήσης του δημιουργήματός σου με κόστος εκατό ευρώ, και αυτοί να πρέπει να δώσουν 2-3 χιλιάδες για να πετάξουν τελικά στα σκουπίδια το μοντέλο που νομίζουν ότι τους εκπροσωπεί, είναι γνωστό.
Εξήντα και πλέον χρόνια ακούω τα όσα μύρια μου αποδίδουν και συνεχίζουν να μου καταμαρτυρούν, οι σύγχρονοι κομπλεξικοί, αλλά ακόμα είμαι εδώ και κάνω τον αερομοντελισμό που μου αρέσει. Και τον ακριβό και τον φθηνό.
Και θα υποστηρίζω και θα ενθαρρύνω όποιον άλλον θέλει να συμβάλει στην ανάπτυξη του χόμπυ/αθλήματος.
Γι’ αυτό αγαπητέ Πέτρο, γράψε τους στην κατάσταση που ξέρεις και συνέχισε όπως άρχισες, και ενημερώνεις τον κόσμο μας για την ωραία κατηγορία RES. Ας μην αγνοούμε όλοι μας, ότι αυτή η κατηγορία έχει ήδη ωριμάσει πολύ γρήγορα ανάμεσα σε σοβαρά αερομοντελιστικά κράτη.
Η Ενωση Αερομοντελιστών Αθηνών, θέλει να δει την κατηγορία αυτή σε πλήρη ανάπτυξη και εφαρμογή.