Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:13:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:13:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 70
    Συνολικά: 73
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Γιατί κύριε(Βαιε Πόντικα)??????????  (Αναγνώστηκε 9657 φορές)
    tanfoglio
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Δευτέρα, 22 Απρ 2013, 08:38:53 »

Νομίζω η σωστότερη απάντηση από όλες!!!!
    Και εγώ θα μπορούσα να πω πολλά αλλά δεν χρειάζεται. Ο Φίλος bladedancer με κάλυψε απόλυτα!

Γιώργος
    Καταγράφηκε
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #31 στις: Δευτέρα, 22 Απρ 2013, 10:37:55 »

λοιπον ,

οσο αφορά εμενα ,

ξεκαθαρίζω δεν ειμαι υποστηρικτής των ξενων μαγαζιων , οι αγορες μου κατα 95% εχουν γινει απο ελληνικα καταστηματα , αμαν ποια αυτη η καραμελα οποιος πει κατι << εναντιον >> των ελληνικων μαγαζιων ειναι απαραιτητα και εχθρος τους .

Οχι λοιπον δεν ειμαι εναντια των ελληνικων μαγαζιων , τα στηρίζω εμπρακτα με τις αγορές μου , αλλα ειναι αλλο αυτο και αλλο να κανω τα στραβα ματια σε αυτα που καποιοι θελουν να περασουν ως σωστο .

Λοιπον οι δικες μου γνωσεις στο θεμα δεν προερχονται απο το ιντερνετ , σε αντιθεση με αλλους που εσπευσαν αμεσως  να πουν  οτι ο καταστηματαρχης δεν εχει απολυτως καμια ευθυνη , ειναι απλος μεσαζων ...............οχι δεν ειναι μεσαζων εχει ΕΥΘΥΝΗ των οσον πουλαει  , εγω δεν μιλησα για χρεωση  μεταφορικων  ...............

το παρων δεν ειναι προϊόν της κρισης ,  παντα καποιοι θελαν να περασουν στον κοσμο  οτι δεν υπαρχει εγγυηση απο το καταστημα στα μοντελιστικα ........σε ποια ακριβως νομοθεσια υπαρχει αυτο ;;;;;;;;;;;;;;

εχω αλλαξει πολλες φορες ελατωματικο μοντελιστικο προιον εδω στην Ελλαδα απο το καταστημα που το πηρα , χρειαζεται να πω που ........... προς τιμην  καποιων σωστον επαγγελματιων στο  αλλαζουν εφοσων εχει αποδειχτει οτι εξαρχης ειχε θεμα χωρις να σε βαζουν να τα στελνεις στην αλλη ακρη της γης .

Για να υπαρχει υγιειης σχεση καταναλωτη - εμπορου πρεπει και οι δυο πλευρες να ειναι ειλικρινείς .

Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    jimas
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #32 στις: Δευτέρα, 22 Απρ 2013, 10:52:37 »

Χωρις να φανει οτι θελω να παρω το μερος κανενος(αν και εχω ψωνισει απο τον βαιο και ειναι και πατριωτακι) θελω να πω το εξης.Καταρχην ο φιλος misterhatori εχει απολυτο δικιο να ειναι ενοχλημενος μιας και μιλαμε για μια υποθεση που κοντευει χρονος.Και οταν εχεις πληρωσει για κατι αρκετα λεφτα και δεν το εχεις να κανεις τη δουλεια σου ειναι εκνευριστικο.Απο την αλλη το εν λογω καταστημα και το οποιοδηποτε καταστημα ειναι υποχρεωμενο να εξυπηρετησει τον πελατη με τον καλυτερο δυνατο τροπο."Τα σχολια του τυπου δεν ειναι υποχρεωμενο το καταστημα και τα σχετικα δεν ισχυουν."Παρολαυτα ο βαιος θα μπορουσε να τον παραπεμψει απευθειας στο service στη σιγκαπουρη και να μην μπλεχτει καθολου πραγμα που δεν εκανε.Και θελω να πω και κατι αλλο σχετικα με τις εγγυησεις.το προιον καλυπτεται απο εγγυηση του εργοστασιου χωρις αυτο να σημαινει οτι το καταστημα δεν ειναι υπευθυνο.Σε περιπτωσεις που υπαρχει επισημο service στη χωρα μας εχουμε την δυνατοτητα να το παμε απευθειας στο service και να ξεμπερδευουμε.Στην περιπτωση ομως που δεν υπαρχει service στην ελλαδα ειναι υποχρεωμενο το καταστημα που εχει κανει την εισαγωγη(εαν εχει γινει φυσικα) να το αποστειλει το ιδιο.Και εκει τελειωνει και η υποχρεωση του καταστηματος προς τον πελατη.Αυτα.Εχω καταστημα και κανω χρονια εισαγωγες και ενας λογος που πηρα επισημο service και ανταλλακτικα ηταν αυτος.Για να μην ταλαιπωρειται ο πελατης.Ελπιζω να μην εθιξα κανενα και να μην παρεξηγηθει κανεις. Ευχαριστω.

Υ.Γ Φιλε misterhatori θα σε συμβουλευα να εποικηνωνησεις απευθειας με την εταιρεια στο εξωτερικο για να τελειωσεις πιο γρηγορα την ταλαιπωρεια σου.
    Καταγράφηκε

Wltoys V911-2
    Lama v4
    Honne Bee King 2
    Belt cp v1
    Belt cp v2
    Mini Titan E325
    Trex 250/HK
    Trex 600E/HK
    Futaba T7C 2,4 Ghz
    Hitec Aurora 9 2,4 Ghz
    και οτ
    misterHATORI
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Δευτέρα, 22 Απρ 2013, 14:29:21 »

Κυριοι καλημερα σας
    Συγγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα λόγο διαφορα ωρας(Αυστραλίας-Ελλάδας)και φόρτου εργασιας
    μου ήταν αδύνατο ενωριτερα.
    1)για οσους δεν ξερουν είμαι και εγω επαγγελματιας όπως και ο κ ποντίκας στην λιανικη απο το 1993, εμπορευομαι
    Ρολόγια και θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι η εγγύηση του εκάστοτε προϊόντος αφορα αποκλυστικα την εταιρία που παράγει Η εισαγη τα εμπορεύματα ΑΛΛΑ υπεύθυνος για την μεταφορα τον ελλάτωματικων  προϊόντων για σέρβις είναι ο ΚΑΤΑΣΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ο ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ πελάτη και εταιρίας.
    Υπεύθυνος να στείλω το ελλατωματικο προϊόν θα ήμουν μόνο αν το είχα πάρει απο το εξωτερικό μέσω Ίντερνετ
    2)ποτε μα ποτε δεν έκανα καμία φασαρία στο κ ποντίκα αντίθετα μάλιστα πάντα του μιλούσα ευγενικά δεδομένο δε
    οτι πολλες φορές δεν απαντούσε στα μειλ μου και αναγκαστικά μιλούσαμε στο τηλ και μάλιστα στα τελευταία τηλεφωνήματα
    Του είχα πει αν γίνεται να μου στείλει κάποιον άλλο φωρτηστη μέχρι να έρθει ο δικος μου και αν πάθει  το παραμικρό να τον κράτησω και αυτόν.
    3)βάλτε τον εαυτόν σας στη θέση μου να έχετε πλήρωση 180€ να έχετε πάρει τα σχετικα τροφωδοτικα και να μην έχετε να κάνετε την δουλεια σας.......και το κυριότερο να δανειζεσται απο φίλους για φωρτησετε της μπαταριες σας!!!!!!
    4)αν στο καταστηματάρχη που κάνει εισαγωγή κάνει τόσο καιρο να έρθει φανταστείτε στο ιδιώτη πόσο καιρο θα έκανε να έρθει!!!!!!!!!
    5)ποτε δεν αναφέρθηκα οτι δεν θα πλήρωνα τα έξοδα μεταφοράς εντός της χώρας μας
    Σας ευχαριστω για τον χρονο σας
    Βασίλειος καραντζιας
    Καταγράφηκε

"FLY OR DIE!"
    Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ελληνικά καταστήματα-αντιπροσωπείες-βιοτεχνίες  |  Θέμα: Γιατί κύριε(Βαιε Πόντικα)??????????
    Μεταπήδηση σε: