Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.365 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 16:13:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 16:13:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Loukis35
    [Σήμερα στις 15:46]

[Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309365
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 843
    Συνολικά: 844
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: NEM  (Αναγνώστηκε 21592 φορές)
    nem
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Εισαγ. Εξαγ. Αντιπροσωπείες Ειδών Μοντελισμού

« Απάντηση #30 στις: Κυριακή, 10 Οκτ 2010, 22:18:39 »

Αγαπητοί φίλοι

Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε ένα αξιόπιστο σερβομηχανισμό (servo) ειδικά γα τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα που δέχονται σέρβο στάνταρ (40 έως 120 μέγεθος (1.250 έως 200 εκατοστά πτέρυγα)

Ο σερβομηχανισμός ανήκει στην κατηγορία ΣΤΑΝΤΑΡ σέρβο και είναι κατασκευασμένα στη Κορέα από την NEXUS ειδικά για τη ΝΕΜ (δεν υπάρχει αλλού, θα κυκλοφορήσει σύντομα και την Αμερική, δεν διατίθεται στην Κίνα,Χονκ Κονκ, κλπ)
    διαστάσεις του είναι 39.5 χ 19.5 χ 39.8 χιλιοστά και έχει
    βάρος 54.1 γραμμάρια
    Είναι ψηφιακής τεχνολογίας, απόλυτες κινήσεις χωρίς λάθη, απόλυτη επιστροφή στο κέντρο του (συγκρίνεται με επώνυμα σέρβο αξίας άνω από 50-100 ευρώ).
    Η ισχύς του είναι 7.5 κιλά (στα 6.0 βόλτ) Εργαστηριακές μετρήσεις και όχι ψεύτικες!
    Η ταχύτητα του είναι 0.11 δευτερόλεπτα στις 60 μοίρες με 6 βόλτ
    Χρησιμοποιεί δύο (2) ρουλεμάν, ποτενσιόμετρο υψηλής ποιότητας 1.000.000 κύκλων!!
    Τα γρανάζια του δε είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα !
    Φυσικά είναι πλήρως προστατευμένο από υγρασία, σκόνες κλπ. (είναι αδιάβροχο κατάλληλο επίσης και για σκαφάκια, αυτοκίνητα, κ.α.)

Ο κωδικός του είναι Nexus Digital Servo DSW601HB και είναι κατασκευασμένο ειδικά για τη Ελλάδα με προσιτή τιμή !

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.nemhobby.com/index.php?ta...id=32830&sl=GR

Η τιμή γνωριμίας του είναι στα 30 ευρώ από τη ΝΕΜ και σε επιλεγμένα καταστήματα

Με λίγα λόγια για το NEXUS Digital DSW-601HB:
    1. Είναι ψηφιακό
    2. Έχει Ανθροκονήματα τα γρανάζια του
    3. Έχει δυο (2) ρουλεμάν υψηλής ποιότητας
    4. Έχει Ποτενσιόμετρο μεγάλης χρήσης (1.000.000 κύκλους)
    5. Είναι Αδιάβροχο (έχει πλαστικά προστατευτικά στις ενώσεις του, ακόμα και στο κεντρικό άξονα) !!
    6. Η πραγματική του αξία του προσεγγίζει τα 100 ευρώ και είναι εφάμιλλο των ακριβών σέρβο ίδιας ποιότητας και χαρακτηριστικών
    7. Έχει πλήρη ανταλλακτικά
    8. Είναι άμεσα ετοιμοπαράδοτο σε 24 ώρες για όλη τη Ελλάδα !
    9. Είναι από τη ΝΕΜ με αποκλειστικότητες παγκοσμίων γνωστές εταιρίες όπως:
    SCORPION MOTORS (No.1 παγκοσμίως)
    KASAMA HELICOPTERS, GAZAUR, BEAM, 3DX (βλέπε Outrage Velocity) (Νο.1 παγκοσμίως)
    VQ MODELS, EG AIRCRAFT (No.1 παγκοσμίως), Ultrafly,
    Gryphon Voltage Regulators (No.1 παγκοσμίως)
    ΚΥ καύσιμα (τα αγοράζουν και οι Αμερικανοί, με άλλο όνομα)!! Το καύσιμο που δεν φθείρει το κινητήρα σας και το μετατρέπει σε (Brushless motors)!!! Η τρισμέγιστη απόδοση που μπορείτε να πάρετε από καύσιμο μοντελισμού !!! ονομάζεται «ΚΥ»
    Feytech (το θαύμα της Κίνας, το γράφουν και σε όλα τα φόρουμ) στα FPV – UAV (No.1 παγκοσμίως)
    Canomod, EDAM Racing, Nexus Servos, INO-LAB Servos, MKS Servos, Lifeview Eco charger, κλπ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.nem.gr

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας.
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #31 στις: Τρίτη, 23 Νοε 2010, 15:24:21 »

Θα ηθελα δημοσια και μεσα απο αυτο το καταπληκτικο φορουμ να εκφρασω την ευχαριστηση μου απεναντι σε ενα πολυ καλο επαγγελματια ..και αναφερομαι στο NEM HOBBY αμεση εξυπηρετηση ...τιμες που ειναι καλυτερες και απο ευρωπη ,,και επισης ταχυτατη αποστολη ..ειμαι απο Κρητη και τα πραγματα που παραγγειλα ηταν σπιτι μου την επομενη μερα...ειμαι σιγουρος τεοιου ειδους μαγαζια δεν εχουν να φοβηθουν την κριση...
    Υ.Γ. Να σε ευχαριστησω και για τα δωρα σου ..που ειναι απιστευτα ..υπολογιζω οτι η αγορα τους ανερχεται τουλαχιστον στα 30 ευρω !! Cheesy Cheesy

Σωκρατης δαμουλακης
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    fazerdreamer
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #32 στις: Τρίτη, 21 Δεκ 2010, 12:16:38 »

Θα ηθελα δημοσια και μεσα απο αυτο το καταπληκτικο φορουμ να εκφρασω την ευχαριστηση μου απεναντι σε ενα πολυ καλο επαγγελματια ..και αναφερομαι στο NEM HOBBY αμεση εξυπηρετηση ...τιμες που ειναι καλυτερες και απο ευρωπη ,,και επισης ταχυτατη αποστολη ..ειμαι απο Κρητη και τα πραγματα που παραγγειλα ηταν σπιτι μου την επομενη μερα...ειμαι σιγουρος τεοιου ειδους μαγαζια δεν εχουν να φοβηθουν την κριση...
    Υ.Γ. Να σε ευχαριστησω και για τα δωρα σου ..που ειναι απιστευτα ..υπολογιζω οτι η αγορα τους ανερχεται τουλαχιστον στα 30 ευρω !! Cheesy Cheesy

Σωκρατης δαμουλακης

Θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ευχαριστησω ενα ελληνικο μαγαζι για ενα προιον το οποιο μου πουλησε και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ κανει παραπανω δουλεια απο αυτη που περιμενα!!!Μιλαω για αυτο εδω το ηλεκτρονικο αριστουργημα http://nem.gr/fy-21ap-autopilot-version-2-0-new-we-ship-by-dhl-ems-3~5-days-china-warehouse-p32798.html  και αν και μπορω να πω οτι δεν αρεσκομαι γενικα στα κινεζικα προιοντα το συγκεκριμενο μετα απο 2 σχεδον ετη πειραματισμου,προσεφερε plug&play ενα 95 στα 100 οτι ελεγε.Συγχαρητηρια στα ελληνικα καταστηματα!Συγχαρητηρια Μανωλη Νικολουδακη-ΝΕΜ!Ενας κατευχαριστημενος πελατης!
    Καταγράφηκε

Η σιωπή είναι χρυσός...
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 11 Μαρ 2011, 19:56:18 »

Πώ...  ούτε lama kit δεν παίρνεις σε αυτή την τιμή.. Thumbs up 
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

fazerdreamer
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #34 στις: Πέμπτη, 13 Οκτ 2011, 12:22:50 »

Παιδες προσφατα αγορασα απο ΝΕΜ προπελιτσες http://www.nemhobby.com/electric-prop-c364.html απο την καινουρια φουρνια του και πηρα και ενα μοτερακι αρκετα τιμιο για τα λεφτα του http://www.nemhobby.com/nem-2215-750kv-brushless-outrunner-motor-multi-rotors-and-planes-p33393.html ελαφρως περισσοτερα kv αλλα απο κατι αλλες κινεζιες που ξεκολανε οι μαγνητες στις πρωτες 5 πτησεις...Αξιζει νομιζω τον κοπο. Thumbs up
    Καταγράφηκε

Η σιωπή είναι χρυσός...
    Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ελληνικά καταστήματα-αντιπροσωπείες-βιοτεχνίες  |  Θέμα: NEM
    Μεταπήδηση σε: