|
andreas
|
 |
« Απάντηση #555 στις: Τρίτη, 29 Μαρ 2011, 17:14:06 » |
|
σημερα ειχα και δοκιμη στο πρωτο μου α/π απο debron  η πρωτη εντυπωση ειναι μετρια δε ξερω με τα ηλεκτρικα τι παιζει η θελει μεγαλυτερο μοτερ η το εκανα τουβλο απο τη κολα 1 μετρο ανοιγμα φτερου βαρος 450 γραμμαρια μαζι με 3s 1000mAh μπαταρια τι μοτέρ φοράει Χρήστο? έλικα? Ειναι το Esky που ειχε βγαλει προσφορα ο BizGreece..! απ'οτι ελεγε το μοτερ ειναι 1000 Kv και ελικα εχω βαλει 8χ45 σημερα ηρθε και 9χ5 να δοκιμασω και οσο για το βαρος το ζυγισα σε ζυγαρια ακριβειας και ειναι χωρις μπαταρια 302 γραμμαρια και οι μπαταριες που βαζω ειναι 47 γραμμαρια σαν βαρος εισαι καλα για 1μετρο ντεπρον...δοκιμασε μεγαλυτερη προπελα η9χ5 ειναι μικρη για 1000αρι μοτερ δοκιμασε 10χ4.7 η ακομα και 11χ4.7,3.8 κτλ απο εκει και μετα δες τα ρευματασου και αν ολα ειναι καλα αλλα ακομα δεν εχεις δυναμη μετα μοτερ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« Απάντηση #556 στις: Τρίτη, 29 Μαρ 2011, 17:23:36 » |
|
σαν βαρος εισαι καλα για 1μετρο ντεπρον...δοκιμασε μεγαλυτερη προπελα η9χ5 ειναι μικρη για 1000αρι μοτερ δοκιμασε 10χ4.7 η ακομα και 11χ4.7,3.8 κτλ απο εκει και μετα δες τα ρευματασου και αν ολα ειναι καλα αλλα ακομα δεν εχεις δυναμη μετα μοτερ...
με ελικα 8χ4.5 δουλευει με 7.5-8Α με ελικα 10χ4.7 αργει να παρει στροφες κανει κατι διακοπες μαλιστα στη αρχη και μετα δουλευει αλλα με 13-14 Α και σε 1 λεπτο βαζεις μπρικι για καφε στο μοτερ θα δω τι θα γινει με ελικα 9χ5
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« Απάντηση #557 στις: Τρίτη, 29 Μαρ 2011, 17:32:39 » |
|
ωραια πτηση μπραβο αλλα και το mega mix πολυ καλο ,μοντελιστης κ dj να σαι καλα.
τι Εννοεις?  ειχε πολυ αέρα...! ... απλα δυο videο συνδεσα μαζι..! Τι ειναι το megaMix?! για αλλο λεει Παυλε (περι μουσικης) τα εργαλεια κανουν το μαστορα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hellitop
|
 |
« Απάντηση #558 στις: Τρίτη, 29 Μαρ 2011, 17:35:23 » |
|
την μουσικη στο video εννοω ρε παυλε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« Απάντηση #559 στις: Κυριακή, 5 Ιουν 2011, 15:27:01 » |
|
ενα βιντεακι απο τη σημερινη πρωτη προσπαθεια του Παυλου να κανει πτηση με μουσικη απο Δευτερα ................ παντως οπως ειπε δε θα το κοψει αλλα θα αρχισει προπονηση 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Thanos Mouchos
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
KEEP CALM AND FLY HIGH
|
 |
« Απάντηση #560 στις: Κυριακή, 5 Ιουν 2011, 15:40:51 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΑdamHeli
|
 |
« Απάντηση #561 στις: Κυριακή, 5 Ιουν 2011, 15:42:22 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #562 στις: Κυριακή, 5 Ιουν 2011, 16:04:18 » |
|
χαχχαχαχαχα!!!! Γελοιο ειχε.. δν μπορουσα να συγκρεντρωθω με τπτ !!! Αλλα ειναι ενδιαφερον μηπως να ασχοληθουμαι λιγο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« Απάντηση #563 στις: Κυριακή, 5 Ιουν 2011, 16:10:19 » |
|
μετα τη πλυση εγκεφαλου μεχρι πρωι απο το Ρεμο στη Λαμια ........ τι περιμενεις σημερα??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #564 στις: Κυριακή, 5 Ιουν 2011, 19:02:02 » |
|
ενα βιντεακι απο τη σημερινη πρωτη προσπαθεια του Παυλου να κανει πτηση με μουσικη απο Δευτερα ................ παντως οπως ειπε δε θα το κοψει αλλα θα αρχισει προπονηση  Ωραιος ο Παυλος....Τελειος τετοια θελω να βλεπω....Αντε να βλεπω περισοτερρο ενδιαφερον για aeromusical για ξεκινηστε και οι υπολοιποι ειναι κατι πολυ διασκεδαστικο και τελειο....Επειδη κ εγω κανω aeromusical η αληθεια ειναι πως οταν ακους και πετας ταυτοχρονα εισαι στον κοσμο σου...Εγω προσωπικα δεν καταλαβαινω τπτ το μυαλο μου ταξιδευει με την μουσικη και τα στικ προσπαθουν να την ακουλουθησουν λες και παιζω καποιο μουσικο οργανο....  Παντως πιστευω πως την επομενη φορα πρεπει να εχουμε αλλη μουσικουλα κατι που να ταιριαζει πιο πολυ....Δικια μου αποψη....  Χρηστος!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! 
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #565 στις: Κυριακή, 5 Ιουν 2011, 19:06:03 » |
|
Αυτό έγινε τελείως στον χαβαλέ... Ηταν ενας φίλος που εφιαξε ενα ηχοσυστημα για το αμάξι και το εβαλε και εκανα μια πτηση..! Δν παταω καθόλου πανω στο κομμάτι...! ΓΕνικα όμως μου άρεσε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν το κυνηγαν το aeromusical με τα ελικόπτερα...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt