ελα ρε εξυπνακια εσυ τι ειναι το rudder δεν το καταλαβες μεγαλε πιλοτε???
τωρα οσο για το λαμα......αστο εσυ εισαι αλλη κλαση....που να το ξερεις το λαμα... laugh laugh laugh
Μεγάλος πιλότος δέν είμαι και ούτε ποτέ υπονόησα οτι είμαι....
Είμαι στην καλύτερη περίπτωση μέτριος πιλότος, αλλά προσπαθώ όμως με πείσμα και θα μάθω καλύτερα ....
Το Lama ξέρω πολύ καλά τί είναι και σίγουρα αυτό που δείχνει στο βίντεο
ΔΕΝ είναι Lama απλά εσύ αναφέρθηκες σε αυτό και υπέθεσα οτι βγήκε Lama hexa.
Εσύ απο την άλλη που καμώνεσαι ως πιλοτάρα πώς διαβάζεις τα τεχνικά manual για τα ελικόπτερα που δεν ξέρεις ούτε πως γράφεται το rudder;;;

Εκτός αν πετάς RTF (READY TO FLY) ελληνιστί (έτοιμο να πετάξει) οπότε μάλλον είσαι στο δικό μου επίπεδο ως πιλότος ή χαμηλότερο.
ασχολουμε πανω απο 4 χρονια αλλα ποτε δεν ειπα οτι εγω ειμαι πιλοταρας ουτε ειμαι ουτε και προσποιηθηκα ποτε....απλα μερικα πραγματα ειναι παρατραβηγμενα πολυ
και εδω εχω δει παρα πολλους που το παιζουν......εδω δεν θυμαμαι τωρα ποιος ειχε ανεβασει βιντεακι που πετουσε και καλα αυτος και στο τελος το
βιντεο ηταν κλεμενο απο youtube.....
το λαμα το εφερα ως παραδειγμα γιατι ολοι απο εκει ξεκινησαμε η τουλαχιστων οι περισσοτεροι....
οσο για το rudder ηταν απλα λαθος λογο ταχυτητας και απροσεξιας τις στιγμης.
ααααα και μην ξεχασο εκτος των υπολοιπων μοντελων που εχω αν μου πεσει κανενα RTF το πεταω δεν εχω προβλημα οπως σου ειπα δεν το παιζω
πιλοταρας......πεταω πανω απο ολα για να περναω καλα και γιατι μου αρεσει....ΠΙΛΟΤΟΣ αληθινος δεν θα γινω ποτε......