......

...
Πολύ καλή εμπειρία ,πολύ καλό κλίμα , καλός αγώνας μακριά από τα συνηθισμένα που δίνει βαρύτητα στο πιλότο και όχι τόσο στο σκάφος.Όποιος δεν ήρθε έχασε από παρέα και κοψίδια!
Να το επαναλάβουμε!
Να πω κι εγώ δυο λόγια για τον αγώνα, μιας και ήταν η πρώτη μου:
* Αν κάποιος θέλει να βελτιώσει τις πτητικές του ικανότητες στα τ/κ ανεμόπτερα ο συναγωνισμός με άλλους είναι ο δρόμος
* Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πολύ "φιλικός στον χρήστη" γιατί ευνοεί περισσότερο τον καλό πιλότο και λιγότερο τον καλό/ακριβό εξοπλισμό
* Τα 20 λεπτά διάρκειας σημαίνουν ότι ένα θερμικό ΔΕΝ φτάνει. Επιβάλλεται να ψάξεις και να βρεις κι άλλο. Κι επειδή έχεις περίσσεια ενέργειας στην μπαταρία, και δικαίωμα να ξαναβάλεις κινητήρα, έχεις εγγυημένη την 20λεπτη πτήση. Αρα και την ευκαιρία να ψάξεις και να μάθεις
* Η προσγείωση είναι ένα ακόμα στοιχείο που ομορφαίνει τον αγώνα και βάζει ένα ακόμα παράγοντα διαφοροποίησης.
Σίγουρα θα το ξανακάνω. Και μάλιστα με το Easy Glider. Με σκοπό να το βελτιστοποιήσω όσο γίνεται (π.χ. πιο αποδοτικό συνδυασμό κινητήρα, τάσης μπαταρίας, έλικα) αλλά και να "στρώσω" την κίνησή μου μέσα στο ανοδικό. Μετά, καλά να είμαστε και βλέπουμε !
Σίγουρα θα το επαναλάβουμε. Γιατί όχι και την ερχόμενη Κυριακή? stay tuned!
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε εκτός από όλους όσους πήραν μέρος και εκτός από τον Γ. Σκαργιώτη για την όλη οργάνωση, εκτός από τον Κ. Αρβανιτάκη και τον Ευγένιο για την οργάνωση του φαγητού:
* Τον κ. Κωνσταντακάτο για την διάθεση των συστημάτων μέτρησης EagleTree
* Τον Παναγιώτη Σοφό για την παρουσία του παρότι ταλαιπωρήθηκε από κάποιο επίμονο "ιό" μέχρι και την προηγούμενη της συνάντησης.
Πάντα τέτοια!
Βαγγέλης