Αφού κατάφερα και έβαλα εκκρεμότητες σε σειρά, καθώς είχαν πάει πίσω με την διοργάνωση, ας γράψω και γω δυο λόγια.
Η προετοιμασία, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ξεκίνησε μήνες πριν. Ουσιαστικά ξεκίνησε με το πέρας του 1ου erurotour που έγινε πέρσι μιας και ως γκρινιάρης θεώρησα και όχι μόνο εγώ, πως το περσινό είχε γίνει σε τοποθεσία που δεν ήταν η καλύτερη.
Κι αφού με τον Χρήστο (tsioy) και σε συνεργασία με τους ανθρώπους του στρατοπέδου που επιχειρεί στην περιοχή, πήγαμε 3-4 φορές σε διάφορα πιθανά μέρη από τον Δεκέμβριο και μετά, καταλήξαμε στο συγκεκριμένο.
Από κει και πέρα, θεωρώ πως χαρακτηριστικό της επιτυχίας που αναμφισβήτητα είχε η διοργάνωση, είναι το γεγονός πως λειτουργήσαμε, όσοι ασχοληθήκαμε με αυτή, με κατανόηση και συνεργασία, μπορεί να μαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά ο κοινός σκοπός έκανε όλους μας να ταχθούμε σε αυτόν, να παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές μας και να τον υπηρετήσουμε. Τουλάχιστο, εμείς το προσπαθήσαμε και πιστεύω το πετύχαμε.
Όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, ακόμη και άνθρωποι οι οποίοι δε μπόρεσα;ν να παραβρεθούν, συνέβαλαν, καθοριστικά στην επιτυχία και στην καλή εικόνα που δείξαμε ως διοργανωτές. Για όλους εμάς που βοηθήσαμε με τον Α ή Β τρόπο δεν έπαιξε κανέναν απολύτως ρόλο το ότι κάποιοι από εμάς δεν ανήκαμε στις διοργανώτριες λέσχες. Η επιθυμία που είχαμε για να διοργανωθεί όσο το δυνατό καλύτερα, πήγε πίσω μικρολεπτομέρειες.
Μπορεί να γίνει καλύτερα; Σίγουρα μπορεί. Λεπτομέρειες έχουν ήδη επισημανθεί και ήδη κάποιοι από εμάς, ασχολούνται ήδη με το επόμενο, ώστε να είναι ακόμη καλύτερο.
Προσωπικά χάρηκα ιδιαίτερα που νέοι άνθρωποι, φίλοι που έχουμε βρεθεί σε αγώνες GR, πήραν την απόφαση και ήρθαν να δοκιμάσουν τον "μπαμπούλα" του FAI. Αξέχαστες θα μου μείνουν οι εκφράσεις του Θείου και του Παππού, ειδικά στο τραπέζι που από το body language ( που λένε και στο χωριό μου) καταλάβαινα πως κέρδισαν τουλάχιστο 10 χρόνια, αλλά και στο πεδίο, εκεί, με επιμονή και υπομονή ολοκλήρωναν τους γύρους τους.
Κλείνοντας αφού ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τις διοργανώτριες Λέσχες Αερ. Φθιώτιδας & ΑΕΜΑ και τους ανθρώπους τους, θέλω να ευχαριστήσω τον Θανάση Κοντογιώργη για την ευγενική του προσφορά ( ήταν ο κατασκευαστής και "χορηγός" των αυτοκόλλητων που πήραμε όλοι μας από την εκδήλωση), τους χορηγούς μας των οποίων η συμβολή στο να γίνουν κάποια πράγματα ήταν καθοριστική, τους χρονομέτρες αερομοντελιστές και μη, που μας βοήθησαν τα μέγιστα και ιδιαίτερα, προσωπικά, τον Άκη Χαλκιά ( ξέρει αυτός και κάποιοι άλλοι το γιατί).
Λιγότερος από ένα μήνα έχουμε για την Βουλγαρία. Καλή αντάμωση κι αν κάποιοι δε μπορούν ή δε προλαβαίνουν, ας μη ξεχνάμε ότι η Παλαιοβράχα είναι κοντά και μάλιστα με σκέψεις να έχουμε και κατηγορία over 60 που χουν και στο εξωτερικό. Τρεις συμμετοχές νομίζω, υπάρχουν ήδη!!