|
andreas
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Δευτέρα, 25 Ιουν 2007, 19:01:02 » |
|
μερικες φοτο ακομι.....
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Δευτέρα, 25 Ιουν 2007, 19:05:00 » |
|
να γιατι δεν πρεπει να πεταμε σε παραλιες
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
Γιώργος Κανδυλάκης
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Δευτέρα, 25 Ιουν 2007, 21:15:38 » |
|
Μια απορία : η πτώση προήλθε α) από τη στιγμιαία (λέμε τώρα..) απόσπαση της προσοχής από το ιπτάμενο μοντέλο, ή β) από τυχόν ξυλοδαρμό που ακολούθησε τη στιγμιαία ( λέμε τώρα...) προσήλωση στο άλλο μοντέλο, από εξαγριωμένο έταιρον ήμισυ ? Δεκτά όλα τα στοιχήματα... gkan PS. για αυτό εγώ πετάω free flight, για ελεύθερα μάτια... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε
μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
|
|
|
|
Κώστας Ζαπαντιώτης
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Τρίτη, 26 Ιουν 2007, 00:02:28 » |
|
Κοίτα.. andreas αν κρίνω από τη ζημιά του αερομοντέλλου η οποία είναι ασήμαντη.πρεπει να εισαι ΠΑΡΑ πολύ καλός πιλότος...!!!!!!!!Και αυτό το λέω γιατί είμαι σίγουρος πως το μόνο που δε κοίταζες ήταν το (αερο)μοντέλλο!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Τρίτη, 26 Ιουν 2007, 00:44:10 » |
|
Φυσικά και είναι καλός πιλότος. Αφού "έσκασε μύτη" το αεροπλάνο χωρίς να σπάσει έστω και η προπέλα........αυτό να λέει όλα  .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DeltaMan
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 09:45:44 » |
|
Έμ ... με τέτοια σκέλη προσγείωσης τί να πάθει το μοντέλο ?? Δέν τις ακούει καθόλου τις βαριές ... προσαμμώσεις ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
|
|
|
|
Giatrakos
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 10:01:25 » |
|
Πρώτη φορά βλέπω ''λουλουδάτο'' spinner 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κώστας Ζαπαντιώτης
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 15:18:33 » |
|
Τελικά αρχίζει να μου αρέσει πολύ αυτό το θέμα!και βλέπω ότι έχει και ανταπόκριση  Οι φωτογραφιές είναι άπαιχτες!Τα ηλεκτρικά 3D είναι ότι πρέπει για πτήση το καλοκαιράκι...  Έχω μια ιδέα...!Να δροσιστούμε postαρωντας φωτογραφίες με τις καλοκαιρινές μας πτήσεις δίπλα στη θάλασσα απαθανατίζωντας το αεροπλάνο σε 3D μανούβρες Στο τέλος του καλοκαιριού λέω να βγάλουμε τη καλύτερη! Μια αρχή έγινε από ότι βλέπω..!Τι λέτε?Ψήνεστε?
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 15:50:52 από Κώστας Ζαπαντιώτης »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 19:42:37 » |
|
ειπα και εγω ολοι τυφλοι ειναι και δεν βλεπουν το "λουλουδατο σπινερ" ( Γιατρακος εγραψες)για να μην εχουμε προβληματα εγω δεν κοιτουσα  ο Μπαμπης(wingo) πετουσε το ασπρουλι .  εγω απλα εβγαζα φωτο ........  εγω αυτο ειχα 
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 19:46:53 » |
|
σοβαρα λιγο να πω οτι ειναι πραγματικα απελευθερωση το ηλεκτρικο το παιρνεισ μαζι το πετας στο αμαξι και αν ο χωρος επιτρπει δεν χανεις την κυριακη σου (πτητικα) επειδι ειναι καλοκαιρι και παμε για μπανακι.... ο τελειος συνδιασμος αν εχει και αλλα ωραια μοντελα η παραλια ακομη καλυτερα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
Xenos P.
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 23:08:53 » |
|
Απο το Σαλαντι ειναι αυτες οι φωτογραφιες??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Χάρης Κωσταντίνου
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
www.rcteam-cy.com
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 28 Ιουν 2007, 00:26:39 » |
|
Ρε αντρεα πολυ καλο το θεαμα σε ποιο μερος ησασταν? Φαινεται πολυ καλη η παραλια. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Πέμπτη, 28 Ιουν 2007, 17:51:00 » |
|
η παραλια ειναι αναμεσα στην Παλτση και στην Ξυνοβρηση στο πηλιο.....μεγαλη παραλια με αμμο και ψιλο χαλικακι καθαροτατη και ψιλοπαρθενα ακομη γιατι μεχρι περισι ο δρομος για να κατευεις ηταν χαλι...ησως ηταν καλυτερα ετσι 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
Giatrakos
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Πέμπτη, 28 Ιουν 2007, 19:33:04 » |
|
Ρε αντρεα πολυ καλο το θεαμα σε ποιο μερος ησασταν? Φαινεται πολυ καλη η παραλια.  Χάαααρη όλα θες να τα μαθαίνεις ? άσε και καμιά παραλία για μας  , άμα αρχίσεις να πετάς και σού 'ρθει το λουλουδάτο σπίνερ να δω τι θα κάνεις 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Πέμπτη, 28 Ιουν 2007, 20:15:43 » |
|
Γεια σας και από μένα και καλό καλοκαίρι σε όλους~!!! λουλουδάτα σπίνερ φίλε Γιατράκο υπάρχουν μπόλικα και πέρνεις τις προφυλάξεις σου! Κάνενα διαφανές σπίνερ μην εμφανιστεί πουθενά.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|