panoss79
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1275 στις: Σάββατο, 29 Νοε 2008, 10:34:34 » |
|
Τώρα για τον Πάνο με το belt..... Μας λες ότι όχι μόνο το φωτάκι δεν σταματάει από το gyro αλλά ούτε το esc κάνει τα 3 μπιπ του(ή 6). Σκατά τι να πω....... Μπορρεί να έτυχες στη περίπτωση..... αλλά όλα φτιάχνονται..(με τα λεφτά συνήθως)... Για πες μου  , δουλεύει τίποτα στο ελικόπτερο...?  Το γκάζι ανοίγει,γυρίζουν οι έλικες ? Τα servos μπορείς να τα κουνήσεις? ΑΑΑΑΑΑΑ για κάτσε ένα λεπτό βρε Πάνο....Μην έχεις όλα τα trims στη μέση.... ΤΟ trim του throtlle(το γκκάζι) πρέπει να είναι τέρμα κάτω..... κατω κάτω..!!! Για τσέκαρε το  Στο ελικοπτερο δεν δουλευει ΤΙΠΟΤΑ. Ουτε το γκαζι ανοιγει ουτε τα servo μπορω να τα κουνησω απο την τηλεκατευθυνση. Το ελικοπτερο ξεκιναει το συγχρονισμο και κολαει εκει. Εστω οτι το ESC και gyro ειναι χαλασμενα, εγω θα επρεπε να μπορω να κουνησω τα servo απο την τηλεκατευθυνση??? Αν ενα απο τα τεσσερα servo ειναι χαλασμενο-βραχηκυκλωμενο, μπορει να μου κολαει ολα τα ηλεκτρονικα του ελικοπτερου? Απο που να αρχησω να ψαχνω για το τι φταιει?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #1276 στις: Σάββατο, 29 Νοε 2008, 10:48:34 » |
|
Μπα χλωμό....Έστω ένα θα έπρεπε να κουνιέται τι διάολο όλα χαλασμένα είναι?  Μπας και έχει χαλάσει ο δέκτης? Δε ψήνεσαι να βγάλεις όλα τα καλώδια από πάνω του ( μόνο μην ξεχάσεις τις θέσεις τους) και να το πας βήμα βήμα ένα ένα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LampoLiS
|
 |
« Απάντηση #1277 στις: Σάββατο, 29 Νοε 2008, 10:59:25 » |
|
Όπως είπαμε το τελωνείο είναι ένα ρίσκο που αν θες το παίρνεις. Βέβαια σε καποιες περιπτώσεις ακόμα και να σταματήσει τελωνείο παίζει να σου βγει πιο φτηνά. Σε κάθε περίπτωση όταν παίρνεις κατί απο κινα,αμερική κλπ ζητάς να δηλωθεί σαν gift και να κάνει υποτιμολόγιση. Και ο θεός βοηθός μετά.
signomi re paidia gia pio telionio milate...apo kina kai hong-kong den iparxi telonio.exo parei 15 elikoptera kai ametrita antalaktika apo diafora site xoris pote na exo plirosi 1€ sto telonio.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx
|
|
|
|
LampoLiS
|
 |
« Απάντηση #1278 στις: Σάββατο, 29 Νοε 2008, 11:02:04 » |
|
αν το παρω απο ευρωπαικη ενωση σιγουρα δεν εχω να κανω με τελωνεια εεεε???.... γιατι ειναι οντως πιο φθηνα π.χ απο κινα αλλα ειναι το ρισκο του τελωνειου που το φοβαμαι...  pare apo kina afova...den plironeis mia egiimena.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx
|
|
|
panoss79
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1279 στις: Σάββατο, 29 Νοε 2008, 11:03:11 » |
|
Αυτο θα κανω. θα τα βγαλω ολα τα καλωδια απο τον receiver και θα τα συνδεω ενα ενα. Το receiver και τον transmitter πως μπορω να τα ελεγξω αν δουλευουν σωστα (σε περιπτωση που δεν βγαλω ακρη απο την πρωτη δοκιμη) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #1280 στις: Σάββατο, 29 Νοε 2008, 11:10:53 » |
|
Φίλε LAMPOLIS, μήπως να έκανες μιά προσπάθεια να γράφεις Ελληνικά....... Προτιμάται το μερικώς ανορθόγραφο, απο τα greeklish. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #1281 στις: Σάββατο, 29 Νοε 2008, 11:15:21 » |
|
To τελωνείο μια χαρά παίζει..... Μάλλον ήσουν πολύ τυχερός και λογικά κάναν υποτιμολόγηση στα πακέτα έιτε τα έστειλαν ως δώρα και οι εκτελωνιστές δεν έκανα τον κόπο να τα τσεκάρουν..... Φίλε Πάνο... δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό... Αν κάτι πάει στραβά με την τηλεκατεύθυνση σου ή τον receiver δεν ξέρω πως θα το διαπιστώσεις..... Μάλλον όμως αν δοκιμάσεις ένα ένα τα servos πάνω του κτλ και δεν δεις προκοπή να φταίει ένα από τα 2 και όχι τα servos ή κάτι άλλο........ Που μένεις αν επιτρέπεται μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος κοντά σου..  .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panoss79
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1282 στις: Σάββατο, 29 Νοε 2008, 11:42:52 » |
|
Εχω ξεκινησει την εγχειριση....
Μενω Κυψελη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #1283 στις: Σάββατο, 29 Νοε 2008, 12:08:09 » |
|
Αντε και ενημέρωνέ μας......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
christos77
|
 |
« Απάντηση #1284 στις: Κυριακή, 30 Νοε 2008, 13:29:19 » |
|
παιδια οταν βλεπω το belt στο ebay λεει οτι μπορω να διαλεξω σε τι χρωμα το θελω..... αυτο απο που θα το διεθκρινισω???...θα πρεπει να τοθ στειλω μαιλ πρωτα..?? η κατα την παραγγελια σε καποιο σημειο εχει για να το πω... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Belt cp - Παλευω να κανω ενα αξιοπρεπες hover... Προσεχως FPV plane...
|
|
|
|
NikosX.
|
 |
« Απάντηση #1285 στις: Κυριακή, 30 Νοε 2008, 13:36:53 » |
|
Οταν θα κάνεις την παραγγελία στείλτου ένα p.m. και πες του το.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Belt-CP - Ηover και λίγο forward flight
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #1286 στις: Κυριακή, 30 Νοε 2008, 15:03:40 » |
|
παιδια οταν βλεπω το belt στο ebay λεει οτι μπορω να διαλεξω σε τι χρωμα το θελω..... αυτο απο που θα το διεθκρινισω???...θα πρεπει να τοθ στειλω μαιλ πρωτα..?? η κατα την παραγγελια σε καποιο σημειο εχει για να το πω...  όταν κάνεις την πληρωμή με paypal, πριν στείλεις τα χρήματα, έχει ένα " παράθυρο " που μπορείς να γράψεις κάτι για τον πωλητή , όποτε μόλις πάρει email από την paypal για τα χρήματα που του έστειλες , θα διαβάσει και το μήνυμά σου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
kiparisi
|
 |
« Απάντηση #1287 στις: Τετάρτη, 3 Δεκ 2008, 19:08:23 » |
|
καλησπερα. εχω ενα προβλημα . το βελτ κανει ενα κυκλο γυρο απο τον εαυτο του . κατι σαν toilet bowl η κατι τετοιο. αλλα πεσ οτι αυτο το ελεγχω . το αλλο προβλημα ειναιθ οτι οταν σηκωνετε ψηλα γινετε ανεξελεκτο. τισ μιρεσ τισ εχω χαμηλα (μαμα τηλεκατευθυνση ) πιο συγκεκριμενα οταν σηκωθει πανω απο 3 περιπου μετρα απο το εδαφοσ χανετε ο ελεγχοσ. κατεβαζει τη μουρη προσ τα κατω και συνεχιζει την κυκλικη περιστροφη . με αποτελεσμα να σκαει στο εδαφοσ με τη μουρη . μπορει καποιοσ να πει τι μπορει να φταιει?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΟΛΩΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ
|
|
|
|
NikosX.
|
 |
« Απάντηση #1288 στις: Τετάρτη, 3 Δεκ 2008, 19:23:12 » |
|
Μηπως θέλει reverse το gyro?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Belt-CP - Ηover και λίγο forward flight
|
|
|
|
kiparisi
|
 |
« Απάντηση #1289 στις: Τετάρτη, 3 Δεκ 2008, 19:28:33 » |
|
οχι οχι η ουρα ειναι μια χαρα κανει ενα μεγαλο κυκλο γυρο απο τον εαυτο του . οχι γυρο απο τον αξωνα του
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΟΛΩΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ
|
|
|
|