|
j0e
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Τετάρτη, 25 Μαρ 2009, 12:51:04 » |
|
Έχω φτερό από το σπασμένο μου Formosa το οποίο δεν έχω σκοπό να ξαναφτιάξω. Έχει κάποια σημάδια αλλά δεν έχει σπάσιμο. Αν θέλεις στο στέλνω πακέτο.  Φίλε μου σ ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, Προς το παρόν αναμένω να δω που θα σταματήσει το φαινόμενο γιατί ακόμα που το πιάνω είναι λίγο νωπό σε ορισμένα σημεία. Κρίμα και θα γινόταν ωραίο. Ίσως αφού το πετάξω πρώτα να το επιδιορθώσω και να το βάψω πάλι. Απλά στεναχωρήθηκα λίγο γιατί πριν καν πετάξει φαίνεται παλιό. Να και δυο φωτογραφίες από την κατασκευή.  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
j0e
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2009, 14:16:13 » |
|
Ρε παιδιά τα σκέλη προσγείωσης μου φαίνονται πολύ ψεύτικα. Χρειάζονται κάποια ενίσχυση?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2009, 14:18:15 » |
|
Άλλαγμα χρειάζονται  Καλύτερα να κάνεις μια τομή στο foam και να τοποθετήσεις σκέλη αλουμινίου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2009, 14:51:48 » |
|
Έχω φτερό από το σπασμένο μου Formosa
μη μου πεις?? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2009, 15:03:06 » |
|
Ναι δυστυχώς Αντώνη!  Αυτά που λέω να προσέξουν οι άλλοι δεν τα προσέχω εγώ. Δεν έβαλα εξωτερικό BEC και λογικά από πτώση τάσης κλείδωσε ο δέκτης και δεν είχα τον έλεγχο. Αλλά ομολογώ πως το ευχαριστήθηκα το αεροπλάνο. Τελευταία το είχα λιώσει στις πτήσεις. Δεν πειράζει, προχωράμε... Τώρα σκέφτομαι για Sebart με το ίδιο μοτέρ! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2009, 15:14:13 » |
|
εσυ να σαι καλα Μαριε! τουλαχιστον το ευχαριστηθηκες οσο και γω  παμε γι'αλλα! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
|
j0e
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2009, 16:43:12 » |
|
Πολλά σπασμένα formoza ακούω και αγχώνομαι  . Ελπίζω να επιζήσει την πρώτη πτήση το δικό μου. Εδώ είναι έτοιμο. Ελπίζω να έχει καλό καιρό το σαββατοκύριακο. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koseliok
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2009, 18:43:31 » |
|
Καλοριζικο και καλες πτησεις επειδη το αεροπλανο αυτο ειναι πολυ γρηγορο στους ελιγμους να βαλεις μπολικο expo  στο δικο μου για αρχη ειχα βαλει 80%παντου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
GOBLIN 500---trex 450 pro.... trex 450sport fl ----Trex 700 nitro ..........
|
|
|
|
j0e
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2009, 19:24:49 » |
|
Καλοριζικο και καλες πτησεις επειδη το αεροπλανο αυτο ειναι πολυ γρηγορο στους ελιγμους να βαλεις μπολικο expo  στο δικο μου για αρχη ειχα βαλει 80%παντου τι είναι το expo?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
newbie
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2009, 19:36:40 » |
|
Ρυθμίζεις από τη Τ/Κ το πόσο ευαίσθητα θα είναι τα stick γύρω από το κέντρο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
j0e
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2009, 19:44:53 » |
|
Ρυθμίζεις από τη Τ/Κ το πόσο ευαίσθητα θα είναι τα stick γύρω από το κέντρο.
Επειδή δεν έχω ψηφιακή τηλεκατεύθυνση θα προσπαθήσω να βάλω από τα servo όσο γίνεται μικρότερες κινήσεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koseliok
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2009, 19:53:35 » |
|
Nαι να βαλεις πολυ μικρες κινησεις για αρχη περιπου στο μισο εγω εχτες το δοκιμασα χωρις expo και ηταν πολυ γρηγορο παραλιγο να το φυτεψω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
j0e
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2009, 19:57:04 » |
|
Nαι να βαλεις πολυ μικρες κινησεις για αρχη περιπου στο μισο εγω εχτες το δοκιμασα χωρις expo και ηταν πολυ γρηγορο παραλιγο να το φυτεψω  Ωχ μη μου λες τέτοια  . Πόσο καιρό το πετάς? Ήταν το δεύτερο μοντέλο σου? Στην πρώτη πτήση το σήκωσες μόνος σου?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koseliok
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2009, 20:14:03 » |
|
Ναι μονος μου το σηκωσα , ηταν το δευτερο αεροπλανο μου ,πριν απο αυτο ειχα ενα Ε-starter GWS
πρεπει να εχεις το νου σου οταν το σηκωσεις μπορει να χρειαστει αρκετο τριμαρισμα καλυτερα να εχεις καποιον μαζι να σε βοηθησει στο τριμαρισμα
Το καλυτερο θα ηταν αν ειχες ψηφιακη τηλεκατευθηνση
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Πέμπτη, 26 Μαρ 2009, 20:18:27 » |
|
Πάρε ύψος, πολύ ύψος στην αρχή και μετά δες τι χρειάζεται. Ακόμα και πολύ μικρές να είναι οι κινήσεις σου, τα πηδάλια είναι τόσο μεγάλα που θα αποκρίνεται το μοντέλο άμεσα στις εντολές σου. Να κάνεις επίσης καλό ζύγισμα και δώσε down thrust και right thrust στο μοτέρ.
Με μελέτη και χωρίς βιασύνες όλα καλά θα πάνε. Να έχεις και κάποιον πιο έμπειρο δίπλα θα βοηθήσει κι αυτό πολύ. Ειδικά στο τριμάρισμα εν' πτήση.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|