Γεια σας φιλοι μου ...Μετα απο αρκετο καιρο ειπα σιγα σιγα να ασχοληθω με το extraki να δω τι θα γινει με την παρτη του !!

Σας ειχα αναφερει πως ειχα μεινει τελειως απογοητευμενος απο το αποτελεσμα αφου δεν πεταγε καθολου καλα.. Πραγματικα απο τα χειροτερα μοντελα που εχω πεταξει ...

Ελα ομως που ολα ηρθαν τουμπα.... Τελικα το αεροπλανο ηταν ψωφιο και δεν πηγαινε καθολου απο την @@@ προπελλα του κινεζου... Τοποθετηθηκε apc στην θεση της και πραγματικα το μοντελο εκτοξευθηκε....
Σημερινη πτησουλα με το Extraki.... (Αφου ειδα οτι πεταει αρχισαν οι βελτιωσεις )...Το αποτελεσμα υπεροχο... Ειμαι σιγουρος πως δεν μπορει να παρει αλλη βελτιωση , ειμαστε στην κορυφη ... Τοποθετηθηκαν και τα sfgs (αντιγραφη απο ef extra 300) τα οποια εδωσαν πολλα ++ στην πτηση του μοντελου..Καλυτερο knife , καλυτερο rolling και γενικα καλυτερη συμπεριφορα σε διαφορες φιγουρες ... Το ζυγισμα ειναι εκει που πρεπει ... Και στο Knifeedge καμια μετατροπη μεσα ή εξω... Καρφι !

Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα...Πτητικα θελω ωρες ακομα για να πως ακριβως συμπεριφερεται...Ενα μικρο δειγμα στο παρακατω βιντεακι... (Φτιαχτε την αναλυση γιατι ειναι 360p , αρκετα χαμηλα... Sorry για την ποιοτητα αλλα ειναι απο κινητο! )
Θα ηθελα να ευχαριστησω και παλι το Φιλο μου Αμβροσιο που μου χαρισε το σκαρι ωστε να το επισκευασω και να το φτασω σε αυτο το αποτελεσμα...Και επισης τον Φιλο μου Δημητρη Σοφο οπου με εμαθε τοσααααααα πολλααααα πραγματα ωστε σημερα να ξερω να σεταρω ενα 3D μοντελο αρκετα καλα... Το τελικο αποτελεσμα το χρωσταω σε αυτον .....
Χρηστος!!