Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.871 μηνύματα σε 12.391 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 31 Ιουλ 2026, 01:27:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 31 Ιουλ 2026, 01:27:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:25]

από dominicm
    [Χθες στις 19:33]

από Stargazer
    [Χθες στις 10:48]

από Markhelis
    [Τετάρτη, 29 Ιουλ 2026, 14:21:34]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

από Yiannis_S
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 16:29:00]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309871
    Σύνολο θεμάτων: 12391
    Online σήμερα: 127
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 103
    Συνολικά: 103
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 13     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Watchers team's Videos  (Αναγνώστηκε 39617 φορές)
    wizard
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

../../..

« Απάντηση #60 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 11:49:15 »

@johnraptor
    θα συμφωνήσω απόλυτα με τα σκουπίδια. Είμαι όμως τον λογικών λύσεων και όχι τον υποτιθεμενων. θα ήθελα να ξέρω όσο αυτό είναι δυνατόν μια τεκμηριωμένη λύση σαν αυτή που δίνει ο δημήτρης.

τώρα εάν πέσαμε σε τέτοια γκαντεμιά και όλα τα συστήματα έπαθαν εγκεφαλικό τι να πω ... να παίξω λόττο. idiot2

Dimitri το video είναι αμοντάριστο και περιέχει όλοι την πτήση.
    το GPS πάνω δείχνει να δουλεύει σωστά. Έκανα ένα λάθος πάνω στο χαμό. Έπρεπε να βγάλω το RTL από την t/k έτσι ώστε όταν και εάν επανερχόταν να το eblpea.
    Υπάρχει όμως και το γκάζι που αυτό εάν επανερχόταν έστω και στιγμιαία θα άλλαζε. όσο δείχνει 15-16 Amp είναι το fail on
    θα επισημάνω ότι μόλις είχε γυρίσει από απόσταση 2.5 km με το RTL ενεργοποιημένο στο σκέλος τις επιστροφής.

απότο manual ... δεν γραφει κάτι άλλο
    CLD(ChainLinkDare)is a system specially designed for FPV and UAV use,
    which works on the ISM band 433Mhz-435Mhz.. CLD features robust FHSS policy,
    hops to a new frequency every 22ms, which make it hard to be interfered.

και κάτι που θυμήθηκα τώρα ... εδώ http://maps.google.com/?ll=37.744188,23.935373&spn=0.001809,0.004128&t=h&z=19 έχει κάτι κεραίες που δεν ξέρω εάν είναι τηλεφωνία η αναμεταδότες
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 12:09:02 από wizard » Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    http://www.facebook.com/pages/Watchers-Fpv/133379920096512?v=wall
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #61 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 12:12:50 »

Κοίτα να δείς τί μαθαίνει κανείς...  Cheesy

Ναί, ήξερα Αντώνη ότι είναι ψωμοτύρι τα λίγες εκατοντάδες μέτρα για το LRS αλλά λέω επειδή είναι φθηνούλικα και λοιπά, μήπως στο Low δέν είναι τόσο καλό όσο στο High, άρα και μήπως έπαιξε ρόλο, αλλά είναι το τελευταίο που έχει σημασία, σωστά...
    Εφόσον δέν ήταν η πρώτη φορά που δοκιμάστηκαν Όλα τα συστήματα, πρέπει να το ψάξουμε πιό βαθειά...

Αυτό που λέει ο Δημήτρης μου κέντρισε το ενδιαφέρον... Αν έγινε restart και δέν έκανε Φιξάρισμα το GPS, τότε ναί, έχει λόγο να γυρνάει γύρω-γύρω ο αυτόματος χωρίς να μπορεί να αποφασίσει πότε θα αλλάξει πορεία προς το Σπίτι (Home), γιατί, απλά, δέν θα ξέρει πού είναι το σπίτι... !
    Το σενάριο όμως Δημήτρη να Μήν έχασε ποτέ σήμα η Τ/Κ, δηλ. να διαβάζει πάντα "σωστούς" παλμούς, δέν είναι λίγο δύσκολο? Θέλω να πώ, εντάξει με το "ύψος", την "δύναμη" των παλμών κλπ, αλλά δέν υπάρχει και ένα στοιχειώδες πρωτόκολλο μεταξύ πομπού-δέκτη ώστε να είναι περισσότερο ανθεκτικό στις παρεμβολές? Νάτο, το λέει κιόλας ότι κάνει Frequency Hopping...

Υ.Σ... Μήν μου πείς Wiz ότι αυτό λέει μόνο στο Manual της ChainLink γιατί φουντάρω τώρα! Τρέχω να διαβάσω και γώ...       
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #62 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 12:25:29 »

Όχι... το GPS πρέπει να δούλευε κανονικά καθόλη τη διάρκεια... απ'το 02:15 που μπαίνει σε FailSafe, μέχρι και το τέλος, έχει λοκάρει σταθερά 09 δορυφόρους (πάνω δεξιά), και μάλιστα στο 03:20 πιάνει και 10 δορυφόρους...

Εγώ δέν βλέπω ενέργειες απ'το FY (αυτόματο) για να το γυρίσει... Παράδειγμα, στο 02:15 που ενεργοποιείται, έπρεπε να κάνει Αριστερή στροφή γιατί είναι πιό κοντά το Σπίτι απ'τα αριστερά του, αλλά δέν τό 'κανε...

Εκείνο που με απασχολεί ΠΟΛΥ, είναι το γιατί Δέν Βγήκε απο FailSafe η Τ/Κ._
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #63 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 12:32:57 »

Όχι... το GPS πρέπει να δούλευε κανονικά καθόλη τη διάρκεια... απ'το 02:15 που μπαίνει σε FailSafe, μέχρι και το τέλος, έχει λοκάρει σταθερά 09 δορυφόρους (πάνω δεξιά), και μάλιστα στο 03:20 πιάνει και 10 δορυφόρους...

Εγώ δέν βλέπω ενέργειες απ'το FY (αυτόματο) για να το γυρίσει... Παράδειγμα, στο 02:15 που ενεργοποιείται, έπρεπε να κάνει Αριστερή στροφή γιατί είναι πιό κοντά το Σπίτι απ'τα αριστερά του, αλλά δέν τό 'κανε...

Εκείνο που με απασχολεί ΠΟΛΥ, είναι το γιατί Δέν Βγήκε απο FailSafe η Τ/Κ._
    μάλλον γιατί γιατί η παρεμβολή δεν ήταν στιγμιαία αλλα μόνιμη και κάτι άλλο πως γίνεται το fy να έχασε τισ συντεταγμένεσ της απογείωσης και ν απήγαινε αλλού μήπως δεν είχε σετάρει σωστά κατα την απογείωση  μήπως υπάρχει ένα κενό στο  fy και θέλει κάποια αναβάθμιση λογισμικού το fy-31ap εκτός από τα way point μήπως είναι πιο εξελιγμένο

Καταγράφηκε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #64 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 12:47:15 »

μάλλον γιατί γιατί η παρεμβολή δεν ήταν στιγμιαία αλλα μόνιμη και κάτι άλλο πως γίνεται το fy να έχασε τισ συντεταγμένεσ της απογείωσης και ν απήγαινε αλλού μήπως δεν είχε σετάρει σωστά κατα την απογείωση  μήπως υπάρχει ένα κενό στο  fy και θέλει κάποια αναβάθμιση λογισμικού το fy-31ap εκτός από τα way point μήπως είναι πιο εξελιγμένο

Το 21 κάνει set home μονο του. ακόμα και restart να κάνει και να χάσει το home θα πάρει σαν home το σημείο εκείνο που θα πιάσει τους δορυφόρους. update δεν μπορείς να του κανεις είναι fixed.

στο 2.15 είδη κάνει αριστερή στροφή αλλα μετά φεύγει από εκεί φαίνεται ότι δεν μπορεί να το στρίψει αριστερά
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #65 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 14:29:26 »

πρέπει να το ψάξουμε πιό βαθειά...

Το σενάριο όμως Δημήτρη να Μήν έχασε ποτέ σήμα η Τ/Κ, δηλ. να διαβάζει πάντα "σωστούς" παλμούς, δέν είναι λίγο δύσκολο? Θέλω να πώ, εντάξει με το "ύψος", την "δύναμη" των παλμών κλπ, αλλά δέν υπάρχει και ένα στοιχειώδες πρωτόκολλο μεταξύ πομπού-δέκτη ώστε να είναι περισσότερο ανθεκτικό στις παρεμβολές? Νάτο, το λέει κιόλας ότι κάνει Frequency Hopping...   
    @johnraptor
    θα συμφωνήσω απόλυτα με τα σκουπίδια. Είμαι όμως τον λογικών λύσεων και όχι τον υποτιθεμενων. θα ήθελα να ξέρω όσο αυτό είναι δυνατόν μια τεκμηριωμένη λύση σαν αυτή που δίνει ο δημήτρης.

τώρα εάν πέσαμε σε τέτοια γκαντεμιά και όλα τα συστήματα έπαθαν εγκεφαλικό τι να πω ... να παίξω λόττο. idiot2

Dimitri το video είναι αμοντάριστο και περιέχει όλοι την πτήση.
    το GPS πάνω δείχνει να δουλεύει σωστά. Έκανα ένα λάθος πάνω στο χαμό. Έπρεπε να βγάλω το RTL από την t/k έτσι ώστε όταν και εάν επανερχόταν να το eblpea.
    Υπάρχει όμως και το γκάζι που αυτό εάν επανερχόταν έστω και στιγμιαία θα άλλαζε. όσο δείχνει 15-16 Amp είναι το fail on
    θα επισημάνω ότι μόλις είχε γυρίσει από απόσταση 2.5 km με το RTL ενεργοποιημένο στο σκέλος τις επιστροφής.

απότο manual ... δεν γραφει κάτι άλλο
    CLD(ChainLinkDare)is a system specially designed for FPV and UAV use,
    which works on the ISM band 433Mhz-435Mhz.. CLD features robust FHSS policy,
    hops to a new frequency every 22ms, which make it hard to be interfered.

και κάτι που θυμήθηκα τώρα ... εδώ http://maps.google.com/?ll=37.744188,23.935373&spn=0.001809,0.004128&t=h&z=19 έχει κάτι κεραίες που δεν ξέρω εάν είναι τηλεφωνία η αναμεταδότες

Παίδες το οτι έχει hopping δε λέει κάτι, γιατι:  1 το hopping γίνεται ΣΙΓΟΥΡΑ μεσα σε συχνότητες που χρησιμοποιούν και οι σταθμοί που είπαμε παραπάνω, 2 σημασία παιζει το μέγεθος του κάθε hopping, το έυρος του συνολικά και ο τόνος, αυτά θά πρεπε να τα λέει στο manual... εαν ταιριάξουν με τα αντιστοιχα των σταθμών εχουμε ενα μεγάλο ποσοστό να βρούμε τον ένοχο..

Το γεγονός το οτι τα μέτρα του home είναι σταθερα παει να πει οτι δεν έκανε brown out ούτε εχασε τη θέση και το home, ασχετα με τους δορυφόρους δλδ >4 = 3dFIX, τα μέτρα ανεβαίνουν βαθμιδόν στρωτά καθόλη τη διάρκεια..

Πάμε στα PWM: Σίγουρα ο δέκτης Τ/Κ δίνει στο FY και αυτά στα σέρβο, παλμό απο 980 -1900 (κατα προσσέγγιση) και τρίμ π.χ. 1449 με βήμα 20-30 εως και 90usec.  εαν κάποιο απο αυτά ή το προεπιλεγμένο δίνει κολημένα 1500 ή εκτός του γνωστού έυρους τότε ο δέκτης κατα failsafe δίνει συγκεκριμένο παλμό στο κανάλί που ελέγχει τα modes στο FY και το FY παρακάμπτει τα inputs για να κάνει navigation... στροφές loiter και nav συνήθως είναι δεξιοστροφες χάριν κώδικα.. δεν έχει να κάνει με το λάθος, επίσης οι κλίσεις του σκάφους είναι σωστες, δηλαδή τα bang δεν ηταν τραγικά (πχ >45 μοίρες) Αρα ο πιλότος δούλευε σωστά...   Αλλα χωρίς εντολές NAV, δηλαδή γιατί:

Α. Ηταν σεταρισμένο κατα reciever failsafe (αυτο που περιγράφω παραπάνω) και είχαμε παρεμβολές αρα δεν υπήρχε ξεκάθαρη εντολή ή
    Β. Ηταν σεταρισμένο κατα mux failsefe δηλαδή ενεργοποιήτε οταν δεν πάρει ή πάρει καποια εντολή ο πιλότος και πάλι είχαμε πρόβλημα στο κανάλι που ελέγχει τα modes (απο παρεμβολές ή συνδεσμολογία) "πιο πιθανό σενάριο"
    Γ. Το imu του FY επαθε ζημιά, ευκολο να τεσταριστεί, ενωσε το και κοίτα εαν οι κινήσεις απο το osd οταν κουνας το σκάφος είναι σωστες...  λογικά ήταν γιατί βλέπω οτι κουνούν οι μπαρες στο βιντεο αλλα δε πρόσεξα εαν κουνάνε σωστά   

Αυτά... τι λέτε??
    Καταγράφηκε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #66 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 14:48:51 »

μια λογική εξήγηση θα ήταν το 21 να είχε φύγει από την θέση του πράγμα που δεν ισχύει.
    η srofes είναι αριστερόστροφες και όχι δεξιόστροφες τουλάχιστον στο 21.
    στο video όταν βάζω RTL ξεκινάει κανονικά και μετά όταν μπαίνει το fail αρχίζει να έχει μια τάση δεξιά την οποια και ακολουθεί συνεχεια.
    λες και κόλλησε η κάηκε servo. θα δεις ότι προσπαθεί συνεχεια να στρίψει αριστερά για να έρθει home αλλα δεν τα καταφέρνει
    δεν ξέρω πολλά μπορεί να συμβαίνουν
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #67 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 14:58:24 »

ναι ρε γαμώτο, μου σκάνε ενα σκασμο λόγοι στο μυαλό αλλα υπερισχύουν οι μηχανικοι, όπως το καμμενο σερβο που λές ή κουνημα ή συνδεσμολογία.. Επίσης φαινεται η συνεχής τάση και οτι κάτι δε πάει καλά με τις εντολές nav, αλλα δεν εχω ξαναδεί κατι τετοιο, (απαλό μεν, χωρις λογική δε)
     Το δούλεψες CSI στυλ  να δεις τι δουλευει τι δε δουλευει, στο σημείο τη πτώσης ή και τώρα?? εν τω μεταξύ τα κωλομηχανάκια αμα φάνε ενα reset ισιωνουν και δε μπορείς να καταλάβεις τι παιχτηκε..  θα κοιταξω προσεχτικά τα attitudes στο βιντεο σε σχέση με τη πτήση..  μπας και κάτι είναι παράταιρο στην όλη υπόθεση..
    Καταγράφηκε
    fazerdreamer
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #68 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 15:12:03 »

Να ρωτησω κατι ισως χαζο?Αναρωτηθηκε κανεις οτι τα gps εχουν σοβαρο θεμα με την συχνοτητα 1.2?Εβαλα για πλακα στο google αυτο gps fpv interference και εβγαλε δεκαδες θεματα με αρνητικη συνεργασια του gps module και 1.2ghz.
    Και θα μου πεις ρε φιλε αφου δεν πεταει ο ανθρωπος στα 1.2,ναι αλλα προσπαθησαν να πεταξουν στα 1.2 και πιανανε SKAI... Huh
    Οποτε παιζει να ετρωγε σφαλιαρες και να προσπαθουσε ματαια να το φερει.
    Εγω δεν θα βιαστω να κατηγορησω το FY21AP.Αλλωστε ο χαρτης του Δημητρη εβγαλε ενα φασμα με αναμεταδοτες που ''καιει'' το LRS και απο οτι δειχνει μπλοκαρει και το gps signal.
    Ευχομαι ποτε ξανα κακο! Thumbs up
    Καταγράφηκε

Η σιωπή είναι χρυσός...
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #69 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 21:23:09 »

Καλησπέρα παιδιά.

Το θέμα είναι ΠΟΛΥ σημαντικό! Βάζουμε τον AutoPilot προκειμένου να μας γλυτώσει το μοντέλο (και ότι μπορεί η πτώση του να προκαλέσει), απο ένα πιθανό χάσιμο σήματος, ή στην περίπτωση που χαθούμε στο τοπίο, χάσουμε το video, μπούμε σε spin, ή άσχημες καταστάσεις κλπ...
    > Απο την άλλη, βάζουμε το LRS για να μήν χάσουμε ακριβώς Ποτέ αυτό το σήμα με το μοντέλο προκειμένου να έχουμε τον έλεγχο ακόμα και όσο μακρυά "αντέχουν τ'άντερά μας"...   Kαι στο τέλος δέν δουλεύει Κανένα!

Σε αυτό το post, θα γκρινιάξω για το CLD LRS (Chain Link Dare Long Range System).
    O Koς "prelator" (κωδική ονομασία), είναι απο τους πρώτους που πετάγανε με επιτυχία το CLD στο επίσημο θέμα του προιόντος στο fpvlab.com. Διαβάζω εδώ και κάμποση ώρα ΟΛΟ το θέμα Απο την Αρχή (30 κάτι σελίδων), και δείτε τί ανακαλύπτω σιγά-σιγά... Στην απάντηση #132, στις 13 Φλεβάρη φέτος, γράφει και εκείνος πως παθαίνει αυτό ακριβώς που έπαθε και ο Wiz... 
    http://fpvlab.com/forums/showthread.php?2715-ChainLink-Dare&p=62843&viewfull=1#post62843
    Και στην Απάντηση #139 παρακάτω, το ξαναπαθαίνει με αυτό που του στείλανε σάν αντικαταστάτη... !!

Θέλω να πώ, πως καλά θα κάνουμε να αρχίσουμε να "τα χώνουμε" και λίγο στους Κατασκευαστές. Όπως υπάρχει απαίτηση απο μένα που φτιάχνω μοντέλα να κάνω αλλαγές και να τα βελτιώνω, ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ, γιατί έτσι πρέπει, γιατί το feedback των πελατών είναι το σημαντικότερο, έτσι και αυτοί καλό είναι τα ακούνε κάπου-κάπου, γιατί μιά χαρά "λαδώνει το αντεράκι τους"...
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 22:01:05 από DeltaMan » Καταγράφηκε

contravago
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #70 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 21:31:36 »

Πες τα βρε DeltaMan!!!!!!!!
    Ρε θηριο το εχεις ριξει στο διαβασμα?HuhHuhHuhHuhHuh??
    Καταγράφηκε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #71 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 21:35:01 »

Ε ναί βρέ Θόδωρε... έχω τρελαθεί ρέ σύ...  devil

Καλά έκανε και μπήκε σε FailSafe, αλλά έπρεπε να βγεί όσο γίνεται γρηγορότερα... ! Αν πέταγε π.χ. με στάνταρ συχνότητα στους 35 ή 40 π.χ. MHz, θα έτρωγε "γκλιτσάκια" και θα συνέχιζε... στο καλό του απο 'κεί...

Όταν λέω να φτιάξουμε οι Έλληνες δικά μας δέν με ακούει κανείς... 
    Καταγράφηκε

contravago
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #72 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 21:38:29 »

Εγω εχω ενα LRS ελληνικοτατο ετοιμο με μηδενικα glitch και κανενα failsafe αλλα χρειαζομαι καταλληλο αερομοντελο κατα προτιμηση θερμικο.
    Δεν νομιζω οτι τα ηλεκτρικα μπορουν να σηκωσουν πολλα μετρα καλωδιο idiot2 idiot2 laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh
    Καταγράφηκε
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #73 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 23:26:40 »

φίλε wizard στο βιντεο κατω δεξια ειδα θερμοκρασια περιβαλλοντοσ 42 κελσιου υπάρχει περιπτωση να επηρεαστηκε το lrs λογικά στο αεροπλανο μεσα θα ηταν πιο μεγαλη
    Καταγράφηκε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #74 στις: Τρίτη, 8 Μαΐ 2012, 00:55:23 »

ποπό δεν σας προλαβαίνω.
    Απόστολε το thread αυτό το έχω διαβάσει.
    Ο τύπος που αναφέρεσαι είχε πρόβλημα από το πρώτο που του έστειλαν. ίσος λόγο firmware. μετά του έστειλαν 2-3 ακόμα τα οποια δεν δούλευαν έτσι τουλάχιστον λέει.
    Για να δω λίγο τα πράγματα αντικειμενικά υποθέτω ότι είμαι εγώ που πουλάω το LRS. Εάν έχω πελάτη και έχει πάρει 2 χαλασμένα τουλάχιστον το τρίτο πριν το στείλω θα το έχω ελέξει πολλές φορες.
    Επίσης ένας άλλος είχε ψυχρή κολλήσει.
    Το δικό μου είναι διαφορετική περίπτωση. ΠΟΤΕ δεν είχε πρόβλημα.

@johnraptor η θερμοκρασία είναι από μέσα και όχι περιβάλλον. ίσος και να λέει λίγο λάθος γιατί δεν είχε και τόσο ζεστη
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 13     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Watchers team's Videos
    Μεταπήδηση σε: