Εβαλα σημερα την βαση και πηγα στο αεροδρομιο....Το εβαλα μπροστα και ηρθε η πρωτη ψυχρολουσια.

Ηξερα οτι ειναι δυσκολο αλλα οχι και σε τετοιο βαθμο

Πηγαινα να το κανω hover εστω και λιγο αλλα ολο μου εφευγε.Την δευτερη φορα τα ιδια.Οχι τιποτα αλλο αλλα τα καυσημα τα ρουφαει σαν μπεκρης και τζαμπα τα καιω μου φαινετε.Εχω και τα ξιληνα blade που ειχε το κιτ και φερνουν συντονισμο οποτε για μια δωσει που κατι πηγα να κανω αρχισε να συντονιζει η εκευδευτικη βαση με αποτελεσμα να χανω τον ελενχω και να συντονιζει ολο λες και εχει παρκινσον.Το αφηνα να γλυψει λιγο το εδαφος ουτοσοστε να σταματαει η βασει το τρεμουλο και αντε ξανα για 5 δευτερολεπτα.Μετα ξανααρχιζε το τρεμουλο.
Ρε παιδες ειστε φοβεροι που τα πετατε αυτα τα ριμαδια.Φοβερα δυσκολο μου φαινετε.Απο την αλλη οταν κανω αριστερα το rudder η ουρα παει δεξια και αυτο σε κατασταση hover με μπερδευει λιγο μιας και εχω μαθει απο τα αεροπλανα εκει που δινω εκει να παει..αλλα εδω δουλευει αντιθετα.Κατανοω οτι οταν εχει ταχυτητα τοτε θα παει αριστερα με την ουρα δεξια αλλα δεν μπηκα ακομα στο πνευμα να καταλαβω τις κινησεις καλα.Θα αλλαξω pc και θα παρω εξωμιωτη να του βγαλω τα ματια αλλιως δεν βλεπω να μπαινω στο κλιμα.