ilia καλυσπερα κι απο μενα.
Τα περισσοτερα στοιχεια που δινουμε εδω ειναι <γενικευμενες αρχες>,οπως σου απαντησε και ο Κωστας υπαρχουν απειρες παραμετροι που επιρεαζουν ολους τους τομεις ενος μοντελου ,οτι κι αν ειναι αυτο .Αν δεν υπαρχουν <ετοιμες λυσεις>για καποιο θεμα απο τον κατασκευαστη η απο αλους μοντελιστες που εχουν πειραματιστει τοτε χρειαζεται λιγος πειραματισμος κι απο εμας τους ιδιους.Σε τελικη αναλυση ολα εχουν να κανουν με την <αισθηση> και αυτη για τον καθενα ειναι συγουρα διαφορετικη.
Για παραδειγμμα οταν φτιαχνω ενα καινουριο μοντελο και παω να το πεταξω ,τις πρωτες φορες θα παρω μαζι μου και θα δοκιμασω 2-3 τουλαχιστον διαφορετικες προπελες μεσα στα ορια του moter-batt-speedcontrol για να δω πια μου αρεσει περισσοτερο στο στυλ που θελω να πεταξω,και κανω και πολες δοκιμες στις καμπυλες γκαζιου για να εχω τη συμπεριφορα που θελω.
Ειμαστε μοντελιστες ερασιτεχνες και συνεχωσ προσπαθουμε να διευρινουμε τις γνωσεις μας σε πολους δαιφορετικους τομεις,δεν ειμασε αεροναυπηγοι επαγγελματιες η ηλεκτρονικοι κλπ.Ο αερομοντελισμος ειναι ενα ευρυτατο hobby και πιστευω οτι ειναι αδυνατον καποιος να τα ξερει ολα σε ολους τους τομεις ,για αυτο χρειαζεται ψαξιμο σε οτι και να κανουμε.Αυτη ειναι και η ομορφια του