|
copterxakias
|
 |
« Απάντηση #105 στις: Παρασκευή, 6 Ιαν 2012, 17:50:13 » |
|
αλλη μια
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
!!!!! LIFE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING !!!!!!!! !!!!!!!!!!! GERMANY I'AM BACK !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #106 στις: Παρασκευή, 6 Ιαν 2012, 18:03:54 » |
|
θέλει πολύ μεγάλη πατέντα να μπει το pan/tilt από κάτω αλλα θα γίνει και αυτό μην στεναχωριέσαι. σας ευχάριστο για τα καλά λόγια ακόμα στην αρχή είμαστε είναι το τρίτο μου βίντεο θα γίνουμε και καλύτερη!!!!!
Μπορεις να τοποθετησεις την cam λιγο πιο κατω χωρις ιδιαιτερη πατεντα...!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
copterxakias
|
 |
« Απάντηση #107 στις: Παρασκευή, 6 Ιαν 2012, 18:08:46 » |
|
θέλει πολύ μεγάλη πατέντα να μπει το pan/tilt από κάτω αλλα θα γίνει και αυτό μην στεναχωριέσαι. σας ευχάριστο για τα καλά λόγια ακόμα στην αρχή είμαστε είναι το τρίτο μου βίντεο θα γίνουμε και καλύτερη!!!!!
Μπορεις να τοποθετησεις την cam λιγο πιο κατω χωρις ιδιαιτερη πατεντα...!! το έκανα είδη φίλος ανέβασα και φώτο. μάλλον δεν τα πρόσεξες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
!!!!! LIFE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING !!!!!!!! !!!!!!!!!!! GERMANY I'AM BACK !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #108 στις: Παρασκευή, 6 Ιαν 2012, 19:27:26 » |
|
Μπορεις να τοποθετησεις την cam λιγο πιο κατω χωρις ιδιαιτερη πατεντα...!! το έκανα είδη φίλος ανέβασα και φώτο. μάλλον δεν τα πρόσεξες Ελεος δν το ειδα λογω του οτι μπαινω απο κιν... ΚαλοριΖικο περιμενουμε βιντεο...!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #109 στις: Σάββατο, 21 Ιαν 2012, 20:41:02 » |
|
Καλησπέρα σε όλους
Βλεπω ότι αδράνησε λίγο η κατάσταση εδώ και για να την ψιλοθερμάνω βάζω ένα βιντεάκι με το xqouate μου και αυτή τη φορά με την hk Board v2 και firmware 4,7. Επίσης ξεκίνησα το νέο project μου hexacopter.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
levitron
|
 |
« Απάντηση #110 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 07:58:07 » |
|
Καλησπέρα σε όλους Βλεπω ότι αδράνησε λίγο η κατάσταση εδώ και για να την ψιλοθερμάνω βάζω ένα βιντεάκι με το xqouate μου και αυτή τη φορά με την hk Board v2 και firmware 4,7. Επίσης ξεκίνησα το νέο project μου hexacopter. ... δεν αδρανησαμε τα βλεπουμε και τα ξαναβλεπουμε και ολο και κατι μαθαινουμε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
raptor 90 vario airwlf 90 raptor 50 t rex 700 hobby king 600 χαρικαιιν 550 hobby king 500
2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που δεν ξερω τι εχω
|
|
|
|
contravago
|
 |
« Απάντηση #111 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 08:24:45 » |
|
Καλημερα. Αυτη η HK V2 αξιζει τον κοπο για καποιον αρχαριο στα χCopterα που δεν εχει πεταξει ποτε ελικοπτερο;; Θελω να πω εχει δυνατοτητες να κραταει καλα στο hover και στη πτηση ή εσυ το κανεις να φαινεται ευκολο; Υπαρχει δυνατοτητα να ποσταρεις βιντεο οπου κανει μονο του hover χωρις εσυ να το ελεγχεις;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #112 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 09:00:56 » |
|
Καλημερα. Αυτη η HK V2 αξιζει τον κοπο για καποιον αρχαριο στα χCopterα που δεν εχει πεταξει ποτε ελικοπτερο;; Θελω να πω εχει δυνατοτητες να κραταει καλα στο hover και στη πτηση ή εσυ το κανεις να φαινεται ευκολο; Υπαρχει δυνατοτητα να ποσταρεις βιντεο οπου κανει μονο του hover χωρις εσυ να το ελεγχεις;
και εγω αυτη την απορια εχω δηλαδη με αυτη την HK V2, 4 esc και 4 brushless motors μπορει καποιος να μπει ευκολα στα multicopters?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #113 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 14:02:49 » |
|
την ιδια μερα το ΄εκανα αλλα το βιντεο στο κινητο χαλάει όταν αρχίζει να γεμίζει η κάρτα του. μετην πρώτη ευκαιρία θα το κάνω μπορεί και σήμερα αλλά μην περιμένεις και πολλα τώρα από μία κάρτα 10 ευρώ ίσως δίνει περισσότερα απο ακριβότερες Προσοχή σε όποιον προσπαθήσει να πετάξει σε Χ να βάλει την έκδοση 4.7 standard και έχει αλάξει η σειρά των κινητήρων.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #114 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 14:28:45 » |
|
δηλαδη τι προβλημα αντιμετωπιζεις και γιατι λες προσοχη σε οποιον θελει να την χρησιμοποιησει σε 4κινητηριο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #115 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 14:35:18 » |
|
και εγω αυτη την απορια εχω δηλαδη με αυτη την HK V2, 4 esc και 4 brushless motors μπορει καποιος να μπει ευκολα στα multicopters? Να φανταστείς ότι εγώ δεν πετούσα ελικόπτερο όταν ξεκίνησα με τα multicoptera. Αλλά να πάρεις εκτός από αυτά που έγραψες αρκετούς έλικες και εαν θέλεις να πετάς σε Χ mode θα χρειαστείς και αυτό. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__21321__USBasp_AVR_Programming_Device_for_ATMEL_proccessors.html
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #116 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 14:44:43 » |
|
δηλαδη τι προβλημα αντιμετωπιζεις και γιατι λες προσοχη σε οποιον θελει να την χρησιμοποιησει σε 4κινητηριο?
Δεν έγραψα σε 4κινητηριο. Έγραψα αυτό - Προσοχή σε όποιον προσπαθήσει να πετάξει σε Χ να βάλει την έκδοση 4.7 standard και έχει αλλάξει η σειρά των κινητήρων - Πιθανόν σε μπέρδεψε το ( Χ ) σημαίνει Χ mode . H κάρτα έρχεται σε + Mode.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #117 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 15:03:28 » |
|
Σάκη εδέησε σήμερα και έκανα το πρώτο χοβεράκι μέσα στην αυλή,  τελικά βγήκε βαρύ στα 1300gr χωρίς μπαταρίες αλλά βάζοντας τις 11χ47 έλικες (επειδή το φοβήθηκα) στο μισό γκάζι κάνω χόβερ!!!  Θέλει ακόμα κάποιες μικρορυθμισούλες και θα είναι έτοιμο για να κατακτήσει τους αιθέρες!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #118 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 15:12:43 » |
|
Σάκη εδέησε σήμερα και έκανα το πρώτο χοβεράκι μέσα στην αυλή,  τελικά βγήκε βαρύ στα 1300gr χωρίς μπαταρίες αλλά βάζοντας τις 11χ47 έλικες (επειδή το φοβήθηκα) στο μισό γκάζι κάνω χόβερ!!!  Θέλει ακόμα κάποιες μικρορυθμισούλες και θα είναι έτοιμο για να κατακτήσει τους αιθέρες!!!  Μπράβο πολύ καλά νεα θέλουμε βιντεο. Για το μέγεθός του και Home Made μια χαρά είναι το βάρος του το επόμενο που θα κάνεις θα το βγάλεις κάτω από κιλό Σάκης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #119 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 15:27:11 » |
|
Μπράβο πολύ καλά νεα θέλουμε βιντεο. Για το μέγεθός του και Home Made μια χαρά είναι το βάρος του το επόμενο που θα κάνεις θα το βγάλεις κάτω από κιλό
Σάκης
Σε ευχαριστώ Σάκη!!!  Μόλις το ρυθμίσω και το βγάλω σε ανοιχτό πεδίο θα τραβήξω και βίντεο!!  Ναι το επόμενο κάτω από κιλό με ελαφρύτερα και πιο πολύστροφα μοτεράκια με μικρότερες έλικες!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|