Μαλλον Dell Rio Mare εκπέμπεις σε τρελά mhz

!!!
Kαλό το αστείο, και εγώ γέλασα πολύ, αλλά για σκέψου να έβλεπε η γυναίκα του τέτοια πράγματα να λέγονται, λές να καταλάβαινε το χιούμορ?
Άμα είσαι ελεύθερος δε σε νοιάζει αλλά, αμα γράψει και ο Αντώνης ότι τρέλανες τις Αλβανίδες στα παλιόμπαρα της Λαμίας όταν ήρθες και υπάρχει περίπτωση η γυναίκα σου να το δει, τότε να δω τι nice life θα έχεις

!!!
Θα ήθελα να μείνω ευγενικός και να πω μόνο ότι τακανες μαντάρα !
Καταρχήν γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες πράγμα όχι καλό...
Μας άφησες να εννοηθεί ότι είσαι άνω του μέσου όρου (και μπορεί οκ; αλλά δε το λες γιατί άμα το λες σημαίνει ότι δεν το ξέρουν και πρέπει να τους το πεις) , και γενικά τα μηνύματά σου είχαν πολλά "εγώ", μέσα. Μάλλον λάδι σε φωτιά ήσουν !!!
Λάδ πολύ και τηγανίτα ντιπ..!!!
Να πω ότι χάρην σε άτομα σαν τον Hobbit, AkisA, ChrisV NJOY και άλλους έχουμε τη δυνατότητα να πετάμε σε κανονικό αεροδρόμιο και αεροδιάδρομο και οι επισκέπτες μας με τα jet να έρχονατι και να τα χαίρονται!!!
***Πάντως αν εμένα ερχόταν κάποιος και με βοηθούσε πριν καιρό με το ελικόπτερο και μετα από χρόνια έβγαινε δημόσια και έλεγε ότι δεν ήξερα και ότι μου άνοιξε τα μάτια θα του βαζα φωτιά να το κάνω μπουρλότο και θα το έγραφα σε βίντεο και φωτο να το δουν όλοι!!!
Βλέπω να σε επικηρύσσουν στη Λαμία

!!!
astio itan.apotiximeno mpori alla den ixa skopo prosvoli.Mhn agxonesai Dell. Na xereis kai ego pou les
ego o Roinides , ego eimai asteiator sto foul!!!

Kai go ekpempo se trela ghz elpizo na mhn me parexigiseis. Tha xaro na ta poume kai apo konta sigoura, se kapoio event tha vrethoume.
R1