Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.358 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 02:03:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 02:03:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 17:09]

από Markhelis
    [Χθες στις 12:33]

[Χθες στις 12:22]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309358
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 71
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 50
    Συνολικά: 51
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Χαλαρή συζήτηση για το θέμα Αγγελίες!!!  (Αναγνώστηκε 8141 φορές)
    vtr
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 20:28:03 »

Δεν υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον απο τους συντονιστές η δεν υπάρχει χρόνος..
    Δυστυχώς το κακό έχει παραγίνει, και είναι λογικό κάποιοι μοντελιστές η "αλεξιπτωτιστές" να το εκμεταλλεύονται.

Οταν λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια λέει ένα ρητό.  
    Και εγώ όπως και εσείς έχω σταμπάρει πολλούς εδώ, που εκτός απο την παράθεση, επαναλαμβάνουν την αγγελία σβήνοντας  την προηγούμενη και την ξανά ποστάρουν ώς καινούργια.

Διαφωνώ ότι θα πρέπει να υπάρχει παράθεση όταν υπάρχει μείωση της τιμής, άν δεν έχει περάσει τουλάχιστον ένας μήνας απο την δημοσίευση.  Με αυτό το σκεπτικό, κάποιος μπορεί να ρίχνει κάθε εβδομάδα την τιμή 10 ευρώ, και να το κλωσάει συνέχεια.

Επίσης όπως και να έχει, δεν πρέπει να υπάρχει παράθεση σε λιγότερο διάστημα του ενός μήνα.

Τον καρκίνο...... αν δεν τον κόψεις απο την ρίζα, κάνει μετάσταση...
    Αυτά τα όλιγα.
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 20:58:17 »

Η δική μου άποψη είναι στις αγγελίες να κάνει όποιος θέλει ότι θέλει. Παντού στον πλανήτη έτσι είναι rcg, runryder, helifreak rcuniverse κλπ. Κάποτε η περιοχή των αγγελιών ήταν ρυθμιζόμενη γιατί υπήρχε θέμα χώρου στους servers, bandwidth κλπ. Σήμερα όλα αυτά είναι ξεπερασμένα και μας έμεινε η  idiot2"έλλειψη σεβασμού" idiot2 Τίποτα δεν απαιτείται, εκτός απο τον κανονισμό που έχουν βάλει οι διαχειριστές. Όποιος θέλει ας κάνει και πολλαπλή παράθεση. Θα καταλάβει κάποιοα στιγμή ότι η αγγελία του δεν έιναι αποδοτική και μάλλον αποτρέπει παρά προσελκύει. Εξ'άλλου αν δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη μόνοι μας ας δούμε τι γίνεται αλλού. Πουθενά σε όσα σοβαρά fora υπάρχουν δεν γίνεται τέτοιου είδους ρύθμιση (regulation) των αγγελιών. Υπάρχουν κανόνες αλλά όχι σχετικοί με παραθέσεις κλπ...
    Καταγράφηκε

Never argue with an idiot, he'll drive you down to his level and beat you by experience.
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 21:41:47 »

Η δική μου άποψη είναι στις αγγελίες να κάνει όποιος θέλει ότι θέλει. Παντού στον πλανήτη έτσι είναι rcg, runryder, helifreak rcuniverse κλπ. Κάποτε η περιοχή των αγγελιών ήταν ρυθμιζόμενη γιατί υπήρχε θέμα χώρου στους servers, bandwidth κλπ. Σήμερα όλα αυτά είναι ξεπερασμένα και μας έμεινε η  idiot2"έλλειψη σεβασμού" idiot2 Τίποτα δεν απαιτείται, εκτός απο τον κανονισμό που έχουν βάλει οι διαχειριστές.

Κρατάω το

Τίποτα δεν απαιτείται, εκτός απο τον κανονισμό που έχουν βάλει οι διαχειριστές.

Πάλι καλά που αναγνωρίζεται κάτι στους διαχειριστές - συντονιστές.

Μόνιμα στον πίνακα αγγελιών εμφανίζεται το
    Παράθεση
    - Πριν προσθέσετε μια αγγελία διαβάστε το  Οδηγίες για τις μικρές αγγελίες.
     - Παρακαλείσθε να διαγράφετε παλιές αγγελίες που δεν ισχύουν πια για να μην μπερδεύονται όσοι διαβάζουν. Αν δεν μπορείτε ή διαπιστώσετε οτι μια αγγελία δεν ισχύει, χρησιμοποιήστε το Αναφορά στον συντονιστή.
     - Δεν επιτρέπεται η επανάληψη αγγελιών στο ίδιο ή διαφορετικά θέματα. Υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης της αγγελίας.
     - Για τις αγγελίες δεν γίνεται διάλογος, επικοινωνία με το email ή τηλέφωνο που δίνεται ή με ΠΜ. - Οι διαχειριστές, σ' αυτές τις περιπτώσεις, θα διαγράφουν τα μηνύματα με ή χωρίς προειδοποίηση.

Το πρώτο μήνυμα από τις  Οδηγίες για τις μικρές αγγελίες

Εδώ μπορείτε να δώσετε τα στοιχεία των υλικών αερομοντελισμού που διαθέτετε και να κάνετε upload φωτογραφίες.
    Μπορείτε να σβήσετε το μήνυμα όταν γίνει η πώληση πατώντας . Γίνεται και να το τροποποιήσετε με το .

Αν λήξει το δικαίωμα τροποποίησης (30 ημέρες) ή δεν μπορείτε να κάνετε τροποίηση ή διαγραφή χρησιμοποιήστε από το μήνυμα σας το Αναφορά στον συντονιστή. Δώστε μια σύντομη περιγραφή του τι θέλετε να γίνει με το μήνυμα σας. Παραθέσεις ή απαντήσεις για να έρθει μήνυμα ή θέμα μπροστά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Δεν μπορεί κάποιος να βάζει τον εαυτό του πάνω από τους άλλους. Με το Αναφορά στον συντονιστή μπορεί να ζητηθεί κάτι επιπλέον, παράκληση να μην γίνεται κατάχρηση.

Μπορείτε να δώσετε την αγγελία σας χωρίς να χρειάζεται εγγραφή στο φόρουμ, δεν θα μπορείτε όμως να κάνετε τροποπιήσεις.

Οταν ΠΩΛΕΙΤΑΙ κάτι στο:

Για μοντέλα ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ και συναφή
    ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ - Δώστε εδώ την αγγελία σας σαν απάντηση

Για μοντέλα ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ και συναφή
    ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ - Δώστε εδώ την αγγελία σας σαν απάντηση

Οταν ΖΗΤΕΙΤΑΙ κάτι στο:
    ΖΗΤΕΙΤΑΙ - Δώστε εδώ την αγγελία σας σαν απάντηση

Πατήστε ένα από τα παραπάνω και στην συνέχεια πατείστε και δώστε την αγγελία σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να δημιουργήσετε νέο θέμα στο Aeromodelling GR Παζάρι, όταν εμφανίζεται ο πίνακας, πατώντας .

Για οδηγίες και βοήθεια γενικότερα στο Οδηγίες - Προσαρμογή στο νέο Aeromodelling GR.

Μην χρησιμοποιείτε greeklish, αν δυσκολεύεστε υπάρχει ενσωματωμένος μετατροπέας σε ελληνικά. Αγγελίες σε greeklish μπορεί να διαγραφούν χωρίς προειδοποίηση.

Το θέμα αυτό είναι μόνο για οδηγίες και είναι κλειδωμένο. Για τυχόν απορίες στο
    Ερωτήσεις - απαντήσεις για τις μικρές αγγελίες

Δείτε το Αναζήτηση στο θέμα. Ιδιαίτερα χρήσιμο για αναζήτηση στο θέμα των αγγελιών.

Οι αγγελίες είναι ελεύθερες, το Aeromodelling GR δεν ελέγχει την κατάσταση των προς πώληση, ούτε παρεμβαίνει στις συναλλαγές. Αυτές γίνονται με αμοιβαία συνεννόηση και ευθύνη των ενδιαφερομένων, όχι όμως με δημόσια μηνύματα - απαντήσεις. Για τις αγγελίες δεν γίνεται διάλογος, επικοινωνία με το email ή τηλέφωνο που δίνεται ή με ΠΜ. Οι διαχειριστές, σ' αυτές τις περιπτώσεις, θα διαγράφουν τα μηνύματα με ή χωρίς προειδοποίηση.

Ο χρόνος παραμονής της αγγελίας είναι 3 μήνες, μετά μπορεί να διαγράφεται, χωρίς προειδοποίηση, από τους συντονιστές.

Φιλικά

Κώστας Κωστόπουλος

Στο Aeromodelling GR δεν ζητάμε κλικ ούτε υπάρχουν διαφημιστικά banners. Δεν χρειάζεται καν εγγραφή για να βάλει κάποιος αγγελία.

Οι αγγελίες δεν είναι στόχος αλλά εξυπηρέτηση για τους έλληνες αερομοντελιστές. Ο συντονισμός και η διαχείριση χρειάζονται χρόνο και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι αγγαρεία. Δεν είναι πρόβλημα ο χώρος στον server αλλά τα άχρηστα μηνύματα στα πρόσφατα που θάβουν πιο ουσιώδη. Αυτός είναι και ο λόγος που συνιστάται οι αγγελίες να συγκεντρώνονται καλύτερα σε δύο θέματα.

Πολύπλοκοι κανόνες δεν είναι εφαρμόσιμοι. Υπάρχει μια χαλαρότητα και από έλλειψη χρόνου. Η κατάχρηση είναι ενοχλητική και για την ομάδα συντονισμού αλλά κυρίως για όσους παρακολουθούν το Aeromodelling GR.

Μπορεί να μην γίνεται σκόπιμα αλλά η άχρηστη επανάληψη αγγελιών με παραθέσεις με σκοπό να προβληθεί "η δική μας αγγελία" αποτελεί spamming του χώρου.

Υ.Γ. Το δικαίωμα τροποποίησης εδώ και καιρό έχει αυξηθεί στις 90 ημέρες, δηλαδή όλο το διάστημα παραμονής μιας αγγελίας. Ολα τα μέλη στον πίνακα των αγγελιών έχουν δικαίωμα τροποποίησης και διαγραφής των μηνυμάτων τους για 3 μήνες.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 21:49:39 »

Παράθεση

Μπορεί να μην γίνεται σκόπιμα αλλά η άχρηστη επανάληψη αγγελιών με παραθέσεις με σκοπό να προβληθεί "η δική μας αγγελία" αποτελεί spamming του χώρου.

Υ.Γ. Το δικαίωμα τροποποίησης εδώ και καιρό έχει αυξηθεί στις 90 ημέρες, δηλαδή όλο το διάστημα παραμονής μιας αγγελίας.

Αυτή είναι η θέση του Admin και αυτός είναι ο λόγος του "θεού" στο forum. Για εμένα το θέμα έκλεισε.
    Καταγράφηκε

Never argue with an idiot, he'll drive you down to his level and beat you by experience.
    MakisRC
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 22:25:17 »

Η δική μου άποψη είναι στις αγγελίες να κάνει όποιος θέλει ότι θέλει. Τίποτα δεν απαιτείται, εκτός απο τον κανονισμό που έχουν βάλει οι διαχειριστές. Όποιος θέλει ας κάνει και πολλαπλή παράθεση.

Αυτή είναι η θέση του Admin και αυτός είναι ο λόγος του "θεού" στο forum. Για εμένα το θέμα έκλεισε.

Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 22:46:59 »

Σωστόςςςςςςςςς!!!!!!  Thumbs up  Thumbs up

Να εξηγήσω τι είναι η "έλλειψη σεβασμού" στον φίλο gravitywins, περιμένουμε στην ουρά είτε στο λεωφορείο,
    είτε στην τράπεζα, είτε στο εξωτερικό ιατρείο και αφού έχει φτάσει η σειρά μας ξαφνικά μπαίνουν
    μπροστά μας, άλλα άτομα από πίσω από την ουρά με το έτσι θέλω και φυσικά μας πάνε πάλι πίσω στην ουρά.   
    Αν αυτό σου αρέσει που δεν το νομίζω τότε να μάθεις να "σέβεσαι" τον μπροστινό σου και τους άλλους!! 
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 23:20:36 »

θα πω το δικο μου παραδειγμα και παραπονο σε γνωστο και μεγαλο φορουμ..συγκεκριμενα στο http://www.videomag.gr/forum...ειμαι εικονολήπτης στο επαγγελμα και ειχα μια 2η βιντεοκαμερα που επρεπε να την πουλησω γιατι απλα καθονταν..εβαλα λοιπον την αγγελια μου και περιμενα να εγκριθει..ξαφνικα μου ερχεται ενα μαιλ που ελεγε οτι δικαιωμα αγγελιας εχουν τα μελη που εχουν τουλάχιστον 50 μυνηματα στο φορουμ ..ακουσων ακουσων πως ρε φιλε θα εχω 50 μυνηματα σε 1 μερα ? του λεω οτι εχω αναγκη τα χρηματα εστω να γινει μια εξαιρεση και η απαντηση ηταν απλα ΟΧΙ..τα σχολια δικα σας..
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 23:40:18 »

θα πω το δικο μου παραδειγμα και παραπονο σε γνωστο και μεγαλο φορουμ..συγκεκριμενα στο http://www.videomag.gr/forum...ειμαι εικονολήπτης στο επαγγελμα και ειχα μια 2η βιντεοκαμερα που επρεπε να την πουλησω γιατι απλα καθονταν..εβαλα λοιπον την αγγελια μου και περιμενα να εγκριθει..ξαφνικα μου ερχεται ενα μαιλ που ελεγε οτι δικαιωμα αγγελιας εχουν τα μελη που εχουν τουλάχιστον 50 μυνηματα στο φορουμ ..ακουσων ακουσων πως ρε φιλε θα εχω 50 μυνηματα σε 1 μερα ? του λεω οτι εχω αναγκη τα χρηματα εστω να γινει μια εξαιρεση και η απαντηση ηταν απλα ΟΧΙ..τα σχολια δικα σας..

Είναι λίγο λογικό γιατι υπάρχει ένας κανόνας και αν αρχίσουμε τις εξαιρέσεις όπως γίνεται σε όλη την Ελλάδα μετα απο μικρό χρονικό διάστημα ο κανόνας δεν θα ισχύει ...!

Εγω είμαι κατά της ελέυθερης χρήσης των αγγελιών...! Αλλα βέβαια αυτό είναι προσωπική μου γνώμη...!
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 23:48:08 »

Είναι λίγο λογικό γιατι υπάρχει ένας κανόνας και αν αρχίσουμε τις εξαιρέσεις όπως γίνεται σε όλη την Ελλάδα μετα απο μικρό χρονικό διάστημα ο κανόνας δεν θα ισχύει ...!

Εγω είμαι κατά της ελέυθερης χρήσης των αγγελιών...! Αλλα βέβαια αυτό είναι προσωπική μου γνώμη...!

Σέβομαι την προσωπικη σου αποψη ..αλλα δεν μιλαμε για νομους του κρατους που ζημιονουν πολιτες ..οι κανονες  εχουν εξαιρεσεις αρκει να το θελουμε..και σε ρωτω εχεις αναγκη τα χρήματα και ζητάς μια εξηπηρετηση (δεν ζητησα να μου προσλαβουν τον γιο μου σε θεση στο δημοσιο) που στο κατω κατω σαν διαχειστης βγαινεις και λες..μάγκες στον ταδε εβαλα την αγγελια του παρολο που δεν εχει 50 μυνηματα στο φορουμ μας..το εκανα γιατι ο ανθρωπος εχει αναγκη τα λεφτα..και οποιος εχει προβλημα ας το πει...τελικα εγω την πουλησα οχι βεβαια απο το συγκεκριμενο φορουμ..ισα ισα δεν ξαναπατησα εκει... ποιος εχασε ?
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 23:51:20 »

Σέβομαι την προσωπικη σου αποψη ..αλλα οι νομοι και οι κανονες πάντα εχουν εξαιρεσεις..και σε ρωτω εχεις αναγκη τα χρήματα και ζητάς μια εξηπηρετηση (δεν ζητησα να μου προσλαβουν τον γιο μου σε θεση στο δημοσιο) που στο κατω κατω σαν διαχειστης βγαινεις και λες..μάγκες στον ταδε εβαλα την αγγελια του παρολο που δεν εχει 50 μυνηματα στο φορουμ μας..το εκανα γιατι ο ανθρωπος εχει αναγκη τα λεφτα..και οποιος εχει προβλημα ας το πει...τελικα εγω την πουλησα οχι βεβαια απο το συγκεκριμενο φορουμ..ισα ισα δεν ξαναπατησα εκει... ποιος εχασε ?

Λογικο και σου λεω οτι εσυ οντως ειχες θεμα.. Αν μετα πανω σε αυτο πατήσουν αλλοι 100 και κανουν το ιδιο χωρις βεβαια να λένε αλήθεια..Huh Είναι λίγο λεπτό το ζήτημα...!

Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 23:56:12 »

μερικοι δε μπορουν να καταλαβουν οτι αμα θελει καποιος αυτο που πουλανε σιγουρα θα το δει οπου και αν ειναι
    πριν περιπου δυο χρονια ειχα βαλει αγγελια οτι πουλουσα ενα edge 540
    περασε αρκετος καιρος η αγγελια ειχε διαγραφει ητε γιατι περασε η σειρα της η την ειχα διαγραψει
    δε θυμαμε
    ξαφνικα δεχομαι ενα τηλεφωνημα απο ενα συναδελφο απο Πυργο Ηλειας
    επειδη τοτε αποφασισε να παρει το α/π μου που ειχε δει καποτε στις αγγελιες
    εβαλε καποιον διαχειριστη του φορουμ και τη βρηκε στα αρχεια (δε ξερω πως δικο τους)

ΔΕΝ ηταν απλος τελευταια ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ καν στις αγγελιες ακομη
    δυστυχως στη ζωη παντα θα υπαρχουν και αυτοι που θα βγαινουν εκτος κανονα σε οποια
    ομαδα ανθρωπων και να κοιταξουμε  
    ετσι για να ξεχωριζουν
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #26 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 06:30:50 »

vchris θυμάμαι μια περίπτωση που μου είχε ζητηθεί σε ΠΜ αν μπορούσε να βρεθεί μια παλιά αγγελία, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, ούτε άλλη τέτοια περίπτωση, οπότε μάλλον πρέπει να είναι αυτή που λες. Χαίρομαι αν βοήθησα.

Σκοπός του Aeromodelling GR είναι η ελεύθερη ενημέρωση και επικοινωνία των Ελλήνων αερομοντελιστών και των φίλων μας μέσω του διαδικτύου. Ξεκίνησα το 1997 από μηδενική βάση στον ελληνικό χώρο, τον Μάϊο 2000 ξεκίνησε το παλιό Aeromodelling GR στο Yahoo! και σιγά σιγά μαζευτήκαμε για μια συλλογική προσπάθεια.

Οι επιλογές της διαχείρισης έχουν να κάνουν, εκτός από τα άτομα, με

- Το αντικείμενο του site.
    - Τα άτομα που συμμετέχουν.
    - Τους στόχους που έχουν τεθεί.
    - Τις δυνατότητες του software.

Από τον Μάρτιο 2005 που τα κομμάτια συνενώθηκαν στο www.aeromodelling.gr οι αγγελίες είναι ελεύθερες, χωρίς να χρειάζεται εγγραφή. Γιατί;

- Εχει τεθεί από την αρχή το Aeromodelling GR να είναι προσβάσιμο σε όλους, χωρίς εγγραφή.
    - Δεν είναι σύλλογος ή ομάδα, δημιουργήθηκε από την αρχή για όλους τους Ελληνες αερομοντελιστές, δεν υποχρεώνεται κανένας σε εγγραφή για πρόσβαση σε πληροφορίες.
    - Η εγγραφή χρειάζεται μόνο για την συμμετοχή.
    - Μηνύματα αγγελιών δεν θεωρούνται συμμετοχή.
    - Μια αγγελία που θα βάλει κάποιος, που για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλει να εγγραφεί, μπορεί να είναι χρήσιμη.
    - Ταιριάζει με το πνεύμα ελευθερίας που χαρακτηρίζει το Aeromodelling GR.

Χαίρομαι που γενικά υπάρχει κατανόηση.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 08:47:10 »

Βάλτο στην Χρυσή Ευκαιρία  και χέστον τον μάγκα, που θα τον παρακαλάς κιόλας     Grin
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #28 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 11:15:31 »

Βάλτο στην Χρυσή Ευκαιρία  και χέστον τον μάγκα, που θα τον παρακαλάς κιόλας     Grin

να σαι καλα φιλε μου..απλα μαλλον ηθελε σε λαθος χρονο και τοπο να κανει χρηση εξουσιας..αυτος διμιουργησε το φορουμ του αυτος αποφασιζει..ευτυχως ομως που και εμεις οταν εχουμε ενα προβλημα θα βρούμε την λυση του με αλλο τροπο.. Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 19:21:29 »

μηπως αν αρχισουμε να κανουμε τετοιου ειδους σχολια καποιοι να σκεφτονται καλυτερα πριν γραψουν??

Παράθεση
    Καλησπερα.Κακος γραφω εδω αλλα και εσκεμενα και μετα ας διαγραφη.Το θεμα με τις αγοροπωλησιες το παρακολουθω συνεχεια και εχω αγοραση πολλες φορες και πολλα πραγματα αλλα μου την δινη η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΧΗΜΑ.Αν ημουν υπευθυνος δεν ξερω πως θα αντιδρουσα γιατι καποιοι νομιζω οτι μας κοροιδευουν η μας θεωρουν χαζους και επειδη δεν μου αρεση να μιλαω και να γραφω στον αερα ΔΕΣΤΕ και εσεις τις αποδειξεις αρκη ο μαγκας να μην τα σκαλιση.
    Mikelos στην σελιδα 13 εχης αγγελια για ενα σετ μετατροπης 2,4 ποσταρισμενο στης 24-03-11 στης 23:56 με τιμη πωλησης 30 ευρω.
    Στης 10-04-11 ημερα Κυριακη και ωρα 21:25 το ξαναδημοσιευης πειραζοντας την τιμη στο αρχικο ποστ απο 30 ευρω στα 40 ευρω και μετα λες νεα τιμη 30 ευρω.
    Αυτο για μενα λεγεται κοροιδια και εμπρεγμος.Αυτο ειναι ενα απο τα πολλα που εχω δη.Υπαρχη και συνεχεια.
    Ευχαριστω.
    Παράθεση

Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Χαλαρή συζήτηση για το θέμα Αγγελίες!!!
    Μεταπήδηση σε: