Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.795 μηνύματα σε 12.387 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 00:28:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 00:28:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Demetre
    [Χθες στις 23:06]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:07]

[Χθες στις 03:41]

[Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 14:35:59]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309795
    Σύνολο θεμάτων: 12387
    Online σήμερα: 139
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 67
    Συνολικά: 68
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 20 21 22 [23] 24 25 26 ... 84     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΣΕΦ  (Αναγνώστηκε 311099 φορές)
    Serafim
    Administrator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #330 στις: Παρασκευή, 28 Σεπ 2007, 15:52:22 »

Καλησπέρα και πάλι σε όλους

Να ξεκαθαρίσω κάτι.  Δεν αναφερόμουνα σε κανέναν συγκεκριμένα και σε καμιά πλάκα ότι ήταν υπερβολική.  Άλλωστε η κάθε πλάκα είναι ανάλογη με το ποιος την κάνει, σε ποιον την κάνει, και σίγουρα δεν έχω κανένα λόγο ή τρόπο να κρίνω εγώ αν είναι υπερβολική ή όχι.  Σε αυτό που αναφέρθηκα είναι στα πολλά και χωρίς ιδιαίτερο νόημα στους πολλούς που τα διαβάζουν μηνύματα.

Η πλάκα είναι φυσικά μέσα στο πρόγραμμα, αλλά χρειάζεται να παραμείνει και μια τάξη στο forum  Thumbs up

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #331 στις: Παρασκευή, 28 Σεπ 2007, 15:59:02 »

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΣ! Thumbs up
    Καταγράφηκε
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #332 στις: Παρασκευή, 28 Σεπ 2007, 23:11:24 »

φιλε Σεραφιμ

κανεις δεν ξεφυγε απο τα όρια και το χιουμορ γινεται παντα με σεβασμο προς τους άλλους, σε αυτο συμφωνούμε..
    Τωρα οσο αφορά αυτο που λες ¨"μηνυματα χωρις νοημα για τους πολλους" αυτο ειναι αναπόφευκτο σε μια υποκατηγορια οπως το θέμα ΣΕΦ, αφου εκει επικοινωνουν ατομα που γνωριζονται απο τον συγκεκριμενο χώρο...Το ιδιο πιστευω γινεται και με τα παιδια σε συγκεκριμενα μοντελοδρομια σε όλη την Ελλαδα...
    Δεν νομιζω να ενοχλει αυτο..

ευχαριστώ

Καταγράφηκε

"asesasos"
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

www.aeromodelistis.gr Moderator

« Απάντηση #333 στις: Σάββατο, 29 Σεπ 2007, 05:06:07 »

Καλημέρα,

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον asesasos, σε αυτή την υποκατηγορία τα λέμε όλα τα φιλαρακια μαζί.
    Γιαυτό και πειραζόμαστε ταμάλα... (Έλα ρε Κωστάκη Κατακουζινέ !!)  laugh

Δέν έχει κάτι να πει ή να μάθει σε άλλους εκτός απο την ατελείωτη πλάκα και το πόσο ωραία περνά η παρέα
    που έχουμε κάνει.

Να είστε όλοι καλά και να γελάτε, κάνει καλό σε εσάς αλλά και στους γύρω σας. Thumbs up

Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #334 στις: Σάββατο, 29 Σεπ 2007, 09:33:58 »

Παρασκευή απόγευμα, και ο κόσμος στο ΣΕΦ ελάχιστος

Μόνο εγώ, ο Αλέξης, ο Μικέλος, ο Χάρης, και ο Άρης

Που είσαστε ρε παιδιά Huh

Με τον Αλέξη λέγαμε για αυτά που διάβάσατε στα παραπάνω  πόστ και ρίξαμε πολύ γέλιο.

Τελικά το κουνούπι μου έκανε πορεία !!!

Άντε ελπίζω σήμερα να τα πούμε όλοι απο κοντά...   Kiss
    Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #335 στις: Σάββατο, 29 Σεπ 2007, 15:11:16 »

χαιρετω την παρεα του Σεφ και παλι αλλα θα κανω ενα αλλο χιουμορ χωρις να παρεξηγηθω νομιζω οτι το ειχα γραψη αν δεν κανω λαθος και ποιο παλια μηπως λεω μηπως το ποστ του Σεφ ερχεται σε συναγωνισμο με το ποστ απο τα παιδια του Μαλεμε γιατι και τα δυο εχουν πολλες σελιδες στο ενεργητικο τους και εδω που τα λεμαι ο Σεραφειμ προβληματιζεται στο ποιο θα ερθη πρωτο
    ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΑ

Ηλιας
    Καταγράφηκε

Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #336 στις: Σάββατο, 29 Σεπ 2007, 16:19:50 »

Ψηφίστε ΣΕΦ και θα σας βάλω όλους στο δημόσιο με 5000 ευρώ κατώτατο μισθό !!!

Θα δώσω σύνταξη 3000 ευρώ στις νοικοκυρές , όποιος κάνει 2ο παιδί θα παίρνει δώρο Βίλα με πισίνα,  Θα , Θα, Θα, Θα...... devil  devil  devil

Όπως βλέπεις απο χιούμορ φίλε Ηλία, πάμε καλά...  δεν νομίζω να τίθεται θέμα συναγωνισμού απλά
    είμαστε 2 παρέες πολύ πολύ μακρυά η μία απο την άλλη αλλιώς θα ήμασταν όλοι μαζί πιστεύω.
    Με τον Αλέξη που είναι απο την Κρήτη και το καλοκαίρι πετούσε εκεί, κάνουμε καλή παρέα και γέλια.

Έτσι και αλλιώς και με εσάς στην Βόρειο Ελλάδα μακρυά είμαστε αλλα μέσα απο το φόρουμ μπορούμε και μιλάμε... κάνουμε ΧΟΥΜΟΡ !!! κ.λ.π

Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #337 στις: Σάββατο, 29 Σεπ 2007, 16:46:14 »

Φτού !!!!

Μετά απο δημοσκόπηση (έλεγχος των σελίδων) είδα ότι έχουν πάρει περισσότερες έδρες απο εμάς.

43 σελίδες έναντι 24

Ηλία μας νίκησαν ....

έχουν αυτοδύναμη δύναμη....   Grin Grin Grin Grin

Πέρα απο την πλάκα εγώ ξέρω ότι περνάμε καλά, και αυτό μου αρέσει...

Τώρα σας αφήνω πάω ΣΕΦ να βρω την παρέα...

Καλά να περνάτε.

Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #338 στις: Σάββατο, 29 Σεπ 2007, 16:57:59 »

Εγώ σήμερα πήγα στό Σ.Ε.Φ, καί έκανα τό δευτερο hover μου. Μέ έφαγε καί ό ήλιος. Πολύ ζέστη λέμε.
    Είχα προβληματάκια μέ τήν μηχανή, όσο αφορά τίς ρυθμίσεις. Ευτυχώς γιά καλή μου τύχη ήταν εκεί ό  Απόστολος μέ τόν αδερφό του Αλέξη.(πού σημειωτέον τούς γνώρισα σήμερα)  Μετά από μερικές ρυθμίσεις πού μού έκανε βελτιώθηκαν τά πράγματα. Νά είναι καλά τά παιδιά.
    Γιά πρώτο σετάρισμα πού έκανα εγώ από τό μηδέν, ό τιτάνας πήγαινε καλά. Η αναλογια pitch - thro δέν ήταν σωστή αλλά επαινέβει καί εκεί ό Απόστολος κάι όλα καλά. Θά πετάξω και αυριο έτσι καί από βδομάδα θά ξανασετάρω.
    Γνώρισα καί ένα άλλο παληκάρι μέ ένα delt cp αλλά μού διαφέύγει τό ονομά του. Sorry φίλε πού δέν τό συγκράτησα.
    Πάντως τό beltάκι τό πήγαινε πολύ καλά. Εκανε καί κάτι λουπάκια. Ωράια ήτανε.
    Πάντως ρέ παιδιά έφαγε πολύ σκόνη ό τιτάνας. Εγινε δίχρωμος. laugh laugh
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #339 στις: Σάββατο, 29 Σεπ 2007, 18:50:11 »

uglystupid2  Eγω ντεν ξερει!

Ο Κυριος VTR διαπρεπει σαν ελικοπτερας! Και στο σωστο δρομο ειναι με homemade κασελάκι! Cheesy Thumbs up
    Καταγράφηκε
    DUKE
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #340 στις: Σάββατο, 29 Σεπ 2007, 19:02:19 »

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ (COOLVAG) ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΕΛΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ  ΑΠΟ ΕΝΑ  CP-BELT ΚΑΙ ΞΙΦΟΜΑΧΟΥΣΑΝ  ΣΑΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ. (ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΦ) ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ BLADES ME TA STABILIZER BAR ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΜΙΕΣ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΓΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ( ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ)  ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΕΦ. Ο ΑΜΟΙΡΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΛΥΦΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ. ( ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΘΡΙΛΕΡ) ΝΤΑΝ ΝΤΑΝΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΙ ΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΦΩΝΗ   ΩΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ CP-BELT TOY ΑΛΕΞΗ ΠΕΦΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ( ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ) ΤΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ( ΕΙΠΑΜΕ ΚΟΣΜΙΑ ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ SERVO ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΙΚΑ (ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ)  ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΗ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΗ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΕΦ. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ  COOLVAGELISTES ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ
    Καταγράφηκε

Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
    DUKE
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #341 στις: Σάββατο, 29 Σεπ 2007, 19:13:04 »

ΑΛΕΞΗ ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ  laugh laugh laugh laugh laughΔΑΣΚΑΛΟ  idiot2 idiot2 idiot2ΤΟ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ  ΕΚΑΝΕ FLIP ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ LOOP. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ  ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ. (ΩΧ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) 
    Καταγράφηκε

Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #342 στις: Σάββατο, 29 Σεπ 2007, 19:13:19 »

uglystupid2  Eγω ντεν ξερει!

Ο Κυριος VTR διαπρεπει σαν ελικοπτερας! Και στο σωστο δρομο ειναι με homemade κασελάκι! Cheesy Thumbs up
    Σέ ευχαριστώ φίλε Απόστολε. Εντάξει τό παλέυω.
    Νά είσαι καλά καί ευχαριστώ γιά τήν βοήθεια.
    Καταγράφηκε

Αλέξης
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #343 στις: Σάββατο, 29 Σεπ 2007, 21:08:24 »

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ (COOLVAG) ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΕΛΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ  ΑΠΟ ΕΝΑ  CP-BELT ΚΑΙ ΞΙΦΟΜΑΧΟΥΣΑΝ  ΣΑΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ. (ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΦ) ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ BLADES ME TA STABILIZER BAR ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΜΙΕΣ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΓΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ( ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ)  ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΕΦ. Ο ΑΜΟΙΡΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΛΥΦΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ. ( ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΘΡΙΛΕΡ) ΝΤΑΝ ΝΤΑΝΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΙ ΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΦΩΝΗ   ΩΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ CP-BELT TOY ΑΛΕΞΗ ΠΕΦΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ( ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ) ΤΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ( ΕΙΠΑΜΕ ΚΟΣΜΙΑ ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ SERVO ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΙΚΑ (ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ)  ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΗ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΗ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΕΦ. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ  COOLVAGELISTES ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ

εγω απλα θα το αφησω ασχολιαστο!!! Cheesy Cheesy Cheesy beer

* AlexvsVag2.JPG (21.84 KB, 512x410 - εμφανίστηκε 275 φορές.)

* AlexvsVag.JPG (21.04 KB, 512x410 - εμφανίστηκε 268 φορές.)

* win.JPG (32.98 KB, 512x410 - εμφανίστηκε 275 φορές.)
    Καταγράφηκε

Sponsored by: www.myhelis.com
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #344 στις: Σάββατο, 29 Σεπ 2007, 21:30:26 »

Πάντως εγώ όταν έφυγα ήταν όλοι μιά χαρά.
    Τώρα τί προέκυψε δέν γνωρίζω................................
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 ... 20 21 22 [23] 24 25 26 ... 84     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Χώροι πτήσης - Μοντελοδρόμια  |  Θέμα: ΣΕΦ
    Μεταπήδηση σε: