Μετά από τις τελευταίες αυξήσεις των καυσίμων για Ε/Π nitro εγώ θα κάνω την (σταδιακή) στροφή -βασικά επειδή μου την έδωσε- σε άλλες μορφές ενέργειας ως εξής :
1. Ήδη είμαι στη μετάβαση ενός Futura Nova nitro σε Gasser Zenoah 231 Puh με εργοαστασιακό Robbe conversion kit . Το Ε/Π θα είναι μέγεθος nitro 90size, αλλά με δυνατότητα να αποκτήσει και στο μέλλο 1.8 m στροφείο like Cuatro.
2. Στη συνέχεια μετάβαση του ενός Millennium σε Gasser με Webra 150Hi (25cc). Και εδώ η βάση μηχανής είναι για το συγκερκιμένο Ε/Π και μηχανή. Καμμιά άλλη μετατροπή.
3. Μετατροπή του άλλου Millennium σε ηλεκτρικό (!?) με F3C fuselage αντίστοιχο που επιτρέπει το εύκολο βγάλε - βάλε των packs. Πολύ εύκολη μετατροπή.
Τα δύο τελευταία επιτρέπονται έτσι και αλλοιώς σε αγώνες από την FAI. Βασικός περιορισμός είναι το βάρος. Όσο για το καλό αποτέλεσμα που μπορούν να φέρουν ή όχι, είναι μία άλλη ιστορία ,μιας και δια στόματος ενός κριτή φάνηκε πως μας κάνουν και χάρη.
Διάρκεια πτήσης 35 λεπτά με χρήση βενζίνης. Δύο πτήσεις με ένα ευρώ κόστος. Μάλλον αυτό που θα χρειαστώ από δω και πέρα θα είναι Rx pack και όχι καύσιμο

.
Όσο για νίτρο κινητήρες ? Είχα ένα Webra 60P5 με 15% χτυπούσε πυράκια. Από 10% και κάτω κελαηδούσε. Όσο για δύναμη ? Φοβερή !!
Υπάρχει και σε 75P5, αλλά και 90P5. Νο nitro με μεγάλη δύναμη και ροπή στρέψης......