Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.772 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 21:05:11

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 21:05:11

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από UH-1H
    [Σήμερα στις 19:38]

από spirost
    [Σήμερα στις 18:55]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:54]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309772
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 4
    Επισκέπτες: 109
    Συνολικά: 113
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ  (Αναγνώστηκε 9202 φορές)
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τετάρτη, 4 Φεβ 2015, 16:41:25 »

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του φόρουμ όλες οι τελευταίες σχεδόν αγορές γίνονται από ελληνικά καταστήματα μοντελισμού έτσι κ τώρα αποφάσισα να πάρω ένα μοντέλο από ελληνικό μαγαζί της τάξης των 300 ευρώ. Σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη σχετικά με την αποστολή του μοντέλου  του πρότεινα να το στείλει η με ταχυδρομείο ή με μεταφορική για να γλιτώσω κάποιο ποσό από τα μεταφορικά εκείνος ανένδοτος είπε ότι ούτε στο ταχυδρομείο μπορεί να πάει ούτε και σε μεταφορική εταιρία αλλά μόνο με κούριερ ωραία λέω κ πόσο θα πάει με κούριερ και μου είπε 50 ευρώ και κάτι ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ όχι για την τιμή της κούριερ αλλά για το ότι δεν ήθελε να βρούμε ένα τρόπο ώστε να μην δώσω τόσα πολλά λεφτά οπότε τα συμπεράσματα δικά σας είπαμε να προτιμάμε την αγορά την ελληνική έτσι ώστε το χρήμα να κάνει κύκλο κατά κάποιο τρόπο άλλα όχι και έτσι βέβαια να πώ και του στραβού το δίκιο υπάρχουν καταστήματα που υπάρχει συνεννόηση βέβαια υπάρχουν και καταστήματα που ότι ναναι.
    Παράδειγμα καταθέτω σε κάποιον μαγαζί το πόσο να μου στείλει ένα ανταλλακτικό  στην επαρχία που μένω για ένα ελικόπτερο του λέω πόσο είναι και τα μεταφορικά για να σταλεί με ταχυδρομείο γιατί το κόστσος ήταν ξεφτίλα και δεν συμφερε με κούριερ τελικά του κατέθεσα για μεταφορικά 4,5 ευρώ και ο φάκελος είχε γραμματόσημα για να μου το στείλει 40 λεπτά
    Η ξεφτίλα σε όλο της  το μεγαλείο. Τα συμπεράσματα  δικά σας.
    Καταγράφηκε
    chris-audio
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 4 Φεβ 2015, 17:26:59 »

Καλησπέρα,

Το δέμα ήταν μεγάλο? (οχι ότι είναι δικαιολογία αυτό απλά ρωτάω) Όταν σου είπε δεν γίνεται με ταχυδρομείο πως το αιτιολόγησε?
    Καταγράφηκε

JR 9503
    JR NEX E8 FBL
    GRAUPNER ELEKTRO TRAINER S
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 4 Φεβ 2015, 17:27:59 »

ελληνικο μαγαζι , από το τηλ θελω αυτά ποιος εισαι η απαντηση  
    βλέπεις τον αριθμο
     ποιος εσαι ρε ανθρωπε
    να παρω μια μπαταρια κτλ
    ναι ποιος εισαι ?  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    gkcarbons
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 4 Φεβ 2015, 17:53:22 »

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του φόρουμ όλες οι τελευταίες σχεδόν αγορές γίνονται από ελληνικά καταστήματα μοντελισμού έτσι κ τώρα αποφάσισα να πάρω ένα μοντέλο από ελληνικό μαγαζί της τάξης των 300 ευρώ. Σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη σχετικά με την αποστολή του μοντέλου  του πρότεινα να το στείλει η με ταχυδρομείο ή με μεταφορική για να γλιτώσω κάποιο ποσό από τα μεταφορικά εκείνος ανένδοτος είπε ότι ούτε στο ταχυδρομείο μπορεί να πάει ούτε και σε μεταφορική εταιρία αλλά μόνο με κούριερ ωραία λέω κ πόσο θα πάει με κούριερ και μου είπε 50 ευρώ και κάτι ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ όχι για την τιμή της κούριερ αλλά για το ότι δεν ήθελε να βρούμε ένα τρόπο ώστε να μην δώσω τόσα πολλά λεφτά οπότε τα συμπεράσματα δικά σας είπαμε να προτιμάμε την αγορά την ελληνική έτσι ώστε το χρήμα να κάνει κύκλο κατά κάποιο τρόπο άλλα όχι και έτσι βέβαια να πώ και του στραβού το δίκιο υπάρχουν καταστήματα που υπάρχει συνεννόηση βέβαια υπάρχουν και καταστήματα που ότι ναναι.
    Παράδειγμα καταθέτω σε κάποιον μαγαζί το πόσο να μου στείλει ένα ανταλλακτικό  στην επαρχία που μένω για ένα ελικόπτερο του λέω πόσο είναι και τα μεταφορικά για να σταλεί με ταχυδρομείο γιατί το κόστσος ήταν ξεφτίλα και δεν συμφερε με κούριερ τελικά του κατέθεσα για μεταφορικά 4,5 ευρώ και ο φάκελος είχε γραμματόσημα για να μου το στείλει 40 λεπτά
    Η ξεφτίλα σε όλο της  το μεγαλείο. Τα συμπεράσματα  δικά σας.

Επειδή όλα τα καταστήματα δεν μας αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο, η λύση είναι να προτιμούμε αυτά που σέβονται τα χρήματα που τους δίνουμε και μας εξυπηρετούν (πάντα στα πλαίσια της λογικής).
    Πρίν 2 μήνες παρέλαβα ένα f4u corsair 74" από Ελληνικό κατάστημα, μου το έστελε με μεταφορική και μάλιστα χωρίς να ζητήσει χρήματα για μεταφορικά, αλλά μου έδωσε την δυνατότητα να πληρώσω εγώ την μεταφορική όταν θα παραλάμβανα το πακέτο στη Χίο, κάτι που μου κόστισε μόλις 6.5 ευρώ!!!
    Καταγράφηκε

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΚΑΡΑΚΟΥΡΟΣ - ΧΙΟΣ
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 4 Φεβ 2015, 18:30:26 »

Επειδή όλα τα καταστήματα δεν μας αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο, η λύση είναι να προτιμούμε αυτά που σέβονται τα χρήματα που τους δίνουμε και μας εξυπηρετούν
     Thumbs up
    Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

δεν ξερω τι εχω
    flyer
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 4 Φεβ 2015, 23:41:04 »

Ενα μικρό πρόβλημα είναι ότι σχεδον ποτέ δεν αναφέρεται το ονομα του καταστήματος, με αποτέλεσμα αυριο να αγοράσω ακι εγώ (ισως) απο τον ιδιο !!!!

Κάποια καταστήματα είναι πολύ καλά και εξυπηρετούν και τα προτιμώ ακόμα και όταν είναι αρκετά ακριβότερα απο το εξωτερικό.

Είναι και κάποια άλλα όμως που απλά κοροιδεύουν τον κόσμο.
    Καταγράφηκε
    serflyer
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 00:35:40 »

Εμενα πριν το καλοκαίρι ένα γνωστό κατάστημα στην Αθηνα που του πήγα για επίσκευη μια τηλεκατεύθυνση FUTABA , με διαφορα κολπάκια και παραμυθάκια, μου την έφαγε........αλλα μη μου πείτε να σας πω τι και πως.
    Απλά από εκεί δεν αγοράζω πια τίποτα.
    Καταγράφηκε
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 01:27:39 »

Εμενα πριν το καλοκαίρι ένα γνωστό κατάστημα στην Αθηνα που του πήγα για επίσκευη μια τηλεκατεύθυνση FUTABA , με διαφορα κολπάκια και παραμυθάκια, μου την έφαγε........αλλα μη μου πείτε να σας πω τι και πως.

Δηλαδη την πηρε και δεν την επεστρεψε ποτε? Δυσκολο μου φαινεται.
    Καταγράφηκε
    guest713
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 07:17:33 »

άσε ρε φίλε.... Cheesy

Και εσύ έκατσες μπουκάλα να κλαίς την μοίρα σου,εεε?

είδες τί κακοί επιχειρηματίες που είναι ΟΛΟΙ στην Ελλάδα....ενώ ε,ε, ο Κινέζος...? τίμιος.... angel

ξυπνήστε ρε!
    Καταγράφηκε
    serflyer
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 10:34:21 »

Σας φαίνεται απίστευτο αλλα δυστυχώς δεν είναι.

Όταν ο άλλος έχει πάρει το αντικείμενο και δεν στο επιστρέφει παρα μόνον με τους δικούς του ορους, η έρχεσαι στα χερια και το πράμα παίρνει άσχημη τροπή,η δίνεις τόπο στην οργή και το παρατάς.

Προτίμησα το δευτερο.

Δεν αξυζε για μενα, να γινει τοσι φασαρια.

Aπλά αυτός ο πονηρός έμπορος μπορεί να νόμιζε ότι κέρδισε ένα ποσον ,αλλα σίγουρα έχασε έναν πελάτη(που είχε αγοράσει πολλά στο παρελθόν απ ο τον ίδιο),από τον οποιο σίγουρα θα είχε να κερδίσει περισσότερα, με την πάροδο του χρόνου

Αυτό δεν σημαίνει ότι στη Ελλάδα δεν έχει καλά καταστήματα,μερικά μάλιστα είναι και παρα πολύ καλά.
    Ούτε σημαίνει ότι στο εξωτερικό είναι όλη καλοί

Απλά ανέφερα ένα πολύ ατυχες περιστατικό.
    Καταγράφηκε
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 10:36:21 »

για να μην αναφέρουμε ο καθενας τι επαθε ,και για ενα περιστατικο μεμονομενο
    από ένα κατάστημα ενώ στο ιδιο σε άλλη αγορα ειπε και ευχαριστω απλα λυνουμε
    το πρόβλημα με το κατάστημα και εάν δεν λυθει το ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ και θα  το
    μαθουμε ολλοι
    Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

δεν ξερω τι εχω
    kdrak
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 10:47:52 »

Γενικά όλα τα καταστήματα έτσι και τα καταστήματα μοντελισμού και ίσως ιδιαίτερα αυτά χρειάζεται να ανταγωνιστούν τους ομόλογους τους στο εξωτερικό. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και ΕΑΝ δεν συμμορφωθούν τα Ελληνικά καταστήματα όσο αφορά την εξυπηρέτηση, τιμές, ποικιλία, τρόπους παραλαβής κτλ το μόνο που θα πετύχουν θα είναι το λουκέτο.

Εγώ για να αγοράσω οτιδήποτε που έχει να κάνει με μοντελισμό ΑΠΟ την στιγμή που δεν το βιάζομαι κάνω μία έρευνα αγοράς και αγοράζω από εκεί που συμφέρει την τσέπη μου. Έχω βρει κατάστημα που έχει τις ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές από καταστήματα στο εξωτερικό και φυσικά ψωνίζω από εκεί.
    Καταγράφηκε
    vagelis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 11:07:30 »

M'ενδιαφέρει άμεσα συνάδελφε και νομίζω ότι στην προκειμένη περίπτωση δενείναι κακό να "κάνεις διαφήμιση"
     και να μας πεις πιο συγκεκριμένα... Wink
    Καταγράφηκε
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 11:58:51 »

δεν καταλαβαινω γιατι ειναι σωστο να αναφερονται  τα ΚΑΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ με ονοματεπωνυμο αλλα να μην αναφερονται οταν συμβαινουν τετοια περιστατικα ....οποτε και η οποια αναφορα σε μαγαζι χωρις ονοματεπωνυμο δεν εχει καμια απολυτως αξια για το συνολο των μοντελιστων απλα μαλλον προκειται περι ατομικης ικανοποιησης να τα πω ΚΑΠΟΥ!!!! ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΩ.....

Προς τι ο φοβος ;;;;;;;;;;;;;;
    Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 12:07:59 »

Ναι φιλε MIRAGE ξυπνησαμε ......εδω και πολυ καιρο μαλιστα .........και να σε ενημερωσω οτι εναλλακτικη και τιμια  λυση δεν ειναι μονο ΚΙΝΕΖΟΣ !!!!!!

Εσυ κατσε να πληρωνεις ενα μοτερακι (π.χ ) τρεις φορες επανω ........με μεταφορικα ......τι στιγμη που υπαρχουν τοσο ευρωπαικες αλλα και αλλες λυσεις απο αλλες αγορες .......με εγγυηση προιντων μαλιστα .......αγνωστη λεξη για τα περισοτερα ελληνικα μαγαζια .

ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ
    Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ
    Μεταπήδηση σε: