Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.861 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 22:49:09

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 22:49:09

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 21:46]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 16:34]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 16:29]

[Σήμερα στις 13:05]

[Χθες στις 00:40]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309861
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 187
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 113
    Συνολικά: 114
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Απαράδεκτη ( ; ) συμπεριφορά επαγγελματία του χώρου  (Αναγνώστηκε 11528 φορές)
    andreas
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 19:01:31 »

Τα πραγματα ειναι ποιο απλα ....πας στο οποιοδηποτε καταστημα και ρωτας ..αυτο το εχετε μπορειτε να το φερετε αν ναι ποτε κτλ αν οχι  πας αλου τα υπολοιπα ειναι τριχες,γιατι πρεπει να εχει ο καθε καταστηματαρχης στοκ ανταλακτικα απο ενα μοντελο υπαρχουν χιλιαδες και καθε μερα βγαινουν αλλα ......τωρα αν εδωσες 300 ευρω για να μαθεις να πετας ελικοπτερο με walkera 3d και δεν μπορεσες δεν φταιει κανεις αλλα εσυ που επελεξες λαθος
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 20:02:05 »

Τα πραγματα ειναι ποιο απλα ....πας στο οποιοδηποτε καταστημα και ρωτας ..αυτο το εχετε μπορειτε να το φερετε αν ναι ποτε κτλ αν οχι  πας αλου τα υπολοιπα ειναι τριχες,γιατι πρεπει να εχει ο καθε καταστηματαρχης στοκ ανταλακτικα απο ενα μοντελο υπαρχουν χιλιαδες και καθε μερα βγαινουν αλλα ......τωρα αν εδωσες 300 ευρω για να μαθεις να πετας ελικοπτερο με walkera 3d και δεν μπορεσες δεν φταιει κανεις αλλα εσυ που επελεξες λαθος

Ολα καλα αλα διαφωνώ σε ενα πράγμα αν μιλαμε για το 60Ζ οπου εφερνε ο Χρηστος διαφημιζε οτι εχει επαρκεια ανταλαχτικων και σε εμενα τουλαχιστον μου εδωσε μια σελιδα με photo + part numpers για να μπορω απο το τηλεφωνο να μαθενω αν εχει διαθεσιμω το ανταλακτικο .

Αρα αν οχι να εχει ετοιμοπαραδωτα θα επρεπε να μπορουσε να τα φερει .

Επισεις τα Εληνικα μαγαζιά υποστηρίζουν οτι πουλάνε και μια υποστήριξη αλλιώς ποιος ο λόγος να μην το φέρεις απο έξω ? αν ετσι και αλιως εισε μονος ?

Ακόμα για κάποιο χρονο απο την αγορά ακόμα και αν εχει καταργηθεί το μοντέλο ειναι υποχρεωμένος να εχει ανταλακτικα .

φανταστείτε αν κάθε φορά που αλάλαζε μοντέλο ή κατι σε ενα παπάκι πχ  οτι και να σου πάθαινε  ή του έκανες να μην έβρισκες ανταλλακτικά ή να σε έστελνε το κατάστημα οπου το αγόρασες και σου ειπε οτι εχω και service τραβα αλου ειναι παλιο το εχετε 5 χρονια πια, ανάφερα παπάκι γιατί  ειναι φτηνότερο απο μοντέλα αρκετών.

Ακομα και  το software H/Y που αλαζη συνέχεια η Microsoft πχ για τον ιδιο λογο αν και σταματισε να το πουλαει συνεχεισε να το υποστιριζη μεχρι το 2006 
    http://www.microsoft.com/windows/support/endofsupport.mspx 

Οποτε αν ο Χρήστος το πούλησε και ο πελάτης εχει ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ απο το κατάστημα του τοτε ειναι υποχρεωμένος να φερει τα ανταλακτικα που του ζήτησε .
    Αν ο πελάτης δεν εχει ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ αλλα ο Χρηστος τον θυματε ειναι ηθικά σωστό να φέρει τα ανταλλάχτηκα  .
    Αν ο πελάτης δεν εχει ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ο χρηστος οπως ειπε δεν εχει πουλιση ποτε το μοντελο που ειχε ο πελάτης τοτε κάποιος κανει δυσφήμηση ...το μονο που πρεπει να κανει ο Χρηστος εδω που οπως ειπε το εκανε ηταν να πει στον πελατη που θα βρει αυτο που ψαχνει .

Στην Ελλαδα πρέπει να αλαξουμε 3 νοοτροπίες 
    οι πελατες πετάω την απόδειξη μολις βγω απο το καταστημα , δεν ζητάω εγγύηση χωρις να εχω απόδειξη αν ερθει εφορια το καταστημα θα βρει τον μπελα του μονο και μονο που εισαστε στο μαγαζι κρατοντας ενα προιον του μαγαζιου για την εφορια ή εσεις το βρηκατε στο δρομο και το κλεψατε ή το κατάστημα σας το πούλησε χωιρις απόδειξη  , Οτι ειναι Brand name εχει αντιπροσωπεία και την εγγυηση τη δινει αυτη το καταστημα κανει χαρη οταν το παει αυτο εκει .

Τα καταστηματα οταν αναφερω οτι εχω ανταλακτικα για κατι δεν ειναι μονο για οσο ειναι Top Seller κατι , Σεβομαστε τον πελατη και δεν τον κλεβουμαι ουτε του πουλαμε οτι μας εχει μείνει , Δεν γραφω Προσφορα σε κατι που ξερω οτι ειμαι ο ακριβοτερος στην Ελλαδα.
    Καταγράφηκε

Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 20:43:06 »

Ολα καλα αλα διαφωνώ σε ενα πράγμα αν μιλαμε για το 60Ζ οπου εφερνε ο Χρηστος διαφημιζε οτι εχει επαρκεια ανταλαχτικων και σε εμενα τουλαχιστον μου εδωσε μια σελιδα με photo + part numpers για να μπορω απο το τηλεφωνο να μαθενω αν εχει διαθεσιμω το ανταλακτικο .

Παναγιώτη δεν μιλάμε για το 60άρι αλλά για το 22άρι το οποίο είναι μοντέλο 2004-05,  έδωσα και ένα τηλέφωνο στον κύριο που ήρθε από το κατάστημα που θα  μπορούσε να βρει ανταλλακτικά αν υπάρχουν ακόμα και επειδή πήρα εγώ τηλέφωνο, ο άνθρωπος έχει μερικά ανταλλακτικά αλλά δεν τον πήρε κανένας !!! Δεν θέλω να αναλύσω όλη την συζήτηση που έγινε γιατί πιστεύω ότι δεν θα οδηγήσει πουθενά.
    Καταγράφηκε

mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 21:38:15 »

Παναγιώτη δεν μιλάμε για το 60άρι αλλά για το 22άρι το οποίο είναι μοντέλο 2004-05,  έδωσα και ένα τηλέφωνο στον κύριο που ήρθε από το κατάστημα που θα  μπορούσε να βρει ανταλλακτικά αν υπάρχουν ακόμα και επειδή πήρα εγώ τηλέφωνο, ο άνθρωπος έχει μερικά ανταλλακτικά αλλά δεν τον πήρε κανένας !!! Δεν θέλω να αναλύσω όλη την συζήτηση που έγινε γιατί πιστεύω ότι δεν θα οδηγήσει πουθενά.

Δεν θυμάμαι  οταν ειχα ερθει να παρω το  60Ζ να ειχες 22 πράγματι τι να πω .

Επισεις για να μην παρεξηγηθώ μιλαω να μπορει να φερει το καθε καταστημα και οχι να εχει στοκ . Στοκ απαιτώ απο την αντιπροσωπεία που υποτιθέτε  οτι φερνει τα προιοντα της Χ Υ εταιρείας και τα τοσα χρονια ανταλακτικα απο την ιδια την εταιρεία εξου και οτι εβαλα LINK Microsoft και οχι καποιο καταστημα .

Αρα αφου η Walkera βγαζει ανταλακτικα ο αντιπρόσωπος πρεπει να τα φερνε ωστε και το καταστημα να μπορει να υποστηριξη τον πελατη ή εστω να μπορει να τον στελει στην  αντιπροσωπεία και να ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΘΗ απο εκει ο πελατης .

Σε κάμπια περίπτωση δεν θεωρώ σωστο το παιχνίδι με την μπαλα που γινεται και την πληρωνει ο αμειρος ο πελατης
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 22:18:32 »

Εκεινο που πρεπει να επισημανω ειναι οτι οταν καταγγέλεις κάποιον -οπουδήποτε - ΔΕΝ επιτρέπετε να το κάνεις αν δεν δώσεις το όνομα σου  και ενα e-mail .

Γιαυτό και δεν σχολιάζω την καταγγελία .

Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    jek
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 22:20:22 »

Θα ήθελα να πω και εγώ την άποψη μου , ότι χωρίς αποδείξει αγοράς , όπως είπαν και τα παιδιά ποιο πάνω, δεν πας πουθενά, προσωπικά μια φορά πήγα στο Γιατράκο να πάρω καλώδιο USB σε Τ/Κ δεν είχε , και μου πρωτινέ να πάρω το δικό του μέχρι να φέρει καινούργιο, που πήγα για πρώτη φορά στο μαγαζί του, το θέμα είναι να ηρεμίσουν τα πνεύματα και να πάμε Σ/Κ να πετάξουμε παρόλο τη ζεστή   Thumbs up
    Καταγράφηκε

δεν είμαι φονιάς δεν είμαι ληστής είμαι ......aeromodelistis.gr
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 23:04:27 »

Εκεινο που πρεπει να επισημανω ειναι οτι οταν καταγγέλεις κάποιον -οπουδήποτε - ΔΕΝ επιτρέπετε να το κάνεις αν δεν δώσεις το όνομα σου  και ενα e-mail .

Γιαυτό και δεν σχολιάζω την καταγγελία .

γιατι παντα υπαρχει αυτη η αντιμετωπιση περι ονομα..... ε μαιλ ..... μηπως να μας εδινε κ το ΑΦΜ του το παιδι

δηλαδη υπαρχει ειλικρινα μια δεν ξερω κ πως να την χαρακτηρισω αντιμετωπιση για αυτους που κανουν μια καταγγελια πολυ ψυχρη

εγω δεν λεω οτι ο καταγγελων ειναι σωστος η λαθος αυτο το ξερει αυτος κ ο γιατρακος.απλα ο καθενας εδω μεσα βγαζει τα συμπερασματα του.... Huh
    Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #22 στις: Σάββατο, 23 Ιουν 2007, 00:09:38 »

Γερόλυκε  και λοιποι συναδελφοι μοντελιστες καλησπερα.

Δεν έχουμε να κάνουμε με μια τυχαία καταγγελία .
    έχουμε να κάνουμε με την ΠΡΩΤΗ καταγγελία που αναφέρει το όνομά του επαγγελματία .

βέβαια να μην ξεχνιόμαστε είμαστε σε δημόσιο φόρουμ και οχι σε λαϊκό δικαστήριο .  εδω δεν καταδικάζουμε κανένα , και πλλυ περισσότερο που δεν μπορουμε να ξερουμε τι ακριβώς εγινε .

μεχρι στιγμης αυτο που ξέρω ειναι ότι ενας μοντελίστης καταγγέλει ΑΝΏΝΥΜΑ  έναν επαγγελματία .

Οπως δεν  ειναι υποχρεωτικό  ενα μέλος να δίνει τα πραγματικά του στοιχεία , ετσι και εγω δεν ειμαι υποχρεωμένος να λαμβανω σοβαρα ,ανώνυμες , αλλα καθολα τάλλα σοβαρές καταγγελίες .

καλο βραδυ

ΥΣ . οπως πρέπει να εχουμε το θάρρος της γνώμης ετσι πρέπει να έχουμε και τα θάρρος να καταγγείλουμε επώνυμα

Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Σάββατο, 23 Ιουν 2007, 00:17:23 »

Ρε παιδια το φορουμ ειναι δημοκρατικο οποτε ο καθενας λεει την αποψη του λοιπον οποτε οτι και να πειτε ειναι δωρο αδωρον  τελος παντων τον Γιατρακο δεν τον ξερω λογο οτι ασχολουμε με αλλα μεγεθη το μονο που θα πω ειναι οτι στο τελος θα κρινουν ποιος ειναι σωστος και ποιος λαθος   

Αυτα
    Καταγράφηκε
    demhat
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #24 στις: Σάββατο, 23 Ιουν 2007, 20:23:11 »

ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ.

1ΟΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΛΕΦΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ Ή ΟΧΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΝΟΜΙΖΩ.

2ΟΝ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2004-2005 ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο Κ. ΓΙΑΤΡΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ, ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΤΟ ΣΕΤΑΡΕ, ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΛΠ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.

3ΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ "ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ", "ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ" ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΥΦΟΣ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΝΕΥΡΑ, ΕΙΧΑ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΛΟΘΙ. ΕΓΩ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΨΩΦΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΨΗ?

4ΟΝ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΕ 3D ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ. ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ.

Ο Κ. ΓΙΑΤΡΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Καταγράφηκε
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #25 στις: Σάββατο, 23 Ιουν 2007, 22:05:46 »

demhat  λιγο ""προσεξε τα κεφαλαια σου""γιατι αν τα δει ο otakis  θα τσατιστει κ θα στην πει κ ασχημα......... idiot2 idiot2 idiot2 idiot2 idiot2 idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #26 στις: Δευτέρα, 25 Ιουν 2007, 11:36:10 »

Demhat, μερικά πράγματα που αναφέρεις έχουν σημασία, καθώς ένα κατάστημα είναι υποχρεωμένο να έχει ανταλλακτικά τουλάχιστον για ένα χρόνο από την ημερομηνία αγοράς και επειδή γνωρίζω ακριβώς τις ημερομηνίες παράδοσης τιμολογίων και πωλήσεων, σαφώς γνωρίζω ότι είναι αρκετά παλιότερη αγορά, έχει σημασία να γνωρίζει ο κάθε αναγνώστης για να μπορεί να κατανοήσει την συζήτηση που κάνουμε. Επίσης σου έδωσα και τηλέφωνο εισαγωγέα για να σε εξυπηρετήσω (κοντά στην περιοχή σου) επειδή μου είπες ότι είμαι μακριά, αλλά δεν το αναφέρεις πουθενά. Αν πάρεις π.χ. σήμερα ένα Raptor, αλλά εγώ σταματήσω για κάποιο λόγο την συνεργασία μου με την thunder tiger και δεν μου φέρνει ανταλλακτικά και φέρνω π.χ. Kyosho, θα κάνω ότι είναι δυνατό για να καλύψω τους πελάτες μου για τουλάχιστον ένα χρόνο από την αγορά με οποιοδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε κόστος, αλλά δεν μπορώ να έχω όλα τα ανταλλακτικά για μια ζωή μήπως και έρθει κάποιος κάποια στιγμή να μου ζητήσει ένα ανταλλακτικό. Φυσικά και δεν σε θυμάμαι αφού είναι αδύνατο να έχω κινηματογραφική μνήμη και εσύ ακόμα λες ότι όλο αυτό το διάστημα το έχεις στο ντουλάπι και τώρα σου ήρθε να πάρεις τo ανταλλακτικό με φωνές και απειλές λες και ήσουν προδιατεθειμένος να μου κάνεις φασαρία, δεν έχω μάθει να μιλάω σε τέτοιους τόνους αλλά δεν μπορώ να ακούω και ανακρίβειες και απειλές γιατί δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Φαντάσου να έχω μια αντιπροσωπεία της Fiat, να αγοράσεις ένα αμάξι, να το αφήσεις στην άκρη γιατί δεν είχες δίπλωμα ή σου χάλασε και μετά από δύο χρόνια που το ξεσκέπασες να ξαναπεράσεις από το κατάστημα να δεις ταμπέλες SEAT και να μου κάνεις φασαρία για να σου βρω ανταλλακτικά Fiat επειδή το πήρες από εδώ κλπ. Δεν είμαι τρελός να φωνάζω σε κάθε πελάτη και τουλάχιστον βλέπω ότι δεν χρειάζομαι ψυχολόγο ακόμα, απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να ήμαστε ειλικρινείς και   να αναλαμβάνουμε ο καθένας τις ευθύνες του, γιατί όσο ευγενικός και ήρεμος θα πρέπει να είναι ο επαγγελματίας άλλο τόσο θα πρέπει να είναι και ο πελάτης ... και όσον αφορά τις αγορές από εξωτερικό κλπ... να ξέρεις ότι η ''πονηριά'' που συναντάμε διαρκώς μας κάνει επιφυλακτικούς, είναι αμέτρητα τα παραδείγματα του τύπου, το πήρα από εδώ πρίν τόσο διάστημα και δεν δούλευε αλλά δεν είχα τον χρόνο να το φέρω πίσω, μου το έκανε δώρο ένας φίλος που το είχε πάρει από εδώ και δεν είχες χρόνο να το δοκιμάσεις κλπ αλλά έχει πρόβλημα και τόσα άλλα που ακούμε καθημερινά... παρόλα αυτά το πρόβλημα μου δεν ήταν στο αν το πήρες από εμένα ή όχι καθώς όπως γνωρίζεις προμηθεύω με ανταλλακτικά αλλά και με service ελικόπτερα από όλη την Ελλάδα (αν διαβάζεις μέσα στο forum) και δεν με ενδιαφέρει καθόλου η αγορά του προιόντος. Το γεγονός που με έκανε να σου μιλήσω απότομα είναι η στάση σου απέναντι μου οι ανακρίβειες που μου έλεγες και μπροστά σε κόσμο σαν να ήθελες να κάνεις φασαρία και η έντονη απαίτηση σου που περισσότερο θύμιζε απειλή παρά πρόθεση εξυπηρέτησης καθώς όλο αυτό το διάστημα αλλά και όταν είχα τέτοια ελικόπτερα και ανταλλακτικά δεν ήρθες ποτέ να πάρεις κάτι, οπότε αν πράγματι το έχεις πάρει από εμένα (πολύ πιθανό αν και ποτέ δεν το είχα 300 € όπως γράφεις) τότε είναι αρκετά παλιότερα και τώρα το 2007 δεν έχω όλα τα ανταλλακτικά παρά όσα μου έχουν μείνει από τότε... αν ήθελες μπορούσες να εξυπηρετηθείς από το τηλέφωνο που σου έδωσα αλλά προτίμησες από εξωτερικό. Πάντως για να μην έρχεσαι μέχρι εδώ (αφού είμαι μακριά) μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο να σου πω αν έχω το ανταλλακτικό που θες ή να σε κατατοπίσω που να το βρεις... αν πάλι είσαι δυσαρεστημένος, δεν έχω τίποτα άλλο να πω, καλές πτήσεις ...

Γιατράκος Χρήστος
    Καταγράφηκε

thanasis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #27 στις: Δευτέρα, 25 Ιουν 2007, 13:47:23 »

Ο κ.demhat δεν είναι φάντασμα το e-mail είναι ξεκάθαρο και τα λέει όλα ΚΡΥΜΜΕΝΟ άρα δεν είναι φάντασμα καρντιά μου το λέει ξεκάθαρα. idiot2 Grin
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #28 στις: Δευτέρα, 25 Ιουν 2007, 14:38:23 »

Θα σας πω μια ιστορία για να κρίνετε επαγγελματισμό.

Τον Μάρτιο του 1988 ή 1989 παρήγγειλα μέσω ενός Ελληνικού καταστήματος ένα επι πλέον δέκτη για το σύστημά μου.
    Τρείς μήνες αργότερα, ένα πρωϊνό του Ιουνίου, ο καταστηματάρχης με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει:
    -- Ηρθε ο δέκτης σου.
    -- Ωραία, του λέω θα έρθω το απόγευμα να τον πάρω.
    Πάω πράγματι το απόγευμα και τι μου λέει.
    -- Δεν τον έχω τον δέκτη. Ηρθε το πρωϊ ο .....  και μου κλάφτηκε ότι δεν έχει δέκτη να πετάξει και τον λυπήθηκα και του τον πούλησα.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    mickynoise
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #29 στις: Δευτέρα, 25 Ιουν 2007, 15:13:38 »

Εγω θα ηθελα να σας πω για πραγματικα απαρεδεκτους επαγγελματιες.Καμια φορα μπορει και εμεις
    να φταιμε λογω της συμπεριφορας μας αλλα προσωπικα προσπαθω να ειμαι παντοτε ευγενικος οταν
    μπαινω σε ενα καταστημα.

Εδω στην Θεσσαλονικη λιγο πολυ ολοι γνωριζουν την κατασταση.Υπαρχει ενα καταστημα που φερνει
    αρκετα πραγματα και στισ καλλιτερες τιμες για Θεσσαλονικη.
    Μονο 70% επανω στις τιμες σε σχεση με τους υπολοιπους εδω. (Τοσο καλα)
    (Ενδεικτικα Μινι Τιταν 325 με μοτερ και esc εξω 200 ευρω, Ελλαδα 235-250 και εδω σε αυτους 330)

Μετα απο την κοροιδια και εγω επελεξα να ψωνιζω απεξω.Οταν ηρθαν τα πραγματα μου
    στην μπαταρια Flightpower EVO25 VPOWER 2170 25c ο κοννεκτορας που ειναι για την φορτιση
    δεν εκανε στον φορτιστη μου.Η ιδιοτροπια ομως της flightpower ειναι οτι ολα τα καλωδια ειναι κοκκινα
    και 1 μαυρο, με αποτελεσμα να μην ξερω ποιο παει που για να το εκανα μονος μου.
    Και πηγα στο συγκεκριμενο καταστημα για βοηθεια(επι πληρωμη εννοειτε).
    Εκει ο μεγας μαστερ των ελικοπτερων μου λεει οτι πρωτη φορα βλεπει κατι τετοιο στη ζωη του και οτι αν
    αλλαξω τα καλωδια παπαλα η μπαταρια.

Με ρωταει ποσο την πηρα.Του λεω κανονικα κανει (απο εκει που την πηρα) 70 ευρω αλλα εγω
    την πηρα με εκπτωση 53 ευρω και μου λεει με ενα ειρωνικο υφος "ΣΕ ΚΛΕΨΑΝΕ" διοτι αυτη η
    μπαταρια ειναι μαπα και οι καλλιτερες στον κοσμο ειναι οι LEMON!!!!!!!  Εκει βγηκα απο τα ρουχα μου
    γνωριζοντας οτι ολοι στο εξωτερικο προτιμουν την συγκεκριμενη μπαταρια ως μια απο τις καλλιτερες
    που κυκλοφορουν.Τον ρωταω ποσο εχει η Lemon και μου λεει η 1700 62 ευρω και οτι 2200 δεν εχουν
    και μονο κατοπιν παραγγελιας.Αυτο και αν ειναι κοροιδια.
    Επισης εκανα την βλακεια και βιαστηκα να παρω απο αυτους servo για το cyclic κατι μαπες τελειως
    που ειναι και το μονο μειωνεκτημα στο ελικοπτερο μου μιας και ολα τα αλλα ειναι επιλεγμενα ενα εν

Ευτυχως βρηκα καποια παιδια σε ενα αλλο καταστημα που ναι μεν δεν εχουν και τις καλλιτερες τιμες
    αλλα ηταν πολυ εξηπηρετικοι μαζι μου και κατσανε μετρησανε τις τασεις απο τα καλωδια και μου την φτιαξανε την μπαταρια

Να σημειωσω δε οτι πριν παω για την μπαταρια ειχα μιλησει μαζι του στο τηλ και ειχα ρωτησει για blades
    και μου ειχε πει πως θα ερθουν τα radix οπου ειναι και αυτα που θελω να βαλω στο ε/π.
    Οταν τελειωσε το θεμα με την μπαταρια τον ρωτησα για τα blades και μου απανταει με ενα ειρωνικο υφος
    και παλι "Ακυρα τα blades".Εκει με εξοργισε τελειως και σηκωθηκα και εφυγα.Λες και δεν ηθελε να
    μου τα δωσει αλλα το χειροτερο ηταν η συμπεριφορα του.

Εν κατακλειδι αυτο που κρινω για εναν απαραδεκτο επαγγελματια ειναι οτι σε βλεπουν λιγο αρχαριο
    και πανε να στα αρπαξουνε.Δεν υπαρχει καθολου βοηθεια, αντιθετως.Προσπαθουν να πουλησουν οτι μ......α εχουν
    και εχουν και υφος ειρωνικο γιατι ξερουν οτι κρατουν το μονοπολιο εδω στην πολη και καποια στιγμη αναγκαστικα
    θα πας σε αυτους.

Καταγράφηκε

TREX 600 Nitro Pro, OS 50 HYPER, V BLADES TST, V PADDLES, HATORI 522, 9252 (4), 401-9254 TAIL, Quick UK Header Tank
    TREX 450 SE, SCORPION 2221-6 MOTOR, RADIX BLADES, HS65HB Cyclic, 401 - 9257 TAIL - Full Chinese Batteries
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Απαράδεκτη ( ; ) συμπεριφορά επαγγελματία του χώρου
    Μεταπήδηση σε: