Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.925 μηνύματα σε 12.395 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 23:07:50

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 23:07:50

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από dominicm
    [Σήμερα στις 19:15]

[Σήμερα στις 15:32]

από coach
    [Σήμερα στις 14:40]

[Τετάρτη, 19 Αυγ 2026, 20:46:30]

από Yiannis_S
    [Πέμπτη, 13 Αυγ 2026, 15:40:31]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309925
    Σύνολο θεμάτων: 12395
    Online σήμερα: 217
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 97
    Συνολικά: 97
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 28     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Συζήτηση για Hobbyking ATHENS Storefront  (Αναγνώστηκε 71062 φορές)
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Πέμπτη, 4 Αυγ 2011, 20:40:29 »

Μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχει μία GRAUPNER και ένας HOELLEIN που είναι σχεδόν ιδίου βελινεκούς και σε συνδιασμό με
    την Γερμανική νοοτροπία ψιλο-σνομπάρει τα Κινέζικα προϊόντα. Υπάρχουν εταιρίες στην Γερμανία που προσφέρουν προϊόντα στους εκεί
    μοντελιστές με τιμές πολύ καλές και προπάντων στην γλώσσα τους (βασικότατο για τους Γερμανούς) οπότε είναι ανταγωνιστικά.
    Αυτή είναι η βασική μας διαφορά εμείς όλα τα εισάγουμε.
    Εγω δεν αντιτίθεμαι και ψωνίζω πολλά πράγματα από ΗΚ όπως και πολλοί άλλοι πιστεύω. Απλά εκφράζω την επιφύλαξη μου.
    Καταγράφηκε

extenge
    Aeromodeller Sr. Member

Nikos

« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 5 Αυγ 2011, 00:09:28 »

ΑΑΑχχχχ με τρώει η γλώσσα μου...
    Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι κάποιος έχει ένα κατάστημα και ζει πουλώντας είδη αερομοντελισμού εδώ και χρόνια ...
    Ερχεται τώρα ο ΗΚ και χτυπάει τις τιμές. Λέτε εσεις τώρα αυτός να βασιστεί με τέτοια κρίση σε αυτούς που θα αναζητούν πάντα ποιότητα Ιαπωνίας ή
    Γερμανίας και δεν θα υποκύψουν στο φτηνό του ΗΚ?
    Δεν θα αρχίσουν οι καταγγελίες για αθέμιτο συναγωνισμό μέχρι και ανώνυμες καταγγελίες λέτε εσείς τώρα από κάποιους τάχα ενοχλημένους.........πελάτες
    ότι τα εισαγόμενα από Κίνα είναι ακατάλληλα για την Ελληνική αγορά και δεν πληρούν τις προδιαγραφές και είναι επικίνδυνα?
     Έδαφος υπάρχει έτοιμο από τις τηλεοπτικές καταγγελίες για τα κινέζικα προϊόνταόπως και η κοινή γνώμη και η προκατάληψη για τα ΚΙνέζικα.
    Πιστεύω (προσωπική γνώμη βέβαια) ότι απλά θα έρθει θα δει θα ανοίξει και σε 1 χρόνο θα φύγει για Αλβανία ή Σκόπια ή κάποια άλλη γειτονική χώρα.
    Πάντως στους κανόνες του παιχνιδιού είναι να πέσει η διαφήμιση να δει αντιδράσεις και μετά τα διαβάζει με την ησυχία του και αποφασίζει...στοιχίζει τίποτα
    να αναρτήσει στο site του ότι προτίθεται να ανοίξει μαγαζί στην Ελλάδα και μετά απο σφυγμομέτρηση να αλλάξει γνώμη?
    Εμένα μόνο μου φαίνεται περίεργο που έγινε ανάρτηση μόνο εδώ και όχι σε όλα τα fora μοντελισμού στην Ελλάδα.......

Αχ μη βαζεις ιδεες και φωτιες......... laugh laugh laugh laugh laugh
    Καταγράφηκε
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #32 στις: Παρασκευή, 5 Αυγ 2011, 00:20:22 »

Για μενα μαγκια του .................που θα το κανει και γιατι οχι?  Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 5 Αυγ 2011, 00:40:17 »

Πρέπει ρε παλληκάρια να τον έχετε αφήσει πολλά λεφτά, για να έρχεται στην ψωροκώσταινα να στήσει μαγαζί  Grin
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Wind
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #34 στις: Παρασκευή, 5 Αυγ 2011, 01:05:36 »

Ελεος !!  Αμεσως οι  περισσοτεροι να αποδειξετε ποσο   "Ελληνες"  ειστε.  Ανοιγει ενα μαγαζι μεσα  στα  τοσα  που κλεινουν και αντι  να πειτε ενα καλο  λογο  πεσατε  να  τον  φατε.  Μεχρι  και  τον "κραξατε"  γιατι  εχει  χρημα
    Αξιοι  της  τυχης  μας  ειμαστε  φιλοι μου.  Σιγουρα  σε  λιγο  καιρο  ο  "Μαμα" ΗΚ  θα  εχει  σκυλομετανιωσει που εδωσε αντιπροσωπευση στην  Ελλαδα  και θα χτυπαει  το  κεφαλι του  που  δεν  πηγε  Τουρκια η  Βουλγαρια
     Οπως εγινε  παλαιοτερα με   OPEL , TOYOTA , PIRELLI  (  αλλα μεγεθη , το  ξερω , αλλα μερικοι μπορει να  καταλαβαινετε  τι  λεω )
     Οσο  για  το  τι  θα  κανει απο  θεμα  τιμων,προιοντων κλπ  " ακομη δεν το  καναμε  το  παιδι ,  Γιαννη τον βγαλαμε "  
     Απο  την αλλη  γιατι πρεπει  να  " παρει  την αδεια "  οποιουδηποτε για  να  κανει την  δουλεια του
     Καιρο  ειχα  να  γραψω εδω και  μου  φαινεται  θα  κανω  αλλο  τοσο.  Παρακαλω "εξυπναδες " του  τυπου < Αν δεν  σου  αρεσει  εδω τα  κουβαδακια σου  και  σε  αλλη  παραλια> να  αποφευχθουν αν γινεται ,απλα αποδεικνυουν το  ποσο  χαλια  εχουμε  γινει  

ΥΓ    DeltaMan,  πραγματικα απογοητευτικα.....   κριμα !!
    Καταγράφηκε

Αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε !
    ( αχ και να ημουν mod αχ..)
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #35 στις: Παρασκευή, 5 Αυγ 2011, 01:40:33 »

Πρέπει ρε παλληκάρια να τον έχετε αφήσει πολλά λεφτά, για να έρχεται στην ψωροκώσταινα να στήσει μαγαζί  Grin
    ψωροκώσταινα?Δεν θα το ελεγα, μην υποβαθμιζουμε τον ελληνα μοντελιστη και της επιλογες του.
    Απο μια τέτοια κίνηση μονο οφελος μπορει να εχουμε σε ολα τα επιπεδα.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #36 στις: Παρασκευή, 5 Αυγ 2011, 01:52:22 »

ψωροκώσταινα?Δεν θα το ελεγα, μην υποβαθμιζουμε τον ελληνα μοντελιστη και της επιλογες του.
    Απο μια τέτοια κίνηση μονο οφελος μπορει να εχουμε σε ολα τα επιπεδα.

Ο καθενας λεει οτι θελει... Francise εχει δινει ο HK, οποτε σιγα σιγα θα ανοιξει παντου... Δεν το ανοιγει κινεζος αλλα γνωστος Ελληνας που εχει σχεση με τον μοντελισμο , αμεση κιολας!

Καλα και κανει μαγκια του...!! Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...!
    Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #37 στις: Παρασκευή, 5 Αυγ 2011, 08:23:50 »

ΑΑΑχχχχ με τρώει η γλώσσα μου...
    Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι κάποιος έχει ένα κατάστημα και ζει πουλώντας είδη αερομοντελισμού εδώ και χρόνια ...
    Ερχεται τώρα ο ΗΚ και χτυπάει τις τιμές. Λέτε εσεις τώρα αυτός να βασιστεί με τέτοια κρίση σε αυτούς που θα αναζητούν πάντα ποιότητα Ιαπωνίας ή
    Γερμανίας και δεν θα υποκύψουν στο φτηνό του ΗΚ?
    Δεν θα αρχίσουν οι καταγγελίες για αθέμιτο συναγωνισμό μέχρι και ανώνυμες καταγγελίες λέτε εσείς τώρα από κάποιους τάχα ενοχλημένους.........πελάτες
    ότι τα εισαγόμενα από Κίνα είναι ακατάλληλα για την Ελληνική αγορά και δεν πληρούν τις προδιαγραφές και είναι επικίνδυνα?
     Έδαφος υπάρχει έτοιμο από τις τηλεοπτικές καταγγελίες για τα κινέζικα προϊόνταόπως και η κοινή γνώμη και η προκατάληψη για τα ΚΙνέζικα.
    Πιστεύω (προσωπική γνώμη βέβαια) ότι απλά θα έρθει θα δει θα ανοίξει και σε 1 χρόνο θα φύγει για Αλβανία ή Σκόπια ή κάποια άλλη γειτονική χώρα.
    Πάντως στους κανόνες του παιχνιδιού είναι να πέσει η διαφήμιση να δει αντιδράσεις και μετά τα διαβάζει με την ησυχία του και αποφασίζει...στοιχίζει τίποτα
    να αναρτήσει στο site του ότι προτίθεται να ανοίξει μαγαζί στην Ελλάδα και μετά απο σφυγμομέτρηση να αλλάξει γνώμη?
    Εμένα μόνο μου φαίνεται περίεργο που έγινε ανάρτηση μόνο εδώ και όχι σε όλα τα fora μοντελισμού στην Ελλάδα.......

Αυτή η φαγούρα στη γλώσσα σε κάνει να βγάζεις λάθος συμπεράσματα.
    1) Αν σε κάποιον δεν αρέσουν τα κινέζικα ... δεν τα αγοράζει.
    2) Αθέμιτος ανταγωνισμός δεν μπορεί να υπαρξει.
    3) Δεν προβλέπεται να μεταναστεύσει

Sorry, για τη παρέμβαση αλλά η ζωή δεν είναι άσπρο ή μαύρο.
    Οπότε απ' όλα αυτά που ειπώθηκαν μάλλον κάπου στη μέση είναι η αλήθεια.

Κι αν με ρωτήσεις που τα γνωρίζω... έχω "βύσμα"
    Καταγράφηκε
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #38 στις: Παρασκευή, 5 Αυγ 2011, 10:03:29 »

1) Εύχομαι..... κυρίως για την τσέπη μου να κάνω λάθος όχι 50% (το κάπου στη μέση που αναφέρεις) αλλά 100% λάθος.
    2) Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι το κείμενο μου δεν είναι κατά, αλλά απεναντίας υπέρ και εκφράζει τους ενδεχόμενους φόβους
    3) Το γεγονός είναι ότι όσοι έχουν στοκάρει από τον κινέζο πράγματα στα μαγαζιά τους ξαφνικά θα κληθούν είτε να τα πουλήσουν άμεσα είτε να ρίξουν τις τιμές.
    4) δεν αμφισβητώ αυτά που λες καθότι και συ (όπως καταλαβαίνω από τον τίτλο σου) κατάστημα έχεις οπότε στον κύκλο σας τα νέα μαθαίνονται γρήγορα.
    5) Μακάρι να ανοίξει το κατάστημα ΗΚ και μάλιστα με όσο το δυνατόν γρηγορότερα στοκ να ψωνίσει επιτέλους ο κόσμος φθηνά μπας και αλλάξουν γνώμη για τον μοντελισμό
    και πλησιάσει περισσότερος κόσμος το χόμπυ μας γιατί μέχρι τώρα όσοι βλέπουν τους μοντελιστές φαντάζονται τίποτα φραγκάτους που τους τρέχουν από τα μπατζάκια έρχονται βλέπουν στα μοντελοδρόμια και μετά φεύγουν κουνώντας το κεφάλι και μονολογώντας ...."αυτά είναι ακριβά χόμπυ"
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 5 Αυγ 2011, 10:15:10 από pappy » Καταγράφηκε

Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Παρασκευή, 5 Αυγ 2011, 10:10:38 »

Ωρες ωρες νομίζω οτι είμαστε σαν "Γαλατικό" χωριό και σε αυτό το forum αλλα και σε όλα τα άλλα...
    εδω ο κόσμος καίγεται... βαρκούλες αρμενίζουν.
    Με το καλό να έρθει ας ανοίξει το παράρτημα του ο ανθρωπος και ο χρόνος θα τα κρίνει όλα....
    Αντε καλά μπάνια σε όλους και φορτίστε καμμια "μπαταρία" γιατί ο χειμώνας προβλέπεται πολύ δύσκολος εξω
    απο το "Γαλατικό" μας χωριό και θα μας βρεί πολλούς κατω απο τα 3.0V Volt......... Wink
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 5 Αυγ 2011, 10:22:18 από Geοrge » Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #40 στις: Παρασκευή, 5 Αυγ 2011, 12:54:14 »

Pappy δεν είπα ότι είσαι εναντίον, απλά σου ανέφερα ότι δεν υπάρχει λόγος για τους φόβους που αναφέρεις.
    Δεν νομίζω ότι συντρέχει λόγος να ξεπουλήσουν τα εμπορεύματα τα υπόλοιπα μαγαζιά.
    Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει και κάτι σπουδαίο στην αγορά μια ο κινέζος καλύπτει κάποια αναλώσιμα - ηλεκτρονικά κλπ κλπ
    Στο θέμα του κιτ - θερμικού η αγορά δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα.
    Καταγράφηκε
    alexaglob
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #41 στις: Παρασκευή, 5 Αυγ 2011, 16:37:41 »

Γεια χαρά,

Νομίζω πως μια λογική διαφορά τιμών θα υπάρχει, για παράδειγμα
    $59.99 HK-450TT PRO 3D Torque-Tube Helicopter Kit (Align T-Rex Compat.
    $73.28 HK-450TT PRO 3D Torque-Tube Helicopter Kit Align T-Rex Compat. (DE Warehouse)
    Αν είναι τέτοια η διαφορά ή ελαφρά μεγαλύτερη, τότε θα είναι καλό για τον μεταπωλητή, για το κράτος και για εμάς.

Φυσικά ότι πληρώνεις παίρνεις, έξω όχι στην Ελλάδα και ειδικά στα κινέζικα, δεν μπορώ να μιλήσω προς το παρόν για άλλα προϊόντα του χώρου.
    Ψωνίζω αρκετά από HK, π.χ προχθές μου ήρθαν 2 HK250GT προς $29.99 το καθένα, εδώ €85 ($120) το ένα γιατί;
    Πέρυσι τον Σεπτέμβρη αγόρασα στο Walkera sale του ΗΚ, ένα 4G6S RTF προς $99, την εποχή εκείνη το έβρισκες Αμερική κλπ γύρω στα $250, εδώ έχει €380($538) με εκπτωση!!!
    $120 για τηλεκατεύθυνση Walkera 2801PRO με EMS αποστολή στην πόρτα μου σε 7 ημέρες, εδώ €285 ($403).

Πιστεύω πως το hobby θα αναπτυχθεί περισσότερο με χαμηλές τιμές, εγώ προσωπικά δεν θα είχα την δυνατότητα να ασχοληθώ αν αγόραζα από Ελλάδα.
    Βέβαια προς το παρόν μαθαίνω και απολαμβάνω περισσότερο την συναρμολόγηση και ρύθμιση, έτσι μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος με αυτά που αγοράζω σε χαμηλές τιμές από HK ή άλλους online.

Οπότε περιμένω να δω το νέο φρούτο.

Φιλικά
    Ανδρέας
    Καταγράφηκε
    Αλεξης
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #42 στις: Παρασκευή, 5 Αυγ 2011, 20:36:30 »

Ελεος !!  Αμεσως οι  περισσοτεροι να αποδειξετε ποσο   "Ελληνες"  ειστε.  Ανοιγει ενα μαγαζι μεσα  στα  τοσα  που κλεινουν και αντι  να πειτε ενα καλο  λογο  πεσατε  να  τον  φατε.  Μεχρι  και  τον "κραξατε"  γιατι  εχει  χρημα
    Αξιοι  της  τυχης  μας  ειμαστε  φιλοι μου.  Σιγουρα  σε  λιγο  καιρο  ο  "Μαμα" ΗΚ  θα  εχει  σκυλομετανιωσει που εδωσε αντιπροσωπευση στην  Ελλαδα  και θα χτυπαει  το  κεφαλι του  που  δεν  πηγε  Τουρκια η  Βουλγαρια
     Οπως εγινε  παλαιοτερα με   OPEL , TOYOTA , PIRELLI  (  αλλα μεγεθη , το  ξερω , αλλα μερικοι μπορει να  καταλαβαινετε  τι  λεω )
     Οσο  για  το  τι  θα  κανει απο  θεμα  τιμων,προιοντων κλπ  " ακομη δεν το  καναμε  το  παιδι ,  Γιαννη τον βγαλαμε "  
     Απο  την αλλη  γιατι πρεπει  να  " παρει  την αδεια "  οποιουδηποτε για  να  κανει την  δουλεια του
     Καιρο  ειχα  να  γραψω εδω και  μου  φαινεται  θα  κανω  αλλο  τοσο.  Παρακαλω "εξυπναδες " του  τυπου < Αν δεν  σου  αρεσει  εδω τα  κουβαδακια σου  και  σε  αλλη  παραλια> να  αποφευχθουν αν γινεται ,απλα αποδεικνυουν το  ποσο  χαλια  εχουμε  γινει  

ΥΓ    DeltaMan,  πραγματικα απογοητευτικα.....   κριμα !!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
    Περιμενετε τουλαχιστον να ανοιξει ο ανθρωπος και αν δωσει αφορμη καντε τα (πικροχολα) σχολια.
    Λες και εμφανιστηκε ο κινεζος απο το υπερπεραν.
    Λες και δεν ψωνιζει ολη σχεδον η Ελλαδα απο εκει.
    Τοτε γιατι;
    Επειδη εχει να κανει στην μεση και καποιος Ελληνας;
    Μαγκια του.
    Θα μου πειτε τα λεφτα ουτως η αλλως παλι στο εξωτερικο θα φυγουν;
    Μα απο οπου και αν αγορασεις απο ελλαδα παλι θα φυγουν.
    Αφου δεν παραγουμε εδω τιποτα και ολα εισαγωμενα ειναι.
    Ας τον προλαβενε και να το εκανε καποιος αλλος αν ηθελε.

Υ.Γ. Δεν εχω ιδεα ουτε γνωριζω το ατομο που κανει την επιχειρηματικη κινηση.
        Δεν εχω αγορασει ποτε μου απο εξωτερικο τιποτα.
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 6 Αυγ 2011, 11:33:10 από Γιώργος Κανδυλάκης » Καταγράφηκε
    traveller
    Aeromodeller Sr. Member

Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος.

« Απάντηση #43 στις: Παρασκευή, 5 Αυγ 2011, 21:04:35 »

Ακριβως το ιδιο εγινε και με τα μεγαλα supermarket και ζητω!!!  οι μεγαλες εταιρειες καλως να ορισουν αλλα με οικονομικο συστημα που τα λεφτα να ανακυκλωνοντε εντος ελλαδας και οχι ελβετια.Ο ελληνας μαγαζατωρας εχει εξοδα στην ελλαδα και τα λεφτα του κερδους του θα μεινουν ελλαδα.Και στο κατω κατω ναι ρε  ειμαστε ελληνες και θα πρεπει να υπερασπιζομαστε τους ΕΛΛΗΝΕΣ
    Καταγράφηκε

Πρωτα  μπουσουλάμε... περπατάμε...τρεχουμε...και μετά πετάμε!!!
    alexaglob
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #44 στις: Σάββατο, 6 Αυγ 2011, 01:03:10 »

Εχομε Ελληνική παραγωγή σε προϊόντα hobby; Αν ναι και είναι σε λογικές τιμές φυσικά και να βοηθήσουμε ανάλογα με το βαλάντιό μας φυσικά.
    Ειδάλλως εφόσον είναι εισαγωγή και μάλιστα κινέζικα θα πρέπει να έχουν και κινέζικη τιμή όχι 5+ φορές επάνω.

Η χαμηλή τιμή θα φέρει κατανάλωση. Επιπλέον όσο το προϊόν μένει στο ράφι τόσο χάνει την αξία του. Ο Ελληνας καταστηματάρχης αν θέλει να κερδίσει παραπάνω ας κερδίσει από τις υπηρεσίες που θα παρέχει, όχι να πουλάει Huindai για Mercedes, γιατί στην περίπτωση της 4G6S που ανέφερα προηγουμένως αυτό συμβαίνει και μάλλον το συγκεκριμένο κατάστημα ψάχνει για μ...

Κάποτε το ποσοστό κέρδους μεταπώλησης ήταν 30%-%50% όχι 200%-500%

Θα πρέπει σωστά να υποστηρίζουμε την εσωτερική μεταπώληση εφόσον οι τιμές είναι προσιτές, αν όχι λουκέτο, αυτή είναι η αγορά. Δεν ζούμε όπως ειπώθηκε στι γαλατικό χωριό, έχουμε ιδέα τι παίζει έξω από το χωριό.

Επιπλέον, το HK Storefront δεν θα είναι Ελληνική επιχείρηση; δεν θα πληρώνει τελωνείο, ΦΠΑ κλπ; αν τώρα και αυτό πουλάει το Huindai για Mercedes τι να πω, λουκέτο.
    Οι καιρoί είναι δύσκολοι, ας προσαρμοσθούμε ΟΛΟΙ.
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 6 Αυγ 2011, 01:26:50 από alexaglob » Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 28     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Συζήτηση για Hobbyking ATHENS Storefront
    Μεταπήδηση σε: