|
MarD
|
 |
« Απάντηση #75 στις: Τετάρτη, 29 Μαΐ 2013, 23:33:10 » |
|
Ωραιότατο!  Μόνο αν θες βάλε τις αλουμινόβεργες από τα ποδαράκια πιο πίσω για να μην τα πιάνει η κάμερα. Πάλι θα πατάει καλά. Εγώ έτσι έχω κάνει στο δικό μου και είμαι κομπλέ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
skythomas
|
 |
« Απάντηση #76 στις: Τετάρτη, 29 Μαΐ 2013, 23:48:19 » |
|
ειναι κομπλε .το μονο που χρηαζεται για 'μενα ειναι να ανεβαζεις τα αλουμινακια που στειριζεται.....και θα γινει επαγγελματικη αεροβιντεοσκοπηση!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mindrev
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #77 στις: Πέμπτη, 30 Μαΐ 2013, 00:13:19 » |
|
Τοξότη. Το gimbal τύπου rctimer, και την πλακέτα τα αγόρασα από την Ελληνική αγορά. Δεν έρχονται πακέτο και η ρύθμισή τους είναι σχετικά εύκολη. Το πρώτο βίντεο ήταν η πρώτη μπαταρία που πέταξα με alex mos και το δεύτερο βίντεο είναι η επόμενη ημέρα, με το naza. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να διαβάσεις μερικές σελίδες στο rcgroup και είσαι έτοιμος!
MarD και Θωμά. Η κάμερα είναι στο κέντρο του πλαισίου και για αυτό φαίνονται τα πόδια. Κανονικά πρέπει να την βάλω λίγο πιο μπροστά αλλά μάλλον θα το σπρώξω το συγκεκριμένο σασί και θα πάω για μεγαλύτερο.
Μιχάλης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
mindrev
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #79 στις: Πέμπτη, 30 Μαΐ 2013, 01:13:49 » |
|
Η ποιότητα κατασκευής της βάσης είναι πολύ καλή. Έρχεται μαζί με τον controller του Martinez και με τις default ρυθμίσεις πετάει. Όπως είπα και παραπάνω ακόμα το firmware δεν είναι αρκετά ώριμο και έχει θέματα. Σύντομα πιστεύω ότι θα πετάει καλά και αυτό το board. Έχω και τις 2 πλακέτες για αυτό έχω γνώμη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dimitrio
|
 |
« Απάντηση #80 στις: Πέμπτη, 30 Μαΐ 2013, 03:03:30 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
skythomas
|
 |
« Απάντηση #81 στις: Πέμπτη, 30 Μαΐ 2013, 08:10:09 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Tzanetoubas
|
 |
« Απάντηση #83 στις: Πέμπτη, 30 Μαΐ 2013, 09:10:38 » |
|
Το Video σου Τάσο για την βάση της Go Pro (12€) ειναι πάρα πολύ καλό.Αν απόσβενε καλήτερα τους κραδασμούς που διμηουργούνται Θθα λέγονταν νομίζω άριστο,πάντα σε σχέση τιμής απόδοσης (μιλάω για το gimbal).. Ωραίος!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
toxotis70
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #84 στις: Πέμπτη, 30 Μαΐ 2013, 09:59:12 » |
|
με ποια βαση καμερας ειναι αυτο ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #85 στις: Πέμπτη, 30 Μαΐ 2013, 10:40:43 » |
|
@dimitirio Πολύ ωραίο το βίντεο αλλά αυτό που ακούγεται ως θόρυβος μήπως είναι ρουλεμάν από τα μοτέρ ή κάτι άσχετο που τρίζει;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
skythomas
|
 |
« Απάντηση #86 στις: Πέμπτη, 30 Μαΐ 2013, 13:46:35 » |
|
τι καμερα χρησιμοποιειται go pro??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dimitrio
|
 |
« Απάντηση #87 στις: Πέμπτη, 30 Μαΐ 2013, 15:43:53 » |
|
@skythomas  ναι η καμερα ειναι gopro hero3 silver το δικο μου k black του tassosgreece  @toxotis70 η βαση ειναι Skyeye 2-axis Camera Gimbal σου στελνω π.μ. γτ δεν ξερω αν μπορω να βαλω εδω link @marD δεν ειμαι σγουρος ακομα ελπιζω να ειναι κατι ασχετο γτ τα μοτερακια ειναι ολοκαινουργια με 10 πτησεισ περιπου Tmotor α και επισησς το βιντεακι εχει στα8εροποιη8ει απο το youtube 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
tasosgreece
|
 |
« Απάντηση #88 στις: Πέμπτη, 30 Μαΐ 2013, 15:54:56 » |
|
@skythomas  ναι η καμερα ειναι gopro hero3 silver το δικο μου k black του tassosgreece  @toxotis70 η βαση ειναι Skyeye 2-axis Camera Gimbal σου στελνω π.μ. γτ δεν ξερω αν μπορω να βαλω εδω link @marD δεν ειμαι σγουρος ακομα ελπιζω να ειναι κατι ασχετο γτ τα μοτερακια ειναι ολοκαινουργια με 10 πτησεισ περιπου Tmotor α και επισησς το βιντεακι εχει στα8εροποιη8ει απο το youtube  Και εμενα ειναι silver h gopro....λοιπον αμα εχετε προβλημα με την βαση της καμερας και ειναι με σερβο βαλτε ο-ring αναμεσα στο σερβο και το ποδαρακι γτ ολα τα σερβο εχουν ενα μικρο κενο συντομα θα σας εχω κα ιφωτο απο το τετρακοπτερο μου....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dimitrio