Αγαπητοί φίλοι, θά μου επιτρέψετε να ξεκαθαρίσω κάτι.
Ανέφερα ότι με τήν συγκεκριμένη μάρκα dlades, πετάω εδώ και μήνες. Ουδέποτε είχα παρόμοιο πρόβλημα.
Πτήση σάν τήν παρακάτω, όπως και πολλές άλλες ακόμα, έχουν βγεί με τήν συγκεκριμένη μάρκα.
http://www.youtube.com/watch?v=nk_m8OIAKbU&feature=userΤό βίντεο δέν είναι κάτι τό συναρπαστικό, όμως δέν είναι απλά, ένα hover.
Τό στροφείο όσο κα νά μήν θέλεις, έχει καταπόνηση. Τό ίδιο και τά blades. Ομως αντέξανε.
Καί όχι μόνο στήν συγκεκριμένη πτήση. Αλλά και σέ άλλες.
Καί κάνω τήν πολύ απλή και πιστεύω λογική ερώτηση. Οταν κάποια στιγμή τά σπάσεις, γιατί να μήν επιλέξεις πάλι τά ίδια
εφόσον μιά χαρά τά πήγανε.
Γιατί άν μου κοβόντουσαν με τό καλημέρα, τότε κατανοητό να μήν τά ξαναχρησιμοποιήσω.
Καί βεβαίως δέν θά μπώ στήν λογική, να παίξω με τόν νόμο των πιθανοτήτων, γιατί τότε πρέπει να τα πουλήσω όλα
και νά κάτσω σπίτι μου.
Γιατί σήμερα είναι τά blades, και αύριο θά σπάσει ό ιμάντας από τήν puma, και μεθαύριο θά φλασάρει κάποιο σέρβο, και αντιμεθαύριο θα κλειδώσει ό δέκτης............... και πάει λέγοντας.
Καί βεβαίως δέν μπορώ να καταδικάσω ένα ζευγάρι blades, όταν τά προηγούμενα 4 ζευγάρια βγήκαν αξιόπιστα.
Βεβαίως και θά συμφωνήσω μαζί σας ότι δέν είναι και ότι τό καλύτερο, αλλά μέχρι να φτάσουμε στό σημείο lukas riva
άν φτάσουμε ποτέ (εγώ προσωπικά όχι), βλέπουμε.
http://www.youtube.com/watch?v=0qNQakAFgUUΦίλε Paulos, πληροφοριακά, πετάω μόνος μου, και άν τύχει να είναι και άλλοι, απλά κάνω πορείες και μόνο.
Ουδέποτε έχω κάνει ακροβατικά όταν είναι κόσμος, εκτός από καναδυό φορές στό Σ.Ε.Φ, και αυτό μακριά από κόσμο.
Στό πάρκινγκ τού Ελληνικού, ουδέποτε σήκωσα τό ελικόπτερο γιά να κάνω ακροβατικά, έστω και άν ήταν ένα και μόνο άτομο. Τό ίδιο έχει γίνει και στά Σπάτα που πάω κάποιες φορές.
Φίλε sfyris, όλοι κάποτε έτσι σκεφτήκαμε, και όλοι κάπως έτσι εξακολουθούμε να σκεφτόμαστε.
Οπως είπα και παραπάνω, σήμερα είναι τά blades και αύριο κάτι άλλο.
Κάποτε άλλαξα το speed control, απο τό belt cp, με άλλο τής e-sky εννοείται,
(αγορασμένο από ελληνικό κατάστημα), και στή δεύτερη μπαταρία κάηκε, και καρφώθηκε το ελικόπτερο κάτω.
Θά μπορούσε να είχε καρφωθεί πάνω μου ή σέ κάποιον άλλο. Τί πρέπει νά κάνω
Νά μήν αλλάξω speed control, γιατί ίσως καεί.................................
Καί ό φίλος Dimhack, έβαλε κάποιο ηλεκτρονικό εξάρτημα από επώνυμο ελληνικό μαγαζί,
και τό πλήρωσε 500 και πλέον ευρώ, όταν έχασε τό ελικοπτερό του.
Αστοχία υλικών πάντα θα υπάρχει.