Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.371 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 23:03:03

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 23:03:03

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 22:56]

από Bocian
    [Σήμερα στις 22:06]

από vilisdev
    [Σήμερα στις 10:26]

από Loukis35
    [Χθες στις 15:46]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309371
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 703
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 156
    Συνολικά: 158
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • Σ.Τ.Α.Μ.Π. 2013, 21 Απρ.: Κυριακή, 21 Απρ 2013
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Σ.Τ.Α.Μ.Π. 2013  (Αναγνώστηκε 4952 φορές)
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2013, 09:44:31 »

Αγαπητέ Ανεμοπόρε, συνοδοιπόρε Αεραθλητή,

εκτιμώ το πάθος σου για τον σχηματισμό νέων κατηγοριών αγώνων, την τροποποίηση των ήδη υπαρχόντων και επίσης εκτιμώ την ανάγκη για τη συμμετοχή σου στους εν λόγω διαγωνισμούς. Σέβομαι το γεγονός πως επενδύεις εκπαίδευση και χρήματα στην αγορά όλων εκείνων των Hi-Class αερομοντέλων, που λυπάται ακόμα και να τα αγγίζει κανείς, πόσο μάλλον να τα απογειώνει και να τα προσγειώνει! Παρακολουθώ με αγωνία τη συνεχόμενη "κούρσα" για Ανέλιξη στον Ιστό Παγκοσμίας Εμβελείας (world wide web) και πίστεψέ με... είμαι και 'γώ σαν και σένα, επηρεάζομαι, και διψάω για το "καλύτερο".
    Κατανοώ όμως πως πρέπει κάποιες στιγμές να θυμόμαστε το παρελθόν, να ανατρέχουμε στην αφετηρία και στις ρίζες μας. Κάποιες στιγμές θές να πάψεις να προσπαθείς να γίνεις ελαφρύτερος, ομορφότερος, δυνατότερος και να είσαι απλά... Εσύ! Εσύ και αυτό το πετούμενο που δημιούργησες με 10 ευρώ ξυλειά μπάλσα, ή με το φελιζόλ που "ζούλεψες" απ'την οικοδομή που φτιάχνεται στη γειτονιά... χαχαα... εγώ μερικές φορές ψάχνω και σε άλλες γειτονιές για χτιζόμενες οικοδομές...  Wink Αν κάποιος δέν έχει ζήσει αυτή τη δημιουργία ακόμη, ή έχει καιρό να τη ζήσει γιατί μόνο αγοράζει τελευταία, πρότασή μου είναι να μήν το παραλείψει. Το απλό μοντελάκι που φτιάχνεις μόνος στο υπόγειό σου, έχει όλη τη "τζούλια" ομορφιά που πρόκειται ποτέ να ζητήσεις. Ντόμπρα.
    Η αρχή της ανεμοπορίας γίνεται στις "αλαφρές" πλαγιές με τσουλήθρες παρά πτήσεις αλλά... έτσι γίνεται η αρχή, τί να κάνουμε?!

Προσκαλώ λοιπόν τους πάντες στις 21 του Απρίλη να πετάξουμε με το Δυναμικό των πλαγιών του νομού Αττικής, σε σημείο που ο καιρός θα υποδείξει εκείνη τη μέρα για ευνοικό άνεμο. Φέρτε ότι έχετε, ότι θα φτιάξετε ή έχετε ήδη φτιάξει, το κέφι σας και όρεξη για... αερομαχίες, κυνηγητά, και κάθε λογής παιχνίδια με την ανερχόμενη Γή και τον Αίολο. Θα έχουμε fpv για να δούμε και να δοκιμάσουμε όλοι, μεγέθη μικρά και μεγαλύτερα, κάθε υλικό που κυκλοφορεί ή... δέν κυκλοφορεί ακόμα (Wink), θα έχουμε χαμόγελα, κραυγές, λούπς, ρόλς και όλα τα καλά...

Φιλικά,
    Γαδετσάκης Απόστολος
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 12 Φεβ 2013, 11:08:12 από DeltaMan » Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2013, 09:51:53 »

Μερικά βιντέακια απο την περσινή μας συνάντηση στην Πεντέλη θα δείτε παρακάτω, με "1ο και καλύτερο" εκείνο του Κ. Μηχαηλίδη... 

https://www.youtube.com/watch?v=gIvHpW_Ks50

Ακολουθεί ένα "compilation" του "Μάγου" που περιέχει on-board πλάνα των πτήσεων εκεί... Wink

https://www.youtube.com/watch?v=H0aXp6DPdmA&list=UUk2PgZQjdTea4oeNo54YFsA&index=9

Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    Skynet
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2013, 12:26:49 »

Φυσικά και είμαι "μέσα". Θα προσπαθήσω μάλιστα να φέρω και φίλους από το ΣΕΦ που δεν έχουν πετάξει δυναμικά και τους ψήνω τόσο καιρό για τη μαγεία αυτού του είδους της πτήσης!
    Καταγράφηκε

Τα ελικόπτερα είναι σαν τις ταινίες τρόμου. Ξέρεις ότι κάτι κακό θα συμβεί, απλά δεν ξέρεις το πότε.

Skype --> mastroxalastis   (Συνήθως όταν είμαι στο Skype, μαστορεύω στον πάγκο)
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2013, 16:36:21 »

Skynet, Θένκς μέν... να το πείς και σε άλλους φίλους ναί, δέν μπορώ να παρακολουθώ όλα τα φόρουμς, θα περάσουμε όμορφα... 

Χαχααα... γέλασα και με την υπογραφή σου...  Thumbs up
    Καταγράφηκε

AIRCOSTAS
    Aeromodeller Sr. Member

Ποτέ μην ανταλλάσσεις την τύχη με την ικανότητα

« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 12 Φεβ 2013, 08:47:08 »

μπορεί να άργησα αλλα απάντησα.....
    αν και έχουμε χρόνο ακόμα....ας ετοιμαστούμε για την γιορτή στα βουνά μας.....με ότι εργαλείο κατέχει ο κάθε ένας μας......
    Καταγράφηκε

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 12 Φεβ 2013, 11:06:23 »

Kαλημέρα Κύριοι, γειά σου βρε Κώστα...  Cheesy

Εννοείτε ότι θα τα πούμε και απο κοντά φιλαράκο, αυτή τη στιγμή περιμένω και γώ για να σας δώ που σας βλέπω μιά φορά τον χρόνο πιά... 

Έκανα όμως ένα λάθος. Μιά κυριακή πρίν το πάσχα, στις 28 δλδ, τα μαγαζιά θα ανοίξουν Όλα φέτος, και μάλλον και στην Αθήνα... Οπότε μεταθέτω την ημερομηνία για μιά Κυριακή πίσω, στις 21 του Απρίλη!  Θα το γράψω και στο 1ο μήνυμα...

Παρακαλώ τη Διαχείριση να το αλλάξει και στο Ημερολόγιο... Ευχαριστώ.
    Καταγράφηκε

pakos_65
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 24 Φεβ 2013, 22:43:49 »

Cheesy Azn Τι διαβάζουν τα ματάκια μου... Ειχα καιρό να μπω στο foum, και μολις μπήκα βλεπω αυτό. Τυχαίο....;;;
    Καταγράφηκε

Η απογείωση είναι προαιρετική.....αλλά η προσγείωση ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.......!!!!!
    http://users.otenet.gr/~pakos_65/index.htm
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2013, 18:03:13 »

Χαχαχααα... Καλησπέρα Παναγιώτη. Και γώ καιρό είχα να μπώ στο φόρουμ, μου χάλασε και το pc, άστα...

Τυχαίο είναι πως τώρα είδες το θέμα, αλλά δέν είναι Καθόλου Τυχαίο πως σου άρεσε το θέμα...  Wink  Ο λόγος είναι απλά πως... είσαι "ψυχή της πλαγιάς" και 'σύ και χαίρομαι ιδιατέρως!
    Ελπίζω να σε δούμε εκείνη την Κυριακή στην Αθήνα, και επίσης ελπίζω φέτος να δούμε και εκείνο το Jart το άτιμο το πανέμορφο... 

Ε ρε τι έχει να γίνει αν φυσάει...  devil
    Καταγράφηκε

DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 30 Μαρ 2013, 09:20:24 »

Καλημέρα σε Όλους...   Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... !!!

Μιάς και "κατέβηκε" το σάιτ μου και δέν είχα κάπου συγκεντρωμένες τις πληροφορίες των προηγουμένων ΣΤΑΜΠ, αποφάσισα μετά απο παρότρυνση φίλου να φτιάξω μιά σελίδα στο facebook και να ανεβάζουμε ότι έχουμε εκεί...
    http://www.facebook.com/groups/445618935516974/

Είναι 1η φορά που φτιάχνω κάτι τέτοιο, παρακαλώ ενημερώστε-κοινοποιήστε και όσους φίλους ενδιαφέρονται, γιατί δέν ξέρω πως να τους ενημερώσω μόνος μου όλους... 

Ευχαριστώ.
    Καταγράφηκε

DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 19 Απρ 2013, 08:50:43 »

Καλημέρα Κύριοι, καλημέρα... 

Όλες οι μπαταρίες είναι έτοιμες για πτήσεις. Οι πομποί φορτίστηκαν επίσης, αν και τίποτα δέν μας εμποδίζει να τους ξανα-γεμίσουμε πάνω στο βουνό αν τους... αδειάσουμε... χαχαχχααα...  laugh

Αν ακούνε φίλοι όπως ο Κώστας ο Ζ. π.χ., πέρσι δέν είχαμε την ευκαιρία να "παίξουμε" και πολύ combat και pylon racing, αλλά ας ελπίσουμε φέτος να μας "κάτσει" καλύτερα...
    Κώστα Α. κρίμα ρε γμτο που δέν θα σε έχουμε μαζί μας, αλλά προέχουν άλλα στη ζωή μας και ελπίζω να έρθουν κι άλλοι γνωστοί και... άγνωστοι!  Φυσικά... ελάτε να πετάξετε τα δικά μας μοντέλα, να δοκιμάσετε τις χαρές της πλαγιάς...  Thumbs up

Ελπίζω να ξαναδώ τον Μάριο, τον Σοφό Π., τους Αντώνηδες, τον F_dreamer, τον Παναγιώτη Κ., τα παιδιά απ'τη Ράμπερκον, τον Κώστα Μ. και ΟΛΟΥΣ... (τα ονόματα τυχαία απο ότι θυμήθηκα)...  Cheesy

Αργότερα σήμερα ή αύριο βράδυ που θα είμαστε πιό σίγουροι με τις προγνώσεις, θα ανακοινώσουμε το Πού θα μαζευτούμε... Κατεβαίνω με το βανάκι Αθήνα και θα έχω κανά 5-6 μοντέλα μαζί... !!

ΔΥΝΑΜΙΚΟΟΟΟΟΟ for ever._
    Καταγράφηκε

DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 20 Απρ 2013, 20:52:40 »

Kαλησπερα παιδια. Γραφω απο ταμπλετ.

Το ραντεβου ειναι για αυριο στις 9,5 το πρωί στη πλατεια πεντελης οπως περυσι. Αποφασιζουμε εκειτην πλευρα οπου θα πεταξουμε... 

Σας ευχαριστω ολους
    Καταγράφηκε

Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 00:17:27 »

Εγώ δυστυχώς δεν θα καταφέρω να έρθω γιατι ήδη έχω κανονιση και ο λόγος είναι ότι δεν υπήρχε ενημέρωση για το που θα πάμε και αν θα γίνει τελικά γιατι έβλεπα πολλη σιωπή στο θέμα! Ζητώ συγνώμη και εύχομαι να περάσετε όμορφα όπως και κάθε χρόνο!!!!
    Καταγράφηκε

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 22 Απρ 2013, 15:00:04 »

Είχα αυτή τη μεγάλη ανάγκη να κατέβω αυτή τη φορά Αθήνα με το φορτηγάκι. Έπρεπε τουλάχιστον μιά φορά να το ζήσω κι αυτό... Πώώώώ... ποιός αντέχει τώρα με 85 χλμ./ώρα τόσο δρόμο? 110 λέει στο καντράν αλλά πάει με 90 παρά κάτι, το μετρήσαμε... Ευτυχώς θερμοκρασίες δέν ανεβάζει μεγάλες μετά την επισκευή του ψυγείου, και κάθεσαι ωραία, ψηλά... Βέβαια, το μεγάλο πρόβλημα είναι ο θόρυβος που έχει. Αφού μετά το Δομοκό στην επιστροφή, τα κεφάλια μας κουδούνιζαν. Και μένα αλλά και της Στέλλας, της συνοδοιπόρησας, συζύγου, συνεπιβάτησας κλπ... Συνολικά κάναμε 761 χιλιόμετρα και κάψαμε 60 λίτρα πετρέλαιο. Μια χαρά αλλά... Θόρυβος. Τη μηχανή την έχει κάτω απ'τα εμπρός καθίσματα και μας παλάβωσε...

Το Σάββατο φύγαμε κατά τις 6 το πρωί για να προλάβω να κάνω καμιά δοκιμαστική του Φορέα με τον Δημήτρη, να πάρουμε στοιχεία τηλεμετρίας κλπ. Είχαμε μερικές ατυχίες αλλά τελικά τη χάρη μας την έκανε και μαζέψαμε αρκετά "καλούδια" data. Αναπόφευκτα η είσοδος έπειτα στην Αθήνα μας βρήκε σε ένα γυράδικο για να τσιμπήσουμε κάτι και έπειτα για ένα καφεδάκι πλησίον εκεί... Επειδή στο σπίτι του Άρη γύρω-γύρω δέν έχει και πολύ χώρο για το θεριό το Urvan, και ήθελα να είναι και ασφαλές με τόσα πράματα μέσα, το πήγαμε να διανυκτερεύσει σε ένα υπόγειο πάρκιν κάπου στην Καλλιθέα, με το αντίτιμο των 7 ευρώ για τον υπνάκο του. Βαριά στις 8 το βραδάκι είμαστε σπίτι και χαλαρώνουμε στο καναπεδάκι, έτοιμοι για ύπνο, συντροφιά με ένα καρα-καλά ψητό κοτοπουλάκι της γειτονιάς... Oh boy... ωραίο ξεροψήσιμο, όπως μαρέσει, αλλά πολύ αλάτι στη πέτσα, κάτι που ίσως φταίει για το κρατσανιστό της νοστιμιάς του... Θέλω πρόσβαση στο Νέτ είπα στον Άρη οπωσδήποτε για να ενημερώσω τον κόσμο... Αυτό το δαιμόνι το Τάμπλετ όμως βγάζει ένα αφής πληκτρολόγιο για λιλιπούτεια δαχτυλάκια, όχι για τα δικά μου του κατασκευαστού-χειριστού Τ/Κ αεροπλάνων! Συγνώμη λοιπόν παιδιά που δέν έγραψα ΝΕΑΣ Πεντέλης όπως θα έπρεπε. Συγνώμη. Μασλάτι μετά και δέν πέρασε απο 11 η ώρα όταν αποφάσισα πως ένα Σάββατο ακόμη είχε τελειώσει για μένα, ρυθμίζοντας το κινητό για αφύπνιση στις 07:30 την επομένη το πρωί...

Μετά το γρήγορο πρωινό ντύσιμο και το ανακουφιστικό πλύσιμο, πήγαμε να ξεμπαρκάρουμε το φορτηγάκι ενώ μετά απο κανά 10λεπτο βρήκαμε ένα καφέ ανοιχτό στο δρόμο που στρίβεις δεξιά μετά τη Συγγρού και δέν ξέρω πώς λέγεται... Καλιρρόης νομίζω? Αααα... ρίξατε και τις τιμούλες οι Αθηναίοι έ? Με 1,5 ευρώ διπλό κα*****ίνο και νεράκι παρακαλώ... Σπέσιαλ! Μακάρι να ήξερα πότε να βγώ απο την Κηφισσίας, αλλά θυμόμουνα απο τις "παλιές" εποχές Παπαδόπουλου-Αλεξανδρόπουλου πως κάπου εκεί μετά το ύψος του ΚΑΤ στρίβαμε δεξιά... έτσι και έκανα αλλά αφού ρώτησα 6-7 ανθρώπους (αλήθεια) έπειτα, κατάφερα να βρώ την πλατεία... ! 09:10 το κοκκινωπό Τρικαλινό βανάκι παρκάρει εκεί έξω απ'το σχολείο και πέφτουν τα πρώτα τηλέφωνα του Δημήτρη και του Αλέξη, ενώ ο 2ος αφιχθής στο σημείο είναι ο Κώστας ο Μηχαηλίδης που είχα ένα χρόνο φυσικά να δώ και είναι απο τους ανθρώπους που εκτιμώ ιδιαίτερα, και ΔΕΝ το λέω για τον καθένα αυτό πιά... Wink Δέν αργούν να έρθουν κι άλλοι φίλοι ενώ λίγο μετά μαθαίνουμε πως ο Κος Σοφός είναι στην πλατεία Παλιάς Πεντέλης και αρχίζω να δαγκώνομαι σκεπτόμενος αν ξέχασα ή όχι τη λέξη "Νέας" στο κείμενο μου... Sad Είναι απο τις φορές που σκέφτεσαι πόσο χρήσιμα είναι τα κινητά, αφού 5 λεπτά μετά είμασταν όλοι μαζί πιά έτοιμοι για αναχώρηση...
    Καταγράφηκε

DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 22 Απρ 2013, 15:00:35 »

Κάναμε και μία περαντζάδα απο την "παλιά" πλατεία μήπως ξεχάσαμε κανένα φίλο, αλλά η βιασύνη μας προκάλεσε τον αποπροσανατολισμό μερικών και στεναχωρήθηκα λίγο όταν στον καθρέφτη πίσω μου δέν έβλεπα αυτό που έπρεπε να δώ! Ο δρόμος νέος για μένα αλλά μπροστά το τυρκουάζ Nissan Primera, φάρο το είχα το αμάξι... άγγελο στον ώμο μου. Πήγαμε προς Διόνυσο, στροφή κάτω στη διασταύρωση αριστερά και βούρ για το λοφάκι... Ααααα... ψηλό χορταράκι βλέπω, χώρο για τα αυτοκίνητα, όλα καλά... η πλαγιά όχι τόσο καλή, αλλά... ΠΑΡΕΑ χρειάζεται μόνο και ΤΠΤ άλλο._ Θα το διαπίστωνα για άλλη μία φορά φέτος.

Παρέλαση τα μοντέλα της Multiplex και γιατί όχι αφού πετάνε μιά χαρά. Είδα κι άλλα πολλά που βλέπω πως φωτογραφήθηκαν κιόλας εδώ παραπάνω, ετοιμότητα ΑΡΙΣΤΗ των φίλων μιάς και πρίν τραβήξω χειρόφρενο κάποιοι πέταγαν κιόλας... ! Φανταστικό. Ααααυτά είναι... Δυτικός ο άτιμος ο καιρός και απ'τα δυτικά έχουμε ένα λοφάκι, το πυροφυλάκιο το λέτε αν δέν κάνω λάθος, το οποίο μας στέλνει τύρβες, αλλά είναι λίγο μακρυά ώστε να μας γίνει η χάρη για λίγο Λίφτ αλλά όχι και καθόλου... Η πειραματική μου πτέρυγα ήταν μπροστόβαρη να πάρει η ευχή, και πώς να μήν είναι όταν την έβγαλα για πτήση μετά απο τόσους μήνες... Μεγάλο λάθος. Θα λέει ο κόσμος πως δέν ξέρω να φτιάχνω πτέρυγες και δέν είμαι και συχνά πρωτευουσιάνος για να αποδείξω το αντίθετο, χαχαχαα... Με αποζημίωσε το "πυλωνάτο" Stork βέβαια, χαρισμένο απο τον Αλέξη για τους Τρικαλινούς ανεμοπόρους, και με μετατροπή απο τον Μάκη και τον Απόστολο τον Σίσκο για ηλεκτροκίνηση με πυλωνάκι στη ράχη του!
    Καταγράφηκε

DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 22 Απρ 2013, 15:01:17 »

Στις πρώτες πτήσεις απο τις 11 μέχρι και τη μία-μιάμιση το μεσημέρι, κάψαμε αρκετές χωρητικότητες ώστε να γυρνούν με απληστία τα τριφασικά με τους πτυσσόμενους, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να "καθαρίζει" ο καιρός και να μας φέρνει απλόχερη ενέργεια απο το άνοιγμα των δυό βουνών ευθεία εμπρός μας, πιό Βόρεια δλδ... Τότε ήταν που ευχαριστηθήκαμε και τα απλά φελιζολάκια μας σε εικονικές αερομαχίες και κυνηγητά, όχι όμως τόσο όσο θα ήθελα για τη μέρα, μιάς και λείπαν αρκετοί γνωστοί και φίλοι που μαζί τους έχω "παρελθόν" στις Φοαμο-μάχες... Δέν πειράζει όμως, δέν μπορούμε όλα δικά μας να τα έχουμε, άλλωστε τον λαχτάρησα λίγο τον Μιχάλη κυνηγώντας τον με το Ξυράφι version I του Άλεξ, ενώ ο Αντώνης που ήρθε λίγο αργότερα απο 'μάς με την υπέροχη κόρη του και το χαριτωμένο σκυλάκι, μας εξέπληξε με το κίτρινο του Swift όταν έστριβε και μας ακολουθούσε αδιαλλείπτως! Ε ρε γλέντια, τώρα είχε καλύτερο δυναμικό, δυναμικό για όλους που λέμε, και το εκμεταλλευτήκαμε δεόντως παρ'ότι μας πέτυχε στη δύση της συνάντησής μας...

Σας Ευχαριστώ θερμά για την οπτικοακουστική υποστήριξη. Είχα φέρει την φωτομηχανή μου, αλλά το τρέξιμο γύρω-γύρω, το στήσιμο των μοντέλων, η παρέα και το κέφι με κράτησαν μακρυά της... είχα ενημερώσει τη "γραμματέα" και έτερον ύμιση μου να τραβάει καμιά φωτό αλλά και 'κείνη... το ξέχασε. Θα την τιμωρήσω λοιπόν δεόντως απόψε το βράδυ που θα είμαι ξεκούραστος...
    Ξεχωριστή αναφορά θέλω να κάνω στο βίντεο του Κώστα. Να ξέρεις μόνο ένα πράμα... Αν το YouTube επιβιώσει για αρκετά χρόνια ακόμη, θα βλέπω τα βίντεό σου παππούς όντας και θα συγκινούμαι στις θύμησες, παρέα με όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και μή σε αυτά. Σίγουρα. Αν δέν υπάρχει το Utube, θερμή παράκληση να υπάρχουν σε hard copy κάπου για να τα απολαμβάνουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Συγχωρέστε με αν ξεχνάω ονόματα και καταστάσεις στο κείμενό μου, αλλά να ξέρετε πως κάθε ανάσα, κάθε servo και κάθε ζεστή κουβεντούλα, συνεισφέρουν με μοναδικό τρόπο στη συγγραφή της ιστορίας της αερομοντελιστικής μου ζωής.

Σας Ευχαριστώ όλους, μέσα απ΄τη καρδιά μου τη μικρή.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LVLIudLaOwI
    Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Σ.Τ.Α.Μ.Π. 2013
    Μεταπήδηση σε: