Καλημέρα παιδιά.
Σας Ευχαριστώ όλους Θερμά. Εσείς μου δίνετε κάθε φορά το κουράγιο να κάνω ένα βήμα ακόμη, και το εκτιμώ πολύ αυτό το έξτρα βήμα, γιατί για μένα είναι Τρόπος Ζωής και χωρίς αυτό θα ήμουν σάν Ζόμπι...
Ηλία μου Δέν θα πληρώσεις τίποτα. Ήσουν ο πρώτος που ήθελες να τη δοκιμάσεις... Θα σας πλήρωνα και τα Μεταφορικά αλλά είμαι ρέστος. Περιμένω και Δεύτερο παιδάκι τώρα (δέν σας το είπα?) το καλοκαίρι, και σάν να μήν έφταναν τα δύο χιλιάρικα της γέννας, θέλουμε και άλλα δύο χιλιάρικα αυτή τη φορά για τα Λεμφοκύτταρα! Να πάρει... θα τα κρατήσω πάντως γιατί μάλλον εγώ προσωπικά θα χρειαστώ θεραπεία πρώτος ...

Όπως σωστά ανέφερε και ο φίλος DepronManiac, η αεροτομή της Νέας Μύγας είναι πιό "εκπαιδευτικού" χαρακτήρα, πιό σταθερής σε χαμηλότερες ταχύτητες με καλύτερη Άντωση σε αυτές, και φυσικά δέν θα μπορεί να τρέξει όπως άλλες. Επίσης η συνολική γεωμετρία της πτέρυγας αλλάχθηκε ώστε να βαδίσουμε σε πιό "στρωτά" μονοπάτια αυτή τη φορά, με μεγαλύτερη οπισθόκλιση (sweep) απο την προηγούμενη ώστε να έρθει ακόμη πιό πίσω το Κ.Β., και μεγαλύτερο Ακροπτερύγιο για αποφυγή Tip Stalls.
Θα έλεγα ότι το Μοτέρ Ναί, Δέν πρέπει να ξεπερνά τα 20 γραμμάρια, εκτός και άν κάποιος θέλει να τη κάνει Πύραυλο! Το μοτέρ στο δικό μου site π.χ. που έστειλε ο Ηλίας θα της έπεφτε λίγο μεγάλο και δέν το προτείνω για την πρώτη Μύγα που θα φτιάχνατε. Έχω και μικρότερο αλλά είναι ένα κομμάτι μόνο και ακόμη δέν το έβαλα στο site...
Τα φύλλα Depron δόθηκαν ήδη στο φιλαράκο με το Laser cnc για να κόψει τους κάθετους Σταθεροποιητές στα ακροπτερύγια. Επίσης έφτιαξα χθές ένα Σάντουιτς απο τρία φύλλα Καπλαμά κολλημένα μεταξύ των με εποξική κόλλα 5λεπτη. Τα δύο εξωτερικά φύλλα έχουν τα "Νερά" σε όμοια κατεύθυνση ενώ το μεσαίο τα έχει Κάθετα στα δύο εξωτερικά. Το τελικό προιόν είναι σχεδόν άκαμπτο στον ένα άξονα, όπου και θα κοπεί Αυστηρά Καθ'ύψος το Horn, δηλαδή η στήριξη του ακρόντιζου για τις Μύγες. Είναι εκείνες οι δοκιμές που σας έλεγα ότι θέλω να κάνω. Να δώ λίγο το αποτέλεσμα και θα αποφασίσω πώς θα το συνεχίσω ...
Η κουβέντα θα συνεχιστεί εδώ, αλλά θα παρακαλούσα ο πρώτος που θα πάρει και θα ετοιμάσει εν μέρη την Μύγα του και θα θέλει να κάνει αναφορά εδώ στο Φόρουμ, άς ανοίξει ένα Νέο Θέμα και θα ακολουθήσουμε όλοι οι υπόλοιποι εκεί, μιάς και αυτό είναι ήδη "κορεσμένο" και πρόκειται για Νέα Πτέρυγα στο κάτω-κάτω ...
Επίσης θυμηθείτε, όσοι βάλετε Μοτέρ Μόνο, να Κόψετε το κεντρικό κομμάτι στα χείλη εκφυγής ανάμεσα στα δύο πηδάλια όπως δείχνει το παρακάτω σχήμα