Και εμεις τι θα κερδίσουμε αν σε ψηφίσουμε.......?
Φυσικά... Τα πάντα έχουν να κάνουν με το κέρδος! 2€ είναι κάλά?? 5€?? Δελτίο παροχής υπηρεσιών θα κόψεις? Το φορουμ το διαβάζει και ο ΣΔΟΕ

Μπορεί να μιλάμε για ένα όνειρο και όχι για κάποιο πιο σημαντικό ζήτημα, αλλά......
Κακόμοιρε(και το λέω με όλη τη σημασία της λέξεως), να έυχεσαι αν ποτέ χρειαστείς κάτι σημαντικό(π.χ. κάποια μεταμόσχευση), να μην βρεθέι κάποιος που μπορεί να σου σώσει τη ζωή και σου πεί "Και εγώ τι θα κερδίσω από αυτό??"!!!! Ή να έχεις μείνει σε καμιά ερημιά με το αυτοκίνητο να περάσει κάποιος και να σου πει "Εγώ τι θα κερδίσω αν σε βοηθήσω??".
Θα το έβρισκα λογικό αν έλεγες ότι ο διαγωνισμός μοιάζει μούφα και δεν θες να ψηφίσεις για λόγους ασφαλείας, κτλ..
Πολύ ζητιανιά η φάση ρε φίλε και εγώ τους ζητιάνους δεν τους μπορώ. Κάποιοι σίγουρα θα ενοχληθούν αλλά εγώ έτσι έχω μάθει να τα λέω ωμά
Δηλαδή είναι ζητιανιά αυτό,και δεν είσαι γύφτος εσύ(με την κακή έννοια της λέξης, γιατί πολλούς του συμπαθώ κιόλλας), που για να κάνεις κάτι που δεν σου στοιχίζει ΤΙΠΟΤΑ και δίνει χαρά, θες αντάλλαγμα?? Πουλάς δηλαδή την ψήφο σου, σωστά??(Δεν λες ότι διαφωνείς με το διαγωνισμό, αλλά με το να ζητάς να σε στηρίξουν αφιλοκερδώς)
Ε λοιπόν, επειδή και εγώ ωμά έχω μάθει να τα λέω, δεν με ενδιαφέρει τί μπορείς εσύ και τί όχι.. Και εγώ δεν μπορώ τον μουσακά! Βγαίνω να το πώ?? Κοινώς "ε, να"(κάπου δείχνω τώρα

)!
Στο κάτω-κάτω πάνω δεξιά υπάρχει ένα κουμπάκι "x"(ενδεχομένος και αριστερά)... ΠΑΤΑ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ το thread!
Τέλος..
Sorry για την εκτός θέματος τοποθέτησή μου, αλλά πραγματικά τέτοιες ιδέες συναντώ και αναρωτιέμαι που και πως θα ζήσουν οι επόμενες γενιές

Εκνευρίζομαι και τα χώνω ενίοτε

+1 από μένα.. Και Γιώργο, τα λεφτά που είπαμε σε μαυρη σακκούλα, με Fedex, και σε νόμισα Κίνα Παπούα - Νέας Γουινέας