|
NikosX.
|
 |
« Απάντηση #795 στις: Δευτέρα, 7 Απρ 2008, 16:02:32 » |
|
Μόνο που εγώ έβαλα τιμόνι από evo στο fiat. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Belt-CP - Ηover και λίγο forward flight
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #796 στις: Δευτέρα, 7 Απρ 2008, 16:21:32 » |
|
από κάπου ξεκινάνε όλοι έτσι και εσύ σιγά σιγά μεθαύριο θα γραφεις και θα είσαι με 90ari 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
|
NikosX.
|
 |
« Απάντηση #797 στις: Δευτέρα, 7 Απρ 2008, 16:39:15 » |
|
Δεν παραπονιέμαι. Εξάλλου ακόμα προσπαθώ να περάσω από το στάδιο του παντελώς άσχετου στο στάδιο του απλά άσχετου. Και όσα έχω μάθει μέχρι τώρα ωραία είναι, γιατί δεν είναι μόνο να μάθεις να πετάς. Τουλάχιστον εμένα δεν μου φτάνει. Πες το βιτσιο, πες το μαζοχισμό, αλλά ετσι ειναι. Οπότε δεν μπορώ να κακολογίσω τον δασκαλό μου.(Πέτα καλό μου BELT πετα.) Οπως λεει και ένα ρητό υπάρχει μια λεπτη γραμμή μεταξύ ψυχικής ασθένειας και hobby. Πλεον την περασα αυτη την γραμμή..... Είναι hobby πλεον. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pipikos
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #798 στις: Δευτέρα, 7 Απρ 2008, 23:35:45 » |
|
Συμφωνώ απόλυτα με τον όρο "Ψυχική ασθένεια". Θα έλεγα ότι αγγίζει τα όρια της παράνοιας ή της απόλυτης εξάρτησης. Αλήθεια μήπως πρέπει να ιδρύσουμε κέντρο απεξάρτησης από το άθλημα ? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
spirosta
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #799 στις: Πέμπτη, 10 Απρ 2008, 19:27:09 » |
|
Καλησπερα. Μολις εσπασα ενα σερβο μετα απο την πρωτη μου πτωση....(αμα πετας με πολλα μποφορ). Σκεφτομαι να βαλω Digital.Αξιζει το κοπο? εσεις τι εχετε βαλει? Πιστευω οτι σιγουρα για την ουρα χρειαζετε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
coolvag
|
 |
« Απάντηση #801 στις: Πέμπτη, 10 Απρ 2008, 21:01:04 » |
|
Φιλε spirosta, εγω εχω διοκιμάσει και digital στα ιδια γραμμαρια, αλλα πολυ απλα με τους τζογους που εχει το ε/π, ειναι λιγο πολυτελεια, θα το κανει βεβαια λιγο πιο απολυτο, αλλα οχι και πολλα πραματα, παντως οτι και να κανεις για νορμαλ πτηση και τα μαμισια μια χαρα ειναι !!!!!
Επισης αν θα βαλεις digital θελεις οπωσδηποτε και UBEC, διοτι οι απαιτησεις σε ρευμα αυξανουν.
Αν θα αλλαξεις σερβο αλλαξε και τα τρια ομως ταυτοχρονα.
οσον αφορα την ουρα παλι το ιδιο θα σου πω οτι για απλη νορμαλ πτηση μια χαρα ειναι και το μαμισιο, και μην ξεχναμε το γυροσκοπιο ειναι αυτο που κανει την πολλη δουλειά!!!!!
Προσωπικη αποψη!!!!! Βαγγέλης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
NikosX.
|
 |
« Απάντηση #802 στις: Πέμπτη, 10 Απρ 2008, 21:04:20 » |
|
Αφου σήμερα έφαγα ακόμα 2 μπαταρίες απέκτησα μια πολύ σοβαρή απορία. Έχω δει πολλές φορές αγγελίες του στυλ:"Ζητω να μου χαρίσουν αυτοκινητο τελευταιας τεχνολογιας turbo,nitro και θερμαινόμενα καθίσματα". Οπότε αν βάλω κι εγώ την παρακάτω θα πιάσει; "Ζητώ να μου χαρίσουν μπαταρίες lipo για το belt μου καθώς και κανα καλό και γρήγορο φορτιστή. Και μια τ/κ δεν θα με χάλαγε αλλά ας μην είμαι πλεονέκτης...."  Τι λέτε;Θα δουλέψει;  Θέλω να πετάω περισσότερο....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΧΡΗΣΤΟΣ
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #803 στις: Παρασκευή, 18 Απρ 2008, 20:09:37 » |
|
Ζητώ την βοήθεια σας για το beltακι μου. Όταν ανεβάζω το στικ του γκαζιού παίρνουν κλίση και τα paddles. Όπως θα έπρεπε να περνούν κλίση τα plates . είναι φυσιολογικό αυτό ? Αυτό έγινε μετά από μια πτώση , και αφού άλλαξα το μισό στροφείο άλλαξα και το servo το μπροστά αυτό πάνω από την μπαταρία με ένα άλλο της hitec HS-55 . Μήπως αυτό κάνει την ζημιά ή φταίει κάτι άλλο ? ή μήπως πρέπει τα paddles να παίρνουν κλίση ( αυτό γίνετε χωρίς να κουνάω το δεξί στικ ) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #804 στις: Παρασκευή, 18 Απρ 2008, 20:18:28 » |
|
Μήπως θέλει reverse τό διακοπτάκι από τήν τ/κ. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΧΡΗΣΤΟΣ
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #805 στις: Παρασκευή, 18 Απρ 2008, 20:19:03 » |
|
Ζητώ την βοήθεια σας για το beltακι μου. Όταν ανεβάζω το στικ του γκαζιού παίρνουν κλίση και τα paddles. Όπως θα έπρεπε να περνούν κλίση τα plates . είναι φυσιολογικό αυτό ? Αυτό έγινε μετά από μια πτώση , και αφού άλλαξα το μισό στροφείο άλλαξα και το servo το μπροστά αυτό πάνω από την μπαταρία με ένα άλλο της hitec HS-55 . Μήπως αυτό κάνει την ζημιά ή φταίει κάτι άλλο ? ή μήπως πρέπει τα paddles να παίρνουν κλίση ( αυτό γίνετε χωρίς να κουνάω το δεξί στικ )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Peterpanta
|
 |
« Απάντηση #806 στις: Παρασκευή, 18 Απρ 2008, 23:42:44 » |
|
Τα 3 σέρβο του Cyclic πρέπει να είναι ανκριβώς τα ίδια !!!
όχι ένα Hitech και τα άλλα Esky
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Lama V3 /Mini Titan E-325 / Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz www.aeromodelistis.gr/
|
|
|
ladas39
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #807 στις: Παρασκευή, 18 Απρ 2008, 23:56:02 » |
|
Καλησπερα μόλις σήμερα το πρωί μου ήρθε η dx7 όλη την ημέρα την παιδεύω και δεν μπορώ να βγάλω άκρη ούτε το 3d δουλεύει και όταν πατάω γκάζι σπρώχνει αέρα προς τα πάνω υπάρχει κανείς που να μπορεί να βοηθήσει?ευχαριστώ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #808 στις: Σάββατο, 19 Απρ 2008, 00:55:07 » |
|
Αν πάς μερικές σελίδες πιό πίσω υπάρχει απάντηση. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΧΡΗΣΤΟΣ
Aeromodeller